søndag, marts 14, 2010

Tokio Hotel i Portugal

De fire venner, som dannede et band, havde aldrig troet at de en dag ville blive verdenskendte.

Allerede som 13-årige indspillede tvillingerne Bill og Tom Kaulitz deres karrieres album. Men bare tre år efter, i 2005, dannede de Tokio Hotel. Navnet er en hyldest til bandets yndlingsby, Japans hovedstad, Tokyo. Siden udgivelsen af deres første engelsksprogede album ‘Scream’, hvilket udkom i 2007, stoppede bandet aldrig. Fordi de altid rejste, måtte bandmedlemmerne forlade skolen. Bare deres tour sidste år, var de i mere end 12 lande, inklusiv Portugal. Efter denne tour, da de var hjemme igen, gik Tokio Hotel direkte i studiet for, at indspille deres nye album i to versioner, engelsk og tysk, sidstnævnte bandets modersmål. ’Humanoid’ blev udgivet i slutningen af sidste år (oktober 2009), og singlen ‘Automatisch’/ ‘Automatic’ spillede straks i samtlige radioer. Bandet spiller ofte pop og rock, deres musikstil er kaldet ‘emo’, hvilket er en stil, hvor teksterne er meget emotionelle, da de handler om dybe følelser, som kærlighed. Forsangeren Bill Kaulitz, skriver en masse sange og indrømmer at bandets store filosofi er, at opfordre deres fans til at kæmpe for deres drømme. Alt i alt, kæmper Tokio Hotel også for deres drømme, og de vil klare det!

Hvad synes i om Portugal? Vil i blive her nogle dage efter koncerten?
- af Patricia, 14 år, Beja.
Tom: Vi deltog i vores første MTV EMA i Lissabon, og det er hvad der forbinder os med Portugal! Dengang var vi fuldstændig ukendte og kunne opleve Lissabon, som rigtige turister. Det er en fantastisk by! Vi nød at være her, og vi ville elske at tilbringe nogle dage her, men uheldigvis kan vi ikke, da vi skal videre til de andre koncerter.

I er altid på tour. Udover koncerter og interviews, har i så tid til, at udforske byerne i er i?
- af Inêz Vaz, 13 år, Braganca.
Bill: Nogle gange er vores plan så stram, at vi næsten ikke har tid til at forlade hotellet. Men vi prøver altid, at gå til sidst, når vi spiser frokost og aftensmad. Nogle gange klæder vi hinanden ud og så forlader vi hotellet uset. I det næste interview kan jeg fortælle hvad Tom plejer, vil have på…

Jeres seneste album handler om sci-fi og jeres følelser. Hvordan tror i jeres liv vil se ud om 10 år fra nu og jeres liv i denne verden?
- af Alexandra, 13 år, Aveiro.
Tom: Jeg tror, at Georg endelig har fået ordentlige bas-lektioner! Og Bill vil stadig prøve, at overtale mig til, at gå med stramme jeans!
Gustav: Jeg ser Tom for mig, skulle betale hustru-bidrag til alle hans ekskoner!

Hvilken musik hører i for tiden (Tokio Hotel eller andre bands)?
- af Bia Sousa.
Bill: Fordi vi er midt under forberedelserne til touren, bruger vi det meste af dagen på, at høre vores egne sange. Så snart vi forlader studiet, hører vi forskellige slags bands og forskellige musikgenre.

Jeres tour hedder ’Welcome to Humanoid City’ – hvis i ejede jeres egen by, hvordan ville den være? Hvad ville gøre den speciel?
- af Ana Nascimento, 18 år, Barreiro.
Tom: Der skal ikke store, dyre ting til for, at gøre os glade. Det vigtigste er stedet. Det skulle være et sted, hvor det for det meste er varmt, som fx Lissabon.

Hvad er de mest almindelige ting, som i savner mest?
- af Márcia Bernardo, 17 år, Porto.
Bill: At handle i et supermarked. Det lyder nok underligt, men jeg savner at tulle rundt der mellem al frugten og slikket!

Hvad er det bedste en fan, kan fortælle jer?
- af Inês Trabucho.
Bill: Noget om deres privatliv – det betyder meget for mig. Det er derfor jeg elsker, at møde fansene og have autografskrivninger. Vi har muligheden for, at se den personlige vision af, hvad det er, der rocker vores fans’ verden.

Hvordan er jeres green-room? Hvem er den sjoveste? Hvem er den mest stille? Hvem er den mest stædige?
- af Adriana Martins, 15 år, Oleiros.
Georg: Oh! Gustav kan være så stædig!
Gustav: Og Georg kan være den mest morgensure. Det betyder, at han altid er pissed off og i dårligt humør, når han står op om morgenen.
Bill: Tom laver de bedste sandwiches, det er måske det eneste han er god til.
Tom: Bill er den bedste til at spise sandwiches, og det er sikkert den eneste ting, han gør godt. Vi har det alle sammen sjovt sammen i green-roomet. Hver af os, har vores egne manier, men efter alle disse år, har vi lært at acceptere det og leve med det.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nice dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Anonym sagde ...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.