fredag, april 02, 2010

Tysk Popcorn, nr. 5 2010 - 'Tokio Hotel uden superhits!'
20 sange på 112 minutter, fem tøjskift, seks lastbiler med udstyr – de imponerende tal tilhører Tokio Hotel og deres euopa-tourné ’Welcome to Humanoid City’. Fedt, hvordan Bill i begyndelsen kommer ind på scenen i et enormt æg til start-sangen ’Komm’ og senere giver han max gas på en stor motorcykel. Sindssygt: Tom spiller ’Zoom’ på et brændende klaver. Endnu et highlight: Bills følsomme stemme ved ’Geisterfahrer’. Alligevel var en del tyske fans sure: Udover ’Durch den Monsun’ og ’Automatisch’ spillede Tokio Hotel ingen af deres store hits! Og der var kun to koncerter i Tyskland. Europa-tourneén slutter d. 14. april i Paris, og derefter går turen til Sydamerika og USA!

Billedtekster:

- space outfit, ny frisure: Bill er det omjublede midtpunkt i 'Humanoid City'-show.
- Futuristisk: scenen er enorm opfundet by! Den har kostet cirka 2 millioner!
- larmemaskine: på denne motorcykel optræder Bill med sangen 'Dogs Unleashed'.
- Tom går rigtig til den!
- Kostumerne er syet af mærket 'DSquared2'.

Billedtekst: Machoen mod den svage! Tom polerer (smadrer, red.) den sminkede Bill. Derefter er Billy-Boy rigtig klar til en komplet skønhedsoperation.
Taleboble: 'Skrig også, når det gør ondt!'

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Er også selv skuffet over de kun spiller to hits, men tyskerne må forstå, at Tokio Hotel nu er verdenskendte, de har ikke tid til hele tournéer i Tyskland, de har ikke engang spillet i hele verden endnu, de skal være glad for de FÅR koncerter.Jeg kan godt sætte mig ind i hvordan de har det, er elv en færing, som synes at The Dreams bruger ALT FOR LIDT TID heroppe og har hele tournéer i Danmark, men de tyske fans skulle slappe af.