fredag, marts 05, 2010

'Alice in Wonderland'-interview

'Tokio Hotel' er det eneste band, fra de tysk-talende lande, som er med 'Almost Alice'-albummet, som blev lanceret samtidig med film-hittet 'Alice in Wonderland', fra mesterdirektøren Tim Burton. Sangen 'Strange', som 'Tokio Hotel' har indspillet med Kerli, indeholder soundtrack-albummet 'Almost Alice' 15 sange inspireret af Lewis Carroll. Vi lavede et interview med gutterne.

TrailerSeite.de: Hvordan er i kommet på den ide, at indspille sangen ‚Strange’ med Kerli, fx som dette projekt, hvor i har lavet et soundtrack til filmen ‚Alice in Wonderland’, og hvordan er dette overhovedet sket?
Bill: Sangen hedder ’Strange’ og hovedsætningen er ’Strange in your perfect world’. Den passer egentlig vildt godt til denne film og det var egentlig hurtigt klart, at vi gerne ville have den. Og det hele gik lige efter planen. Dog behøvede vi en kvindelig stemme. Og for os var det overhovedet ikke vigtigt om hvor succesrig hun var, eller ej. Vi ville egentlig bare have en speciel stemme. Det skulle passe godt til sangen. Det er allerførste gang, at vi lader andre synge sammen med os. Det hele fungerede godt og det gik også super hurtigt i studiet.

TrailerSeite.de: Hvad inspirerede jer til denne sang?
Bill: Alt i alt er det en smule som vores liv. Vores liv er meget ’strange’. I den henseende, at man ikke rigtig føler sig tilpas nogle steder og at man føler sig lidt anderledes. Det er ligesom, hvis en pige prøver at komme tæt på mig; hun skal være ligeså ’strange’ som mig. Det betyder, at den der på et tidspunkt sætter sin fod gennem denne dør og kommer ind i dette ’Tokio Hotel’, kommer i princippet ikke hurtigt ud igen. Det var egentlig lidt ideen bag og det passer i dette tilfælde også godt til eventyrland.

TrailerSeite.de: Har i læst bogen ’Alice in Wonderland’? Og hvis ja, hvornår så?
Bill: Vi, Tom og jeg, har set filmen!
Tom: Ja, nemlig! Vi har engang set tegnefilmen (Disneys version, red.). Og jeg tror også, vi havde bogen. Jeg må ærligt sige, at jeg synes den var lidt uhyggelig dengang. Og sådan er det også i denne film. Man synes nogle af figurerne er søde – og så er dog andre ting, man finder meget uhyggelige.


TrailerSeite.de: Hvad kunne i bedst lide ved filmen? Hvilken figur er jeres yndling?
Tom: Mine yndlingsfigurer er blodhunden og haren – den med de store slappe øre. Den synes jeg er sej!
Bill: Ja, der må jeg være enig med Tom. Og selvfølgelig synes jeg også, at den røde dronning er rigtig cool. Og så er hun også meget okkuperet. Hun er en rigtig stor skuespillerinde. Ingen kunne spille det bedre end hende. Det er helt utroligt. Jeg synes det var vildt underholdene, at se på. Og Johnny Deep er naturligvis også helt fantastisk. Hattemageren er også en genial figur.
Tom: Hvad synes du om den røde dronning?
Georg: Jeg synes hunden er den sødeste.
Tom: Også mig. Og dig?
Georg: Haren.

TrailerSeite.de: Hvad synes i er det mest spændende at se ved filmen?
Bill: Hvad der et seværdigt ved denne film er de fabelagtige skuespillere og skuespillerinder. Det er vildt godt filmet. Jeg synes at mixet mellem fantasiverden og den virkelige verden er sublim. Det er film alle vil kunne lide og finde noget godt ved. Den kan i hvert fald tage ind og se, det er god underholdning og også en sød historie, som alle kender. Tom Burton er en absolut drøm. Jeg synes den er grandiøs film og soundtracket er rigtig godt. Soundtracket må man helt sikkert erhverve sig.
Tom: I 3D er det helt klart en stor oplevelse.

TrailerSeite.de: Er i fans af Tim Burton?
Bill: Han er i hvert fald en rigtig fed person. Alle hans film har en helt bestemt aura. Og naturligvis Johnny Deep, der spiller med i tusindvis af hans film, er også med i denne. Altså jeg synes at man mærker med det samme, at det er en Tim Burton-film.

TrailerSeite.de: Johnny Deep hører til det faste rolleliste hos Tim Burton, hvad synes i om ham i rollen som den sindssyge hattemager?
Bill: Altså jeg synes, at han har den fedeste rolle. Han er egentlig en psykopat, som man egentlig holder af, og så man holder af filmen igennem. Alt i alt en elskværdig psykopat. Det er en rolle, jeg gerne ville overtage.

- TrailerSeite.de

1 kommentar:

Anonym sagde ...

The photograph that you take will not reflect the pleasant
look from the baby. First, there are a few cues your kids may have a fundamental developmental issue prior compared to that 15 month cut-off.Also visit my page :: Outlines For Trouble-Free baby swing Applications