tirsdag, marts 23, 2010

Porti - mexicansk ungdomsblad”’Welcome to Humanoid City’ er 100 % vores egne tanker og ideer! Overraskelserne er både på og udenfor scenen", fortæller Bill.

Endnu engang har Bill transformeret sig – han har fået et nyt look. Denne gang med hjælp af DSquared2, som har designet alle hans kostumer til koncerten.

Af alle bandets tidligere shows, er dette det mest spektakulære vi nogensinde har set! Vi var med ved ’Welcome to Humanoid City’-prøverne i London, og ved det store show i Oberhausen, Tyskland, efterlod de os mundlamme! Vi startede med, at se alle de forskellige kostumer den vidunderlige Bill skal have på under koncerterne, der er designet af det canadiske modemærke DSquared2, og han ser helt fantastisk ud! Han bærer sølvsmykker og en metalramme på skuldrene, som kan lyse, så ingen vil miste synet af den smukke stjerne på den store, overdådige scene. Udover det, så vi også drengene øve deres optræden, og vi var mundlamme!

”Vi vil give vores fans noget, som de ikke er vant til”, fortæller Bill og tilføjer: ”Drengene og jeg fik hele ideen til dette koncept. Vi har endda selv fundet på det med, at ændre scenen under koncerten.”

Lidt ekstra om showet:
- Selv på skitserne ser scenen fantastisk ud!
- Dan (til venstre) og Dean (til højre) Caten har designet Bills kostumer.
- Bill ser vildt godt ud til koncerten!

Tokio Hotel – backstage!
Wow! Disse er de første billeder af bandets koncert! Det er helt fantastisk! Først kommer/ lander bandmedlemmerne på scenen i en slags flyvende tallerken (’ægget’) og spiller nogle af sangene fra det nye album, ’Humanoid’. Pludselig sker der en eksplosion af adrenalin, da Bill kommer op på en motorcykel! Det sødeste øjeblik? Under sangen ’World Behind My Wall’, bliver der på storskærmen vist en række billeder af drengene gennem en årrække, blandt andet billeder fra da de var små. Meget sødt!

Udenfor scenen!
Vi har to busser, en til Gustav & Georg og endnu en til Tom og jeg. Der er indbygget brusebad og en masse andet, det er blevet langt mere hjemmeligt.” Alt lyder helt fantastisk og derfor er det vigtigt, at Tokio Hotel kommer tilbage til Mexico.

Billedtekst:
- Scenedesignet er så stort, at Bill ’farer vild’.
- Bill er så yndefuld på scenen, at han sender et frækt blik og vil derved knuse tusindvis af pigehjerter!
- Et af de mest magiske øjeblikke, er da Tom spiller klaver og Bill synger til.
- Bill havde kostumerne på under prøverne, for at få det hele til at virke så realistisk som muligt. - Dette er motorcyklen, som Bill sidder på under koncerten. ”Jeg må øve mig meget, for at kunne håndtere den”, siger Bill.
- Imens havde Tom, Georg og Gustav gang i et soundcheck på scenen (- et andet sted på scenen).

Ingen kommentarer: