fredag, april 30, 2010

Youth.SG møder Tokio Hotel i Singapore

Forbipasserende på Ngee Ann City i onsdags, vil måske have bemærket en gruppe entusiastiske unge pige i den ene vejside.

De ventede på en optræden med Tokio Hotel, et tysk band, som var i byen for, at spille til 'Audi Fashion Festival' samme aften.

Tokio Hotel har holdt udsolgte koncerter i haller og stadioner verden over, og deres optræden efter onsdagens DSquared Efterårs/Vinter 2010-show, hvor de optrådte med to akustiske sange, var også udsolgt.


Sammen med Youth.SG, fik denne heldige fan muligheden for at få et billed med Tokio Hotel og være med til at interviewe dem den efterfølgende dag. Forsanger Bill Kaulitz, har vundet over tusinder af hjerter på baggrund af hans originalitet og hans smukke stemme. Hans identiske tvilling, guitaristen Tom Kaulitz, charmerer damerne igen og igen. Og der er bassisten Georg Listing, han er optaget - og trommeslageren Gustav Schäfer, som imponerer med sine muskuløse arme og fejlfrie trommen. Hvad vil de sige til denne smittede fan?

Dette er Tokio Hotels første asiatiske besøg. Hvordan havde I det, da I fandt ud af, at I skulle her hen?
Bill: Vi var meget spændte, da vi hørte at vi skulle til Asien.
Tom: Ja, vi har altid spurgt vores pladeselskab, om vi ikke kunne komme til Asien; vi ville meget gerne komme til Asien og optræde og alt hvad dertil hører. Det er fedt, for os, og det har altid været en drøm.

Vil I så snart tournere i Asien?
Tom: Ja, forhåbentligt.
Bill: Vi håber det virkelig. Lige nu planlægger vi vores næste rejse; vi besøger Kina i juli, og vi ønsker at besøge Japan for første gang. Og vi vil helt sikkert komme tilbage til Singapore.

Hvad synes I om pigerne i Singapore?
Tom: De er meget smukke. Vi mødte nogle fans i går og spillede nogle akustiske sange.
Bill: De var så søde i går. Det var virkelig fedt, og det er altid spændende, at møde fans for første gang. Det er altid sådan et magisk øjeblik.

Hvilken sang, fra jeres seneste album 'Humanoid', synes I beskriver jer bedst?
Bill: Jeg synes, at der en masse sange, der beskriver os godt. Der er 'Alien', som beskriver en følelse vi har en gang imellem, deriblandt følelser som Tom og jeg, havde som børn. 'World Behind My Wall' er en anden sang, der beskriver vores liv.
Tom: Generelt, har samtlige sange noget med vores liv at gøre, så hver sang er en personlig sang.
Georg & Gustav: Ja, det er det samme for os.

I drenge ser altid så cool ud. Hvor normale er I?
Bill: Vi er alle meget forskellige og gør hver vores egen ting; det har aldrig været et problem for os.
Tom: Og vi ser ikke altid cool ud. Jeg mener, du skulle se Georg om natten i hans pyjamas...
Bill: ...og med hans bamse. Jeg har altid kunne lide, at gøre min egen ting, prøve nye ting, og have en masse sjov med det. Og Georg gør ikke, så... (Georg griner).


Det er meget svært, ikke yderligere at forelske sig i Tokio Hotel. Lad os alle håbe, at de snart kommer tilbage til Singapore.

Ingen kommentarer: