fredag, september 24, 2010

Bill og Tom flytter til L.A!

...dog kun midlertidigt!

Bill og Tom: 'Hollywood, vi kommer!'

Til efteråret forlader Bill og Tom Kaulitz Tyskland til fordel for USA!

I den kommende tid løsriver Tokio Hotel sig fra hinanden - dog kun boligmæssigt! Gustav Schäfer (22) og Georg Listing (23) bliver i Tyskland - Bill og Tom Kaulitz (21) pakker kufferterne og flytter til Californien!

Det bekræftede TH-producent og manager David Jost til Bild: "Ja, Bill og Tom flytter til at starte med til Los Angeles, men de vil stadig beholde deres ejendomme i Tyskland. FLytningen til L.A er planlagt til midt i november."

Der vil tvillingerne arbejde på nye sange - Gustav og Georg bliver dog i første gang hjemme hos deres kærester...

Kilde: BRAVO.de

Bill og Tom Kaulitz fra Tysklands mest succesfulde, internationale rockband 'Tokio Hotel' forlader Tyskland og flytter til USA.

Bild har fundet ud af, at de berømte tvillinger flytter til Los Angeles allerede til efteråret. Sammen med deres manager og producer, David Jost, som har boet i Beverly Hills i over et år nu, har de tænkt sig at skrive nye sange.

David Jost bekræftede dette til Bild: "Ja, Bill og Tom vil flytte til Los Angeles til at starte med, men de vil stadig beholde deres hjem i Tyskland. De flytter i midten af november."

Deres bandkollegaer, Georg og Gustav, vil blive i Tyskland fordi de har faste kærester der. Venner af bandet siger, at udover det planlagte arbejde i deres studie i Los Angeles, har stalkerbander og indbruddet i Bill og Toms hjem i Hamburg også været grunde til, at de flytter til USA.

Det vil ikke komme til at gå stille for Kaulitz-tvillingerne i Los Angeles. Samlingen af stjerner i Hollywood er den største i verden, og Bill og Tom er også blevet jagtet af papparazzier i Los Angeles.

De har solgt mere end 8 mio. CD'er indtil videre, og med deres nye live-album har de i alt ligget på førstepladsen i 15 forskellige lande over hele verden. I Tyskland, Brasilien, Mexico, Frankrig, Schweiz og Columbia dette år. I Italien, Portugal og Belgien lå de på andenpladsen.

Kilde: BILD.de og oversættelse af Vevo/ Tokio Hotel Live News.

Ingen kommentarer: