mandag, februar 22, 2010

Bag om touren med video - VÆRD AT SE!

I slutningen af februar går det løs: Tokio Hotel tournerer gennem Europa. På deres store 'Humanoid-tour' holder de stop to gange i Tyskland. Bandet glæder sig enormt til touren og lover: Denne gang bliver alt federe, cooler og bedre. I denne eksklusive video kan du se Tokio Hotel over skulderen ved deres tourprøver i London og se dig selv foran den store scenekulisse, Bills vilde outfits og det mystiske 'scene-æg'!

I øjeblikket er de fire Tokio Hotel-drenge i London og forbereder sig grundigt til deres store Europa Tour. Og denne gang skal alt være mere enormt, større og bedre. Derfor har Bill, Tom, Georg og Gustav også de bedste med fra start: for eksempel er et af de spændende sceneelementer formet som et æg, et design der stammer fra kultfilmen 'Det femte element'.

Også angående tøjvalget har Bill endnu en overraskelse: han vil gennem showet skifte tøj op til flere gange - i videoen ser man ham sågar i e funklende og blinkende lysdragt - og derfor har han brug for to garderober og to stylister. Udover det særprægede æg og de mange anderledes 'kostumer', vil der også være en speciel optræden med en motorcykel.

Den ellers så stille Georg siger i videoen: "Det føles helt som vores egen scene, og er tilpasset touren 180 grader. Det er virkelig alt sammen vores." Det lyder som et stort løfte, og vi glæder os enormt til touren! Og dig? Kommer du også til, at være der?

TJEK VIDEOEN HER (det er helt klart værd at se)! http://www.starflash.de/artikel/tokio-hotel-tour-2010-87575.html

2. del!

Ingen kommentarer: