lørdag, maj 08, 2010

Video med de små børn... Find ud af, hvad maden er!Vært: Dette er en slags taiwansk donut, som du kan se... denne donut...

Bill: Det er vegetarisk, ikke?

Vært: Oh ja, absolut, ja. Prøv den. Du kan se, der er to stykker sat sammen. Så i Taiwan, kalder vi denne donut 'tvilling(er)'.

Bill: Kalder i det 'tvilling(er)'?

Vært: Vi kalder det 'tvilling(er)'. Denne taiwanske snack kaldes 'tvilling(er)'. Vi ser forsangeren spise det, hvem er meget, meget smuk. Disse to ser meget forskellige ud, men er faktisk tvillinger.
Det smager godt ikke? Ikke dårligt? Ikke dårligt, vel?

Bill: Det er rigtig godt!

Vært: Vi har tvillinger (hentyder til Bill og Tom), som spiser 'tvilling(er)'. Vi har et sæt tvillinger til jer, ok!
Vi har allerede 'Tokyo'. Nu vil vi byde 'hotel' velkommen. Kom her! Så starter vi. Godt. Ming Ming stå her, godt. Lidt herover (rykker den lille pige lidt). Nu, dig, du står herovre, godt. Så begynder vi.

Bill&Tom: Hallo! Hej!

Vært: Disse to er rigtigt brødre. Vi har allerede et brødrepar her (hentyder til Bill og Tom), og nu inviterer vi et lille brødrepar for, at give en gave. Nu, gaven de vil give jer... hotel, er en af jeres inspirationer, ikk? ok?

Bill: Ok.

Vært: Vi giver dem i dag, nogle lagner, som lige nu er på mode. En slags taiwansk 'stil'. Dette er et meget traditionelt taiwansk blomsterprint. De vil give jer disse lagner.

Bill: Mange tak.

Vært: I to er brødre, ikke sandt? Disse to er brødre. I ved, blodrelaterede, ham og ham. Disse to er mine sønner.

Bill: Ah!

Værten retter igen på, hvordan børnene skal stå.

Vært: Godt. Lad os få taget et billed. Hvor sødt! Kig ligeud! Små børn, kan I sige 'Yeah!'

Små børn: "Yeah!"

Ingen kommentarer: