fredag, april 16, 2010

Tokio Hotel er gratis!?

Drengene fra Tokio Hotel har et problem med, at fylde de store koncerthaller. Derfor er der nu gratis billetter til fansene. Har koncertarrangørerne, ved dette års ’Welcome to Humanoid’-tour, talt forkert?

Tallene for Tokio Hotels 2010-tour talte sit tydelige sprog: Knap var der gennemsnitligt 4.500 fans ved hver koncert. Eksempler: I Zürich var der kun 5.000, i en hal med plads til 13.000. I Wien kun omkring 4.000, i en hal med plads til 16.000.

Tiden er ovre, hvor Bill og co., spillede for en halv million under Eiffeltårnet. Ingen af koncerterne var udsolgte, og koncerterne i Rusland og Nice blev aflyst.

„Næste gang skal vi virkelig overveje, om vi vil booke bandet igen. Vi vil gøre det, hvis de fornyer sig og kan derved vinde nye fans”, siger Marc Reinhardt, fra den schweiziske koncertorganisation ’Good News’.

For at ’Humanoid’-hallerne ikke skulle virke alt for tomme, måtte der hænges store forhæng op. Og det var endda også tekniske problemer: det overdimensionelle æg virkede ofte ikke, Bills mikrofon virkede ikke og pyroshowet manglede ofte.

Nu skal en bunke konkurrencer og en gratis koncert i Malaysia 1. maj, berolige de skuffede fans. På den officielle hjemmeside er der i den sidste tid, regelmæssigt blevet udloddet billetter. De fleste køber ikke engang længere selv billetter, booker egentlig bare rejsen. ”Nu vinder alle jo åbenbart”, siger Lorena fra den officielle fanklub.

Tokio Hotel har endnu et problem at kæmpe med: Ved koncerten i Prag, blev Tom-efterfølgeren Perrine D. set. Kan bande-lederen, trods hendes officielle tilbagehold, ikke lade hendes elskede Tom være i fred?

På hendes MySpace-profil, gør hun grin med rettens dom. Hendes motto lyder: ”I’m your stalker!’ (’Jeg er din stalker, red.)

- kilde: http://www.bild.de/

Ingen kommentarer: