søndag, september 05, 2010

Chatter: Depression? Bill kan ikke mere!Hvilke ulykkelige øjne: Så ulykkelig har Tokio Hotel-sangeren aldrig set ud!

Hans livs slemmeste krise: Bill Kaulitz’ årelange succes bliver nu hans værste fjende.

Tokio Hotel har udgivet tre albums på fire år, som alle landede direkte på førstepladsen i Tyskland. Hele Europa flippede ud pga. drengene fra Magdeburg, siden 2008 skreg også de amerikanske piger. En succeshistorie, helt klart. I mellemtiden er det dog også en historie om en uhyre stor last, som hænger på frontmand Bill Kaulitz’ skuldre!

Så stresset og nedslået har man aldrig set stjernen. Bill var kun en skygge af sig selv, da han hemmeligt besøgte ’STK Steakhouse’ i Los Angeles. En skandale for hans fans! For Bill er af dyrebeskyttelsesorganisationen ’PETA’, blevet valgt som den mest sexede vegetar. Men også fra kendte rækker hagler kritikken: ”Du er så bøsset,” disser Katy Perry mod popkollegaen. Pøbelslag har han ofte oplevet, men denne gang tog den 21-årige det dybt seriøst: ”Hvad Katy gør der, er ikke i orden,” sagde Bill trist. ”Men hun er bare et ejendommeligt menneske. I musikbranchen er der mange overfladiske mennesker.” Også de tider, hvor Bill var modemuse, ser (nu) ud til at være ovre. Nu er det tvillingebroren Tom, der hiver reklamekampagnerne hjem. Skofabrikanten ’Reebok’ har gjort guitaristen til deres kampagneansigt.

Det ser ikke ud til, at Tom ser, at det ikke går hans bror godt for tiden. Han snakker endda også om et nyt album – på både tysk og engelsk: ”Vi skal gøre alt dobbelt. I stedet for at indspille 50 sange, snakker vi at skulle indspille 100,” siger Tom. Det betyder et stort pres på Bill, for han skriver sangene selv.
Hvorfor bemærker ingen, at det hele er alt for meget for ham?

Billede 1, side 1: Tokio Hotel er et af de mest succesrige tyske bands gennem tiderne. Deres aktuelle live DVD er i Tyskland, Frankrig, Schweiz, Malaysia, Brasilien og Columbia nummer 1.

Billede 2, side 1: Opdaget! Vegetaren bliver kørt til Steakhouse i L.A!

Billede 3, side 1: Fansene er sure: I 2009 fortalte Bill, at han ’af kærlighed til dyrene’, ikke ville spise kød. Om han havde glemt det på restauranten?

Billede 4, side 2: Katy Perry gør nar! ”Du er så fandens bøsset, og du tænder ikke engang på drenge!” – sangerinden Katy Perry om Bill Kaulitz.

Billede 5, side 2: Hans bror overgår ham! Bills bror, Tom Kaulitz, er nu model: Han er den nye reklamestjerne for ’Reebok’. Tilbage i januar var Bill model ved et ’DSquared’-modeshow.

Billede 6, side 2: Bill Kaulitz går fraværende gennem Los Angeles. Sangeren har det i øjeblikket ikke let, presset kommer fra alle sider.

Billede 7, side 2: Han skal skrive sange på samlebånd! En tilbagevendende gæst i studiet: Der skal komme et opfølgningsalbum til ’Humanoid’ – på to sprog! ”Tekster på engelsk og tysk,” siger Bill.

Oversat af JoseJoseJose/ Tokiohot.blogspot.com

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

er du sikker på at det ikke bare er rygter, det kunne også være han var meget træt.

Spirit sagde ...

Ellers også fordi han er MEGET træt at paparazzis??
Jeg håber derved ikke selv at han er ved at gå ned ed flaget! D:

Men ellers så kan han jo også være træt eller bare have en dårlig dag? Det kender vi alle!

JoseJoseJose sagde ...

anonym - nu er det jo ikke mig, der har skrevet artiklen, jeg har bare oversat det (:

men personligt synes jeg, at de "hidser" sig for meget op - ja, Bill ser ikke glad ud og der er et stort pres fra mange sider, men jeg tror ikke at han er direkte deprimeret. og jeg tror på ingen måde, at Tom eller for den sags skyld nogle andre der er ham nære, ville lade ham i stikken - der ville helt klart blive holdt øje med ham, hvis der var noget.

men Spirit er helt enig - han kan jo bare være fanget på en dag, hvor alt er gået lidt skævt eller lignende, og det har vi vel alle lov til, også Bill!

Spirit sagde ...

Ja nemlig JoseJoseJose!
Alle kan have en lidt, måske meget skæv dag!
Og bare fordi man er kendt så behøver man jo ikke blive spamet ned med man lige frem er DEPRIMERET, hvis man nu bare har en rigtig skæv dag! ;s
For Bill er jo også et helt normalt menneske som alle andre! og alle kan ikke gå rundt og være over happy hele tiden! (: