lørdag, maj 22, 2010

Takketale!Detlef D! Soost: Oberhausen, hvordan går det!? Okay, jeg gør det kort: Nomineret til en Comet Awardi kategorien ... 'Best Liveact' er...''
(Videoer bliver vist med de nomineret)
(Tom fortæller i klippet:) det vigtige ved live koncerter, er at være sammen med fansene og bare rocke løs!''

Detlef D! Soost: Altså...jeg er ret rolig, er i spændt?...Den Best Liveact i 2010 og ejeren af denne Comet Award er.. TOKIO HOTEL!
Stemme i højtalerene: Ja, det er klart det kommer til at larme i hallen nu. Sikke en succes historie! 6 millioner solgte albums, 12 Comet priser, og i 2008 slog de alle recorder og vandt 4 Comet Awards på 1 aften, udover det 3 Echos, og MTV Awards. Her i Oberhausen var der de modtog deres allerførste pris, det var også en COmet. Tilykke til de 4 drenge fra Magdeburg, til Bill, Tom, Georg og Gustav!

Takketalen:
Bill: Tusind, tusind tak! Tak! I har gjort os så stolte i aften. Vores fans gjorde det igen, tusind tak for denne pris. Uhm...tak for de fantastiske koncerter, vi har haft en fantastisk tourne, tak for det. Selvfølgelig ville vi også takke de mennesker som har støttet os, et stort tak til vores live-crew, tak til ''The Production Office'', tak til ''Willam Morris Agency'', tak til Salomon Parker for alt din støtte, tusind tak til vores fans! TAK!

Kilde og oversat af: Tokio Hotel Live News.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg kan ikke tage Toms trøje seriøs.. det er bare ikke ham.

Anonym sagde ...

han var nok lidt forkølet hehe..

Anonym sagde ...

Syntes Tom var über lækker med den trøje! Jeg plejer ikke at syntes Tom er lækker. Men der var jeg mere optaget af at kigge på Tom end Bill.

FUCK TOM VAR HOOOT!!! <3