onsdag, august 04, 2010

Mere Worldstage!
TH-interview med MTV Asia!
Singler på hitlisterne, platinsælgende albums, utrolige koncerter og utallige vundne priser - dette er kendetegnede for Tokio Hotel. Vågner op på forskellige hoteller hver dag, og er omringet af trofaste fans, der viser sig til alle arrangementer Tokio Hotel-drengene deltager i og Kaulitz-tvillingerne er ikke engang fyldt 21 endnu.

Med deres umodstålige fangede glam-rock lyd, ved drengene helt klart hvordan man forbinder sig med mennesker. Ikke kun kendte i Europa men verden over. Og nu er de i Malaysia til MTV World Stage Live i Malaysia 2010.

Drengene var afslappet, som de sad i en plyssofa, klædt afslappet til det tropiske vejr. Bill så utrolig ud som altid, hans spinkle skikkelse var klædt i en rød og sort stripet top med flotte kæder hængede omkring hans hals og hans hår skubbet tilbage i en perfekt coiffed quiff. Gennem helt interviewet, var Bill den snaksaglige, Tom den som var hurtig i replikket, Gustav var den omhyggelige, og Georg var den søde, han smilede en del. Vi fandt ud af mere om hvad de havde op i ærmet til i aftens optrædelse, Bill's septum piercing og den længe savnet Jumbie før drengene måtte smutte til generalprøver.

MTV Asia: Hvad kan fansene forvente til jeres MTV World Stage Live i Malaysia 2010 optrædelse?
Tom: De store ting er blandt andet vi ville have et brændende klaver og noget nyt til ''World Behind My Wall'' også. Vi ville også have en stor åbening for ''Noise'' og et par af vores andre sange.

Bill: Det vi gjorde med dette album var at vi experimenteret med nogle nye instrumenter, drenge spiller keyboard, og klaver for første gange, normalt spiller Tom bare guitar, men han er faktisk også rigtig talentfuld på et klaver, så vi fulgte vores album og prøvede nogle nye ting på scenen også.

MTV Asia: Bliver I stadig nervøse, før I går på scenen?
Bill: Ja, det gør vi bestemt. Men når du har spillet på en tourne i 3 måneder omkring..med det samme kæmpe show hver aften, er det ikke så slemt til sidst, man venner sig til det. Vi bliver altid nervøse når det kun er et show, det er altid meget spændene. Men jeg synes det er en normal ting at blive nervøs.

MTV Asia: Tokio Hotel har fornylig udgivet 'Humanoid City' Live DVD og album. Jeg kunne forstå at scenen var lavet af teamet bag filmen ''The Fifth Element.'' Fortæl os mere om den kreative process.
Bill: Når det kommer til en tourne, har jeg altid så mange ideer og ting jeg ville lave, og for os var det vigtigt at prøve noget nyt. Vi ville rigtig gerne bygge et ''Humanoid City' så vi hyret en fantastisk scene designer, hendes navn er Misty Buckley, og hun gjorde et fantastisk arbejde og vi arbejde meget tæt sammen.

Tom: Vi satte os ned og fortalte vi ville have en stor åbning, og have noget der bevæget sig, vi ville have en masse ting til at forgå, og ideerne blev bare ved med at strømme ind.

Bill: Så, at sammensætte sådan et show tager en del tid, og vi begyndte allerede et halvt år før vi begyndte tournen og vi vores prøver i London varede en uge. Så arbejdet vi sammen med Dean og Dan (Caten fra DSquared2, red.) ved vores kostumer, og de gjorde også et fantastisk arbejde. Det var virkelig en process, så jeg det vigtigste er at man sætter sig ned sammen og taler om hvad det er du ønsker der skal sked. Jeg ville gerne have noget ''Humanoid'' noget som ikke hører til på denne planet, som tema for tournen. Alt endte rigtig godt og vi gav et fantastisk show i Milano.

MTV Asia: Når vi nu taler om tournen og jeres nye album 'Humanoid' hvor der forgår det her sci-fi tema, har i en yngligns sci-fi film, eller bog?
Bill: Altså, jeg elsker bare generalt sci-fi film

Tom: Sci-fi film er fede, min ynglings er nok.. har vi en favorit? Jeg synes Fifth Element er god...

Georg: District 9.

(Alle nikker)

Bill: 2012 var også en god film.

Tom: Det er ikke rigtig en sci-fi film, men ja..

Bill: Jeg kan godt lide en masse forskellige ting, jeg kan godt lide alt med aliens. Det var ikke planlagt at vi ville have det tema, men når det kom til processen og sad i studiet og tænkte og talte om ting kom vi med den ide at kalde albummet 'Humanoid' og have en masse sci-fi ind over.

MTV Asia: Bill, du har fornylig fået lavet nogle nye piercinger bla. et septum, en piercing som er lidt mere usandvanlig. Var det planlagt eller en impuls handling?
Bill: Det var helt klart spontant. Jeg sad i bilen og havde den her ide, og så tænkte jeg okay, jeg gør det. Det gode ved piercinger er at du kan tage det ud, når du vil, så det er virkelig fedt. Men jeg kan virkelig godt lide piercinger og tatoveringer og sådan, så jeg har allerede planlagt nogle nye tatoveringer, jeg gerne vil have lavet. Når du for det lavet, gør det så ondt, at du siger ok, jeg ville aldrig gøre det igen, men når det er overstået ,og du har det godt igen, går du direkte til den næste piercer/tatovør, det er ligesom en cyklus. Jeg er lidt afhæning af det.

MTV Asia: Så er der et sted på din krop du aldrig kunne finde på at pierce?
Bill: Ja, mit nedenunder område (peger mod sin underkrop)

(Alle griner)

MTV Asia: Hvad er det mest interssante I har skulle signere indtil videre?
Tom: Vi har haft et par gode ting, brugte underbukser, biler..

Georg: Bare bryster …

Bill: Yep, ting som dette...

Tom: Jeg kan bedst lide de bare bryster (smiler lumsk)

MTV Asia: Kommer vi nogensinde til at se Jumbie igen?

Bill: Ah!

(Alle griner)

Tom: Han ser fantastisk ud på film

Bill: Vi har altid nyt legetøj med på tournen, og denne gange havde vi snakeboards. Det er virkelig svært men når man først har lært det, er det virkelig sjovt men måske ville vi tage Jumbie med på vores næste tourne, eller måske til Asien. Jeg tror helt klart gerne han ville se det.

Oversat af: sika_splint/www.thlns.blogspot.com

6 kommentarer:

Jan sagde ...

Alle de fede piercingsmykker finder du hos PiercingPusher.dk

Anonym sagde ...

you're really a just right webmaster. The web site loading speed is amazing. It kind of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you've done a fantastic process on this topic!
My webpage > soccer transfer news chelsea

Anonym sagde ...

Wow, that's what I was looking for, what a data! present here at this webpage, thanks admin of this web site.
Here is my web blog :: soccer transfer news arsenal

Anonym sagde ...

You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really
something which I think I would never understand. It seems too complicated and extremely
broad for me. I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!
Here is my site liverpool transfer rumours 2011

Anonym sagde ...

Hmm is anyone else encountering problems with the images
on this blog loading? I'm trying to figure out if its a problem on my end or if it's the blog.
Any responses would be greatly appreciated.
Here is my page pizza games on cool math

Anonym sagde ...

Everything is very open with a really clear explanation
of the issues. It was really informative. Your site is extremely helpful.
Thank you for sharing!
Here is my blog pizza games euless