søndag, juni 13, 2010

'Seventeen'-interview med Bill & Tom

imagebam.com - tryk på billedet for at få det større.

Vi fik et par minutter med tvillingebrøderne Bill og Tom fra det tyske pop/rock-band Tokio Hotel. De var her for nylig, for at deltage Audi Fashion Festival.

Du har gået catwalk for Dsquared2. Har I nogen interesse i, at blive designere senere hen? Ville du være designer senere hen?
Bill: Det har altid været en drøm for os, og nu når vi er musikere, har vi så mange muligheder for at arbejde med fantastiske fotografer og designere. Det ville være en drøm for mig at designe min egne ting. Til vores tidligere tour ('Zimmer 483', red.) designede jeg også nogle af mine scenekostumer.

Udover frisuren, hvordan kan man se forskel på Tom og dig?
Bill: Tom er den seriøse. Han håndterer alt foretningsmæssigt. Men, vi er ligesom en person. I de første 6 år af vores liv, så vi præcis ens ud, fordi vores forældre fik os til at gå i det samme tøj! Efter det besluttede vi, at vi ville se forskellige ud.

Hvordan har I håndteret Tokio Hotels succes? Har det været skørt?
Bill: I de første par år var det virkelig mærkeligt. Vi kunne ikke længere gå på gaderne i Europa alene, eller være sammen med vores venner og familie på samme måde. Vi har opgivet en del ting, men det har klart været det værd, fordi for alt i verden ville vi være musikere.

Hvor lang tid tager det for jer, at gøre jer klar?
Bill: (griner) Du ved... håret...
Tom: Ti timer!!
Bill: Jeg har øvet mig en del, fordi jeg gør det hver dag, så det tager omkring 15 minutter. Du skal have lidt rodet hår for, at kunne få denne hårstil til at sidde, så jeg børster ikke så tit mit hår og jeg bruger en masse hårspray!

Hvad synes I om Singapore?
Bill: Vi er meget imponeret. Det er vores første gang her, og ingen har før fortalt os hvor smukt det er! I har nærmest en jungle her og fedt vejr, i Tyskland er der så koldt! Vi håber på, at vi kan planlægge en tourné herovre! Det ville være virkelig fedt at holde en tourné igennem Asien og vise vores Humanoid City og kostumer osv.

Oversættelse af Tokio Hotel Live News.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

ARRRG! De sko, Bill har på, på billedet har jeg også!!
Det er altså lidt for slemt at han render rundt i DAMESKO!?

sika_splint sagde ...

Dem har jeg da også men de der er mande sko de er blevet lavet som både mande og dame sko