søndag, marts 28, 2010

MTV Serbien Interview

AndjelaUndTom – Et spørgsmål til hele bandet: Har I nogensinde tænkt på, hvordan jeres liv ville være uden Tokio Hotel? Hvordan ville I se ud (være) og hvad ville I arbejde med?
Bill: Hmm, det ved jeg egentlig ikke rigtigt. Jeg har altid haft lyst til, at være sanger i et band med min bror. Jeg har drømt om det, siden jeg var 6/ 7 år gammel. Jeg har aldrig overvejet muligheden om, at lave noget andet og det er heller ikke noget jeg tænker på.

Violet Gendig – Hvis I kunne gå til en koncert i år, hvilken koncert ville det så være?
Tom: Vi vil meget gerne se Aerosmith live, jeg tror de spiller nogle enkelte shows rundt om på europæiske festivaler her i år.

Stanchy – Rygter går på, at ‘Darkside of the Sun’ vil være den næste single. Er det sandt, og hvornår kan vi forvente en ny video?
Tom: Jeg kan ikke sige noget om det på nuværende tidspunkt, men du vil snart finde ud af det hele.

Violet Gendig – Når I hører en Tokio Hotel-sang i radioen, hvad gør I så – hører den eller skifter station?
Bill: Nej, vi skifter ikke station. Jeg er meget glad for alt musikalsk vi har lavet indtil videre, og når en af vores sange er i radioen, skruer vi lyden op på max.

Necke Roker – Hvilke bands har inspireret jer mest?
Bill: Der har aldrig været store navne der (direkte) har inspireret os. Nena og David Bowie inspirerede mig som barn.
Tom: Jeg begyndte at spille guitar pga. Joe Perry fra ’Aerosmith’. Han er den bedste og helt fantastisk!

Jezichawa – Her er noget som jeg er interesseret i: Er det jeres management, som bestemmer hvilke byer I skal spille i eller har I også selv indflydelse på det? Er der en eller flere byer, I gerne vil spille i, men som jeres management ikke anbefaler?
Tom: Det er vores valg. Vi lytter til gode råd og anbefalinger fra vores management, men hvis der virkelig er et sted vi gerne vil hen og spille, i et land eller en by, er det vores valg.

xmiRRax – Er I tilfredse med ‘Humanoid City’-touren? Vi ved, at I har øvet på den længe, og der er den nye scene, kostumer osv… Nu da I præsenterer alt dette for jeres fans, hvad er deres reaktioner? Synes I, at har nået jeres mål med at give jeres fans en uforglemmelig oplevelse?
Bill: Absolut. Det har så fantastisk indtil videre og fansenes reaktioner er bare så utrolige. Dette er første, at jeg har været 100 % med i produktionen… scenen, lyset, effekterne… alt har bare virket helt perfekt fra start.

KaulitzQueen – Siden I (næsten) alle fire er vegetarer, hvilket noget vegetarisk kan I så bedst lide og hvad fik jer til, at tage denne beslutning?
Bill: Vi har altid været dyreelskere, og det er derfor, at vi for to år siden, besluttede at stoppe med at spise kød på nogen måde. Det var egentlig ikke så svært. Vi spiser stadig pizza og pasta, bare uden kød.

KaulitzQueen – Bill, hvordan er du kommet på ideerne til din stil og dit look?
Bill: Naturligt. Jeg tænker ikke særlig meget over det. Jeg klæder mig bare efter, hvad jeg føler – sådan har det altid været, og sådan vil det altid være. Det er bare en refleksion (et ‘spejl’, red.) af min person, jeg kopierer ingen særlige trends.

Adriana – Tokio Hotel: Kunne I finde på, at sige ja til at få filmet jeres hus i MTV Cribs?
Tom: Absolut, jeg tror bare ikke at det ville være lige så vildt, som nogle af de andre huser jeg har set i showet…

Ilma Kitivojevic – Hvem er den sjoveste i bandet?
Tom: Mig, mig selv og jeg… (alle griner)
Bill: Det er hvad han tror…

Reaper’sKitty – Er det stadig jeres drøm, at spille i Tokyo?
Bill: Oh, absolut. Vi har aldrig nogensinde været i Asien eller Japan, og vi glæder os virkelig til at komme dertil en dag – vi håber, at det bliver her i år.

MTV: En besked fra Tokio Hotel til alle deres fans i denne region…
Bill: Mange tak for jeres opbakning – I er de bedste, og vi håber at se jer alle til koncerten i Beograd.