torsdag, september 02, 2010

MTV Newsroom: 'Tillykke Bill!'Hæv jeres glas for Tokio Hotel-frontmand Bill Kaulitz, som fylder 21 i dag. Den tyske sanger og modeikon er allerede et kæmpe idol, har optrådt med sin tvillingebror Tom siden de var 10 år. De startede som 'Black Question Mark', indtil de mødte Georg Listing og Gustav Schafer, som fuldførte bandet og 'Devilish' blev dannet. Det unge band forsatte med at optræde med mindre koncerter og forsøgte at blive opdaget, indtil Bill optrådte i det tyske program ''Star Search'' i 2003. Han vandt ikke (- han røg ud i kvartfinalen), men hans enestående stemme og stil scorede ham og bandet en pladekontrakt. De skiftede deres navn (, igen) til Tokio Hotel, og resten af historien kender i.

Tokio Hotel blev med det samme en success i deres hjemland, Tyskland, og smeltede dele af punk, metal, glam og dans musik indtil en ny blanding. Deres første album 'Schrei' blev et hit, solgte millionvis af plader verden over. Derefter fulgte 'Zimmer 483', men det var deres første engelske album, 'Scream', som var genindspilninger af deres to første albums, der virkelig gav deres karriere et ryk. De solgte stort i Amerika og modtog den samme reaktion som ethvert andet sted i verden.

Et sandt internationalt band. Tokio Hotel har trofaste fans med en fed musik smag og en klar smag for mode og stil. Tusindvis af ord er blevet skrevet om Bill Kaulitz's hår i sig selv. Bill har en masse at fejre i dag, så tillykke til ham.

Kilde: MTV Newsroom.

Oversat af: sika_splint/ Tokio Hotel Live News.

Ingen kommentarer: