søndag, april 18, 2010

DSquared2: 'Sådan klæder vi Tokio Hotel (på)'


Bag det tyske band, som lige har gennemført deres ekstravagante Europa-tourné, 's overdådige kostumer. "De gik med til ethvert forslag, ligegyldigt hvor skørt det var. Krigskostumer, som minder lidt om 'Star Wars', men også andre krigere."

"Vores inspiration, kom af tour-navnet: 'Welcome to Humanoid City", fortæller Dean og Dan, DSquared2-designerne, som i årevis har arbejdet sammen med sangere og bands, blandt andet Britney Spears.

"De er alle krigsklædt, halvt 'Star Wars', halvt krigere. Det var en rigtig sjov proces, især fordi Bill og Tom Kaulitz gik med til, at det skulle være så skørt som muligt."

Hvordan er de to rockstjerner?
"De er begge virkelig tynde! De bruger størrelser, som ikke engang findes som italiensk herrestørrelse. De er 1.83 høje og bruger 40-42 i jakker og 38 i bukser. Tom er en meget bestemt person, man skulle tro at han tager alle beslutninger for alle, hvorimod Bill er en meget mere fri sjæl. Når man er sammen med de to, indser man at de lever i en symbiose og gør alt sammen - gensidig overenskomst."

En typisk tvillinge-attitude. Ikke kun for Bill og Tom, men også for Dean og Dan som også er tvillinger.

De første møde mellem de fire, sketet tilbage i januar til 'Fall/ Winter - 2010/2011-modeshowet', som var mindeværdigt. Dean fortæller: "Vi forstod hinanden med det samme. Tvillinger har en speciel måde at være på, og de kommunikerer ikke kun med deres sprog, men især også med deres kropssprog."

Resultat: Efter at snakket sammen i noget tid, begyndte Bill, Tom, Dean og Dan at snakke 'tvillingsk' - og ingen forstod noget.

1 kommentar:

Tinse sagde ...

loL gad godt vide hvordan "tvillingsk" lyder xD