søndag, august 22, 2010

Bill på steakhouse, LA/ 21.08.2010




En sjælden observation. Bill Kaulitz fra Tokio Hotel blev spottet, da han tjekkede Tinseltowns natteliv ud, med et besøg på det Skandinaviske STK Steakhouse i Los Angeles, lørdag d. 21. august.

Den tyske popstjerne så ud som sædvanligt med sit stilfulde self, da han kom forbi det populære vestkyst spisested/natklub med en bodyguard, der forsøger at forpurre en afventende paparazzi undervejs. Med hensyn til deres musikalske indstats, optrådte Tokio Hotel for nylig i Malaysia, hvor Bill og hans bror Tom talte om eventuelle planer for en to-sproget opfølgning til det populære album 'Humanoid'.

Tom sagde: ''Problemet er, at vi får brug for omkring to år til at producere pladen, fordi vi er nødt til at gøre alt to gange! Så i stedet for at optage, lad os sige 50 sange, så skal vi optage 100!''

''Og jeg er nødt til at skrive sangtekster på to sprog, så det er virkeligt et stort stykke arbejde,'' tilføjer Bill. ''Så vi er ikke rigtig sikre på det, men jeg tror, vi kan gøre en lille smule her og der, men vi vil afgjort (stadig) lave engelske sange, og fordi det ikke er en en-til-en oversættelse, så vil vi gerne tænke på det som to versioner af en sang, fordi nogle gange er historien også anderledes''.



Oversat af Kitty - thonlineupdate.blogspot.com

Ingen kommentarer: