søndag, januar 24, 2010

Just for you-interview!

Det er formiddag i Mexico City. Mange af jer er i skole, mens vi er heldige! Vi er på vej til et luksuriøst hotel hvor vi skal mode Bill & Tom Kaulitz, Georg Listing og Gustav Schäfer, de fire mest efterspurgte tyskere, af piger, på verdensplan. Nervøse? Overhovedet ikke! Vi er spændte og nysgerrige.

Vi har allerede mødt dem, men dette er første gang vi har dem for os selv. Vi er her, vi venter, de har bedt os om at sætte os ned, og få minutter efter træder drengene ind, en efter en.

Gustav er den første til at hilse med et perfekt udtalt ‘Hola’ og et stort smil: denne fyr er ikke slet ikke uforskammet, men Bill, millioner af pigers drøm, efterlader os imponerede med hans hanekam, som gør at han ser tyndere og højere ud, er meget sej… Vi kan ikke stoppe med, at tænke over hvor smuk han er, mens Georg rækker sin hånd, som er pænere i person. Til sidst kommer Tom, helt afslappet. Da de sidder ned, prøver vi at trække vejret og starte samtalen.

Det går rigtigt godt med jeres album ’Humanoid’, hvordan har i det med det?
Bill – er hurtigst til at svare: Vi var lukkede inde i et år, vi kom ikke ud, vi så ikke vores fans, og vi skrev sange. Vi har brugt rigtigt meget tid på dette, og vi er glade for at det er gået så godt. På dette album ville vi ikke gøre tidligere ting eller gå efter det sikre, men prøve nye ting, så det er dejligt at det er gået så godt.

- Mens han snakker, kan vi ikke lade være med at analysere ham fra top til bund (’elevatorblikket’): sort tøj, meget lys hud, eyeliner og sort øjenskygge (selvom han har mindre sminke på end normalt).

Har i allerede tænkt på, hvad der skal være jeres anden single?
”’World Behind My Wall’, men vi mangler stadig videoen’, siger Tom, som i dag havde et lilla bandana på hovedet.
Fansene kender allerede ’Automatic’ perfekt, men er det om en pige med en kold personlighed, som efterlod dem med et knust hjerte? ’Det er egentlig ikke noget der er sket, for jeg har ikke været i et forhold de sidste 5 år’, fortæller Bill ærligt, mens han kigger rundt i rummet. ’Det er følelsen om, at nogle lever automatisk, i denne musikverden, hvor du lever for hurtigt og ikke rigtigt’.

Endnu en af jeres nye ‘Pain Of Love’, har i været så knust af kærlighed, især dig Tom? Vi ved du er den, der flirter mest.
Og så kan tvillingen ikke stoppe med at grine, mens han tænker på et svar.
”Ja, jeg har lidt på nogle punkter. Jeg er ikke kærlighedsekspert.” Han er ikke færdig, før de andre kigger på ham og griner, ja selv Gustav, som ser så seriøs ud… Ingen tror på det! Så siger Bill: ”Sandheden er, at kærlighed er det centrale emne i livet – det er det, der vækker dig om morgenen, og som lægger os glade i seng om aftenen – lidelsen af kærlighed har det hele: lykke, glæde, had, lidelse – vær glad… Hele verden handler om dette! Endda disse to følelser, kærlighed og smerte – ”I netop dette moment, har vi lyst til at kramme ham, for han siger det med sådan en dyb følsom stemme, undskyld piger, men vi har ham så tæt på os, så tæt’… Nogen som har et råd til, hvordan man kan stoppe smerten som kærlighed kan forårsage?

I ’Human Connect To Human’ bliver der sunget ”Boy meets girl know what to do”, hvad gør i når i møder en pige? Hvordan kommer i tæt på hende?
Tom griner (han er meget glad) og han svarer uden tøven ”Jeg ville invitere hende med på hotellet!” Ok, svarede vi, men spørger du hende ikke hvor gammel hun er? ’Nej’, som det er den mest normale ting i hele verden. Ej hvor sygt Tom! Hans oprigtighed og hans meget flirtende fremtræden, for os alle sammen til at bryde ud i latter, mens han smiler og fortsætter: ”Det går ikke noget, for du kan se det, ikke? Mange gange ved du det.”


Din bror er en demon, fortalte vi Bill, mens vi prøvede at stoppe grineriet. ”Ja, han er”, svarede han. Vi ved at de ikke kan lide at blive spurgt, eller give råd, men vi spurgte dem alligevel, og ingen kiggede underligt. Tom griner og alle kigger på Bill, da han siger: ”Alle ved, at vi har haft kærlighedskvaler, alle udover Tom. Det er noget du ikke kan beskyttes imod, der er ingen ”opskrift”, intet godt råd, det sker bare.”

Hvad med Georg?
Bassisten bliver meget seriøst og uden tøven svarer han: ”Jeg har en kæreste, så jeg kigger på andre.” Hvor sødt! Udover at være så køn, så er han også trofast. Ingen griner og alle kigger på ham med respekt, for de ved at han virkelig er forelsket: de har set ham snakke i telefon og på skype med den heldige pige.

Og dig Gustav?
Han tænker, vi ser at han tænker på hvad han skal svare, og til sidst svarer han: ”Alle vil gå med Tom, så der er ikke nogen piger til mig.” Mens han svarer siger Tom og Georg ”Awwww” på samme tid, vi fortæller at dette kan ikke være rigtigt, ikke engang en? ”Ja”, svarer han og kigger ned. Vi begynder at grine igen. Hvor fedt, at vi har det så sjovt med de her fyre! Selvom de har sådan en travl dag, var de meget afslappede og komfortable angående samtalen, og snakken foregik på tre sprog: engelsk, spansk og tysk.

Men lad mig se Tom, er det virkelig rigtigt, at du virkelig ved hvordan du skal reagere foran en pige du er vild med? Eller er der pinlige historier, hvor piger har afvist dig, selvom de ved hvem du er?
”Det ville være meget ubehageligt, hvis det skete for mig”, forsikrer han og stopper. ”Men det er ikke realistisk, ingen af disse pinlige historier endnu, heldigvis.”

Har du set hvordan de skønne fyre sidder i filmene? Deres hænder rører deres kinder, og med et fixet look? Det er bare sådan den skønne Kaulitz-tvilling sidder, mens hans bror, som sidder lige op, siger: ”Angående pinlige situationer og afvisninger, skal vi spørge Georg”, men han vil ikke fortælle os om det! Og han siger kun ”Tom afviser mig ofte… det ville være meget svært at forklare.” Hvilken måde at komme til bekendelse på!

Hvad gjorde du, da du så hende som nu i dag er din kæreste? Spurgte vi nysgerrigt…
Alle bryder ud i latter, mens Georg svarer med et lille diskret smil: ”Vi mødtes på en natklub, vi kiggede på hinanden et par gange og det var sådan forholdet opstod/ udviklede sig.”

Er det nemmere eller svære, at være medlem af Tokio Hotel, når man skal finde en pige – en kæreste? Og dette spørgsmål er selvfølgelig ikke til dig Tom.
Han smiler flirtende og nikker da Bill svarer: ”Altså, berømmelse er på en og samme en velsignelse og en forbandelse, jeg har en masse piger at vælge imellem, men at finde ægte kærlighed er svært, nærmest umuligt. Et mirakel skulle ske, hvis jeg skulle ende med min sjæleven, mit livs kærlighed. Du kan møde en pige dagligt, der kan ske adskillige situationer, men det perfekte kærlighed… det er kompliceret!”
Og mens han svarer, kan vi ikke lade være med at se, at han kigger ned: sine hænder, sine knæ og han trækker vejret dybt.

Bill, har du været sammen med en pige som har prøvet at prove din make-up eller dit tøj… eller har du ikke sminke på, når du dater nogen… eller siger du ”det er min eyeliner, rør den ikke!”?
Han griner, da han finder ud af, at vi insisterer på at tale om piger, men han afbryder os ikke og så svarer han stille: ”Jeg har ikke haft en date/ kæreste i de sidste par år, og før i tiden har der aldrig været make-up-problemer med en pige.”

Hvornår kommer i tilbage til Mexico?
Tidligt i 2010 starter vi vores Europa-tour med 32 koncerter.

Tysk uden grænser (tysk for idioter, haha)
Hvis du får chancen for at se Bill, eller alle drengene fra Tokio Hotel, face-to-face, vil vi garantere dig, at du vil få deres (fulde) opmærksomhed ved at være den eneste der snakker tysk – så husk disse fraser, og lær at udtale det korrekt, så du ikke gør dig selv pinlig berørt.

Bill, jeg elsker dig!
Bill, Ich liebe dich!

Jeg elsker dine øjne!
Deine augen machen mich wild! (Ich liebe deine Augen!)

Kan jeg få et billed med dig?
Kann ich micht mit dir fotografieren? (Darf ich ein Foto mit dich bekommen?)

Kan jeg få din autograf?
Gibst du mir dein autogramm? (Kann ich bitte dein Autogramm bekommen?)

Må jeg give dig et kys?
Darf Ich dir ein kuss geben?

Jeg er din største fan!
Ich bin dein fan Nr. 1.

Og hvis du er modig, så råb:
Bill, jeg vil giftes med dig!
Bill, Ich möchte dich heiraten!

Billeder!
http://i208.photobucket.com/albums/bb101/tokiohotelamerica/scans/2010/mexico/15201.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb101/tokiohotelamerica/scans/2010/mexico/15202.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb101/tokiohotelamerica/scans/2010/mexico/15203.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb101/tokiohotelamerica/scans/2010/mexico/15204.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb101/tokiohotelamerica/scans/2010/mexico/15205.jpg
http://i208.photobucket.com/albums/bb101/tokiohotelamerica/scans/2010/mexico/15206.jpg

1 kommentar:

Mayze sagde ...

Synes der er nogle fraser der er lidt forkerte? xD