tirsdag, maj 11, 2010

Fantastiske Tokio Hotel!Styrtende fra samme land som 'Rammstein' og 'The Scorpions', Tokio Hotel har ikke travlt med at sammenligne dem selv med disse legender. De har derimod valgt at rette deres musikgenre og anderledes gruppe en helt anden vej.

Forældre, som troede de skulle have en stille og rolig fridag fik nok forventningerne for hurtigt op, da mange blev slæbt med af deres børn, for at se tysklands største band live i One Utama d. 1 Maj.

At møde de fire drenge fra bandet før koncerten, under øjensyn af to kæmpe udtryksløse bodyguards, fik intervieweren til a tro at det helt klart ville blive svært at tale med bandmedlemmerne.

Men ud over alle forventninger, er de fire bare helt almindelige drenge (hvis man ser bort forsangeren Bill Kaulitz's androgyne stil) som elsker at drille hinanden og lave musik, mens de kører rundt fra by til by. Der er stort set ingen hemmeligheder imellem dem.

(Om Georg) ''Han er et rodehovede, og kommer altid for sent,'' fortæller guitarist Tom Kaulitz, som også er Bill's tvilling. Tydeligvis støtter hans bror ham, Bill er nemlig enig i påstanden, fortæller han med et smil på læben.

''Det er ikke sandt!,'' svare Listing, som senere får mulighed for hævn, når han bliver spurgt hvordan han ville beskrive Bill. ''Egoistisk.''

''Det er det forkerte ord for det,'' griner Bill. ''Nej!,'' svarer Listing.

Læs resten af artiklen her: http://www.mmail.com.my/content/35965-thrilling-tokio-hotel

Ingen kommentarer: