torsdag, april 01, 2010

Bekræftet: Live DVD i Milano!

Så er det bekræftet! Live DVD'en vil blive optaget til koncerten i Milano, d. 12. april!

'Nu er det officielt: Tokio Hotels næste live DVD, vil blive optaget til koncerten i Milano! Gårdagens rygte er endelig officielt blevet bekræftet, og koncerten afholdes d. 12. april i 'Mediolanum Assago Forum' i Milano. Videoklippene vil samlet være materialet til den kommende Tokio Hotel live DVD, hvis udgivelsesdato endnu ikke er bekræftet!

Af alle datoer på den nuværende tour, 'Welcome to Humanoid City', som foregår i hele Europa, har bandet og dets ledere (management) valgt, at Italien skal være stedet hvor dvd'en skal optages. Dette er en belønning og tak til de italienske fans, som altid har givet udtryk for deres kærlighed til Tokio Hotel! Og selvfølgelig er Tokio Hotels italienske team også stolte af de italienske fans, der har fået overbevist bandet om, at vælge Italien!

Så du ønsker at blive en del af historien om Tokio Hotel? Dette vil helt sikkert være din største mulighed: deltag i koncerten i Milano, som vil blive foreviget på den nye, kommende live DVD, sammen med alle de italienske fans, som er samlet til denne store begivenhed!

Alt i alt vil du blive det femte medlem af Tokio Hotel, og vi ønsker, at alle kan se denne DVD, med dans og spring, som vil ryste væggene i 'Mediolanum Forum'! Om aftenen d. 12. april går det hele løs, og det er noget af det vildeste Milano nogensinde har oplevet! Er du klar!?'

Kilde: Tokio Hotel - News - E' UFFICIALE: IL PROSSIMO DVD LIVE DEI TOKIO HOTEL SARA' REGISTRATO AL CONCERTO DI MILANO

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Endelig en live-dvd, der ikke vil være optaget i Oberhausen.