lørdag, marts 20, 2010

"Vi lover et fantastisk show i 'Arena'"

Tom Kaulitz: ”Tokio Hotel har lykkedes, fordi de har den bedste guitarist i verden”

Lige nu er bandets mest presserende unge musikalske attraktion tysk. Tokio Hotel vil spille deres første spanske koncert d. 28. marts i ’Belgrade Arena’. Alle fire bandmedlemmer har deres hjemme-crew med på touren ’Welcome to Humanoid City’. I et interview med ’Blic’ talte de om, at de alle nægtede, at de kunne blive verdensstjerner og, at de kun havde drømt om ’music awards’.

Har I nogensinde været i Beograd, og hvad ved I om Serbien?
Vi har aldrig været i Beograd, men vi har kun hørt gode og positive ting, og vi håber at det bliver godt, at være sammen med jer.

Hvilken slags repertoire (sangudvalg, red.) er der til koncerten i Beograd?
Vi kommer til Beograd med vores tour ’Welcome to Humanoid City’, for at promovere vores album ’Humanoid’, så det kommer mest til, at handle om vores album.

I er kendt for, at have et bandnavn der hedder det same som Japans hovedstad, men hvorfor Tokyo?
Det er interessant, at vi ikke har været i Tokyo, men det er en af vores største drømme. Vi ændrede navnet bandnavnet, fra det tidligere ’Devilish’. Vi kunne lide klangen af ordet ’Tokyo’. I løbet af denne tour vil vi gerne besøge Japan, og håber på, at besøge Japan og holde en koncert der.

I en meget ung alder blev I rige og berømte, har I mistet noget af jeres modning i forbindelse med jeres venner?
Vi kan opleve en masse ting, såsom at rejse, se en masse byer i verden og en masse ting, som vores venner ikke engang kender til. Vores første single udkom, da vi var 13, vores største drøm gik i opfyldelse og alt gik amok. Men selvfølgelig mister vi nogle ting; vi kan ikke gå ned af en gade og du har ikke noget direkte privatliv, men det er beslutning du tager, når du vælger dette arbejde. Dette er hvad vi vil og det vi gør.

I har en meget speciel stil, hvad vil du sige om jeres specielle stil til publikum?
Budskabet er simpelt: vær jer selv. Vi er fire i bandet og vi er alle sammen forskellige hvad angår tøjstil. Det vigtigste er, at udtrykke og vise hvem du er og det er, hvad vores fans ønsker at vide.

Hvordan er jeres seneste album, ’Humanoid’, anderledes fra de forrige?
Vi har simpelthen bare oplevet og lært så meget, da vi skulle lave dette album, og denne proces udspillede sig i forskellige byer og vi er selv medproducenter på albummet (Bill & Tom, red.). Alt i alt var det en lang proces, men også fantastisk, og dette album er mere elektronisk, men du kan stadig høre det gamle og originale ’Tokio Hotel’.

Af hvad i prøvet og opnået I jeres karriere, hvad er I så mest stolte af?
Uh, der er så mange ting vi er stolte af og det er svært, at vælge en specifik ting. Det er måske dengang vores første single udkom, og som direkte ind som nummer 1 eller koncerten i Paris foran en halv million mennesker, eller da vi I Amerika vandt en VMA for ’bedste nye band’.

Hvad tror du grunden er til, at i blev succesfulde så hurtigt?
Det er en hemmelighed… ganske enkelt, har vi den bedste guitarist i verden, det er grunden. (griner) Meget af succes’en er pga. hans glæde, store arbejde og store talent. Vi er meget heldige, at have ham som et tysk band.

Har du en besked til de serbiske fans?
Vi vil gerne takke alle vores fans for al støtten, de har givet os indtil videre, og vi kan ikke vente til, at møde publikum til koncerten i Beograd. Vi er meget glade for det, og vi glæder os til en fantastisk oplevelse!

- noget af det, især det første, er måske lidt underligt og uklart, men det var en meget underlig artikel jeg skulle oversætte fra, men håber i får det ud af det der er vigtigt :-)

Ingen kommentarer: