torsdag, august 12, 2010

Supertvillingerne afslører: Sådan bliver du sej og selvbevidst!
Problemer i skolen? Problemer i vennekredsen? Bill og Tom fra Tokio Hotel viser dig, hvordan du kan løse dine problemer…

- I dag verdensstjerner: Supertvillingerne Bill og Tom Kaulitz.
- Bill er en rigtig rampelyselsker! Dette kan du se på den nye Tokio Hotel-DVD ’Humanoid City Live’.

’Ingen er perfekt’:
Der er noget ved dig selv, du ikke kan lide? Du har endda komplekser? Dette råder tvillingerne dig til: ”Vær ikke så hård ved dig selv. Tænk på: dit udseende og din person, vil komme til at ændre sig et par gange,” siger Tom. Det betyder: Hvis du er en meget genert person nu, kan det se ganske anderledes ud om nogle få år. ”Hvis folk gør nar af dig, pga. dit tøj, så gør dig dette klart: dyrt designertøj er ikke alt,” siger Bill. ”Du kan også se godt ud, selvom du har lidt penge. Tidligere syede jeg rigtig fede ting, ud af ting, jeg havde købt i genbrugsbutikker. Vær kreativ.”

- Tom giver alt hvad han har under et liveshow.

’Søg allierede’:
Alene har man det svært. Derfor behøver du mennesker, som støtter dig. Bill: ”Da vi er tvillinger, har vi den store fordel, altid at være to. Alene ville vi kunne være halvt så selvbevidste.” Hvem der ikke har en tvilling ved hånden, skal søge sig allierede. ”Der er altid én, som måske har det samme problem som dig. Man er ikke alene.” Men du behøver ikke en hel hær. Bill: ”Det er bedre, at have en eller to tætte venner/veninder, som står bag dig – end 20, der måske synes du er irriterende! Og hvis det på ingen måde går, så spørg dine forældre eller lærer om hjælp.”

- Allerede som 11-årige dannede Tom og Bill (20) sammen med Gustav (21) og Georg (23) bandet ’Tokio Hotel’.

’Skid på hadere!’
At være en enspænder, er ikke så slemt. Tom: ”Vi har altid været anderledes. Selv pga. vores udseende. Derfor var der ikke så mange, der kunne lide os i skolen. Og ja, vi kunne også kunne lide få. Men vi mærkede hurtigt, at det også var godt. For vi kan lide det, ikke at være ligesom alle andre.” Men denne tanke i baghovedet, gik det tvillingerne langt lettere. ”Skid på hvad andre tænker. Det kan være dig ligegyldigt. Det ændrer ikke noget ved dig eller dit liv. Langt vigtigere er det, at du har det godt med dig selv. Du har mangler og skiller dig ud fra mængden? Det kan vi lide,” siger Bill.

- Tokio Hotel rockede allerede ved deres første optræden. Men i skolen blev Bill og Tom drillet pga. deres anderledes stil.

’Du kan også noget!’
Opdag dine talenter: ”Ethvert menneske kan noget særligt. Det slumrer i dig! Det er ligegyldigt om det er noget håndværksmæssigt, om du kan lave musik eller om du er total kreativ. Selv sådanne banale ting, kan være noget helt specielt,” råder Bill. ”Når du har fundet dine talenter, så vær stolt over dem, vis dem og udnyt dem! Pga. det kan du måske lave noget rigtig stort en dag. Ligesom os. Vi startede tidligt med at lave musik, øve os og optrådte – og det gik. Det kan du også (opnå)!”

- Bill poserer ved Tokio Hotels første fotosession. Selv dengang, vidste han, at han havde mere i sig.

’Gør dig uafhængig!’
Du virker specielt stærk, hvis du tidligt lærer, at stå på egne ben. ”Vi har altid selv prøvet, at tage beslutninger. Da vi var nye i musikbranchen, troede menneskerne fra musikbranchen ikke at de hørte rigtigt. Allerede som 15-årige samme vi nemlig vores mening – og satte os igennem,” fortæller Tom. ”Men begynd tidligt. Til fester og højtider, som fødselsdage og jul, ønskede vi os ikke gaver – men derimod penge. For Tom og jeg er det vigtigt, selv at passe på og sørge for pengene. Dermed kunne vi selv vælge, hvornår vi ville købe tøj og snakke i telefon. Vi fik ikke så meget i lommepenge: Det var cirka 30€ om måneden (lidt over 200 DKK, red.).

- Tokio Hotel-drengene i starten af 2005, kort før deres gennembrud. Da de mødtes med pladeselskaber, sagde de deres mening.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Whhen you consideг ɑ brand name-new weight loss plan plan the results may vary.
TҺereafter, the fruits are processed and the ingredients аrе useɗ tօ maƙе νarious kinds оf weight loss supplements.
Note, ɦowever, tɦаt it cann never Ье considered aѕ a աonder drug sіnce it cannot replace reguar exercises ɑnd healthy diet.


mу blog: ผลิตภัณฑ์ลดน้ำหนัก

Anonym sagde ...

Unlike all other software program listed above, you
don't require to set up iTunes to use CopyTrans Manager.
Step fourteen: At 1 point, you'll require to enter your password.
Here we select High definition MP4 as output structure.


Also visit my blog; http://networking-world.blogspot.com/2013/04/house-approves-cispa-over-privacy.html