søndag, februar 01, 2009

Tokio Hotel arbejder på 2. album til Amerika

Næste forår: Tokio Hotels andet engelsksprogede album udkommer i USA.

Til denne offentliggørelse arbejder Bill og Co. Sammen med producentteamet, Matrix. De har tidligere arbejdet sammen med b. la. stjerner som Avril Lavigne, Christina Aguilera og Britney Spears. De er dog specielt begejstrede for Tokio Hotel. Scott Spock, en af producenterne, har i et interview med MTV sagt: ”Den amerikanske musikbusiness har særligt nu behov og brug for Tokio Hotel. De viser det rigtige billede af ægte rockstjerner… sådan lyder og er ingen lige nu!”.

Især Bill har gjort et indtryk på producenten. Scott Spock siger, at han ikke kan huske at han nogensinde har arbejdet sammen med en stjerne, der har så meget stjernekvalitet som Bill.

Albummet har endnu ingen titel, men derimod ved Scott dog allerede hvilken ære det er at arbejde med drengene. ”Albummet bliver fantastisk… Om 10 år vil jeg kigge tilbage, og sige ’Wow, jeg har arbejdet sammen med Tokio Hotel’!

Kilde: Bravo.de
Link: http://www.bravo.de/online/render.php?render=084539

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nåååooouuu... Ikke et til engelsk album! De er meget bedre til det tyske.
Hvorfor skal nogen have særbehandling og få det på engelsk? Hvorfor kunne de ikke bare tage sig sammen og lære tysk, ligesom os andre gjorde i starten da der kun fandtes sange på tysk". Da der kun var tysk, fik de også folk til at gå op i at lære et nyt sprog, men nu kan det jo være ligemeget med at lære tysk, for man får jo alle sangene oversat så man kan forstå dem..

Anonym sagde ...

Neeeeeiiiijjjjhhh! Wir wollen Tokio Hotel in deutsch!!! xD

Ej, de er bedre på tysk ! Come on guys! 0o
Bliv ved jeres mnodersmål ! TYSK!

- Pip.