torsdag, maj 20, 2010

Bravo nr. 21/2010: "Bill er min drømmefyr!"Den nye hitliste-konge, Adam Lambert, siger: "Bill er min drømmefyr!"

Den amerikanske sanger synes, at Tokio Hotel-frontmanden er helt fantastisk!

Vildt – har Bill Kaulitz (20) en ny dobbeltgænger? Næsten. Den anderledes type hedder Adam Lambert (28) og er allerede en stor stjerne i sit hjemland Amerika: I 2009 blev han nummer 2 i ’American Idol’, den amerikanske version af ’DSDS’ (Deutschland Sucht den Superstar, red.).

Nu vil han erobre Tyskland – og også Tokio Hotel-frontmanden! Adam, som offentligt står ved sin homoseksualitet, siger i Bravo følgende om Bill: ”Han er min drømmefyr. En ægte skønhed!” Wow! Han lyder helt forelsket! Adam griner: ”Jeg vil helt bestemt shoppe med ham en gang! Vi har den helt samme stil og smag!”

Det er ikke til, at overse. Begge sangere klæder sig i anderledes tøj og bærer kraftig make-up. Adam Lambert bliver allerede kaldt ’Glambert’ (Glam Lambert, red.) blandt fans. Bill og ham har endnu en fælles lidenskab: De er begge fans af den franske modedesigner Christian Dior – som den amerikanske stjerne for kort tid siden beviste: Adam ejer nemlig de samme Dior-bukser som Bill. Da billederne landede på nettet, beskyldte Tokio Hotel-fans ham for bare, at være en billig kopi. Det kan Adam kun grine over: ”Sludder,” siger han. ”Ingen af os kopierer den anden! Vi simpelthen bare mode!”

Men har Bill og Adam nogensinde mødt hinanden? ”Uheldigvis ikke endnu,” siger paradisfuglen. ”Men når jeg ser ham, vil jeg sige: Du er helt utrolig!” Om han erobrer Bills hjerte på den måde? Adam har de tyske fans på sin side. Hans debutsingle ’Whataya Want From Me’ er allerede røget ind, som nummer 5 på vores hitliste.

Billedtekst:

Bill og Adam bærer gerne anderledes tøj. Her fx i skørt glam-rock look: læderjakke med pigge på skuldrene. Man spørger sig selv: Har Bill stjålet ideen fra Adam – eller er det omvendt?

Hvem kopierer hvem?
To stjerner – et par jeans. Da Adam viste sig med Dior-bukserne i offentligheden, gik Tokio Hotel-fansene amok på Adam: ”Du er bare en billig Bill-kopi!”

Ingen kommentarer: