tirsdag, april 27, 2010

Big (Italien)Stadig single!
"Jeg er stadig single. Jeg er træt af at svare på det spørgsmål! Hvordan vil I have jeg skal møde en pige, når vi ikke er i den samme by mere end to dage? Når jeg kigger tilbage på de sidste fem år af mit liv bliver jeg nødt til at gå 15 år tilbage for at huske en ven: meget lille for en dreng på 20 år, ikke? (Ja, det var hvad der stod) Møder aldrig den store kærlighed. Jeg håber jeg tager fejl, men lige nu har jeg ikke en stor chance, for at finde denne specielle pige."

Hollywood? Hvorfor ikke?
"Jeg begyndte med at lægge stemme til 'Arthur & Mimoyserne 1 og 2'. den tyske version. Jeg elsker den karakter og jeg elsker også at lægge stemme til, selvom jeg finder det svært at grine og græde på kommando. Jeg troede helt ærligt ikke, at jeg ville elske det så meget. Jeg troede altid at sangere skulle gøre deres job og istedet for finder jeg mig selv i, at tænke på skuespil. Jeg ser mig selv i en "bestemt" rolle nok... for eksempel kunne jeg se mig selv i rollen som bad boy eller i en rolle som vampyr, en ven til Edward i "Twilight". Det kunne jeg virkelig."

Et normalt liv.
"En af mine største glæder er, at være sammen med mine gamle venner, når jeg er hjemme. Vi kan ikke lave mange ting sammen, fordi tiden er knap, men at tænke tilbage på gamle dage og slappe af. Jeg vil selvfølgelig ikke have paparazzi omkring mig hele tiden.. Jeg føler mig, som et dyr i et bur. Unormalt. Jeg ønsker en ting: at have et normalt liv, som en normal dreng. Men jeg ønsker succes for mit band. Det vil være utaknemmeligt af mig at klage."

Vegetar
"Jeg er færdig med frysepizza med lort: Jeg blev vegetar. Jeg spiser en masse pasta med smeltet ost og det mad jeg indtager, for at få energi til touren. Jeg dyrker en smule motion. Helt ærligt, så kan jeg ikke lide fodbold. Jeg kunne jogge lidt for at arbejde på vejrtrækningen. Men der vil nok altid være nogen, som skriver jeg er anoretisk."

Livet på bussen
"Tourtrip set fra en ægte rockstjerne! Det betyder at rejse hele natten. Gustavs tunge snorken og masser af tæpper, fordi luftfugtigheden skal være tilpas for min stemme. Normalt ankommer vi til hotellet om morgenen. Vi indtager lidt morgenmad, tager et varmt bad, hviler en smule og så videre til prøver, interviews og koncerten. Alt det varer en måned...!"

Bill inspillede sammen med Kerli sangen "Strange" til soundtracket på en film af Tim Burton. Hør hvad hun sagde om sangeren: "Bill har ingen fejl. Han er virkelig god, cool, tynd og perfekt makeup. Jeg følte mig som den grimme ælling, når han var i nærheden"

Mangler/fejl
"Min største svaghed er at jeg styrer alt, men også en af mine stærke sider. Jeg ved, at jeg nogen gange er uudholdelig, men jeg må vide om alting går som det skal... at det er perfekt!"

Kilde: Tokio Hotel Live News.

5 kommentarer:

Zezzen sagde ...

Jeg håber ikke det er sagt så hårdt, som det er skrevet.

Men vi ved jo alle at Bill egentlig er ved at være mæt af al den berømmelse.

JoseJoseJose sagde ...

det er rigtig nok, det er en lidt hård tone.

og personligt, synes jeg det er lidt ærgerligt, at han ikke kan lide fodbold :(

Anonym sagde ...

Jeg håber ikke at han virklig mener det så hårdt.
Måske havde han bare en af de der dårlige dage :(

Bare rolig Bill det skal nok gå alt sammen.

Tinse sagde ...

tror heller ik det står helt som han har sagt det...
det ligner ikke ham. Hvis det gør, er det nok rigtigt han bare havde en dårlig dag...

har det faktisk fint med at han ik kan lide fodbold, jeg hader det nemlig. men det ku da være lidt hyggeligt hvis han begyndte at jogge xD ^^

JoseJoseJose sagde ...

personligt, ville jeg gerne se ham jogge XD