lørdag, oktober 16, 2010

Bill & Tom: "Koncerten i Lima bliver meget speciel."

Eksklusivt "Zona Joven"-interview/ Peru.

Informeret om at deres største latinamerikanske fanklub er peru, har Bill og Tom Kaulitz lovet deres fans fra Peru, en speciel aften. Tvillingerne, medlemmerne af Tokio Hotel, ved at der også kommer fans fra Columbia, Ecuador, Bolivia, og Agentina, det er en anden undskyldning for ikke at give koncerten på Jocky Club d. 25 November op.

" Vi kigger altid efter videoer, fans fra hele verden har lagt på internettet. Angående Peru, glæder vi os meget, fordi det er første gang vi skal dertil, og endelig lære vi vores fans der at kende. Det minder om, da vi hørte om vores første U.S-tour, det var meget spændende at komme til at lære de amerikanske fans at kende, det gik godt og det er vi sikre på at det også kommer til at gøre i Peru," sagde Bill Kaulitz i et telefoninterview med Zona Joven.

Til det sagde Tom Kaulitz, (guitarist, og en af de mest kendte blandt piger, red.): "Vi prøver altid at lære noget om de byer vi tager til, men nogen gange vil de ikke tillade det, det håber vi at vi må i Lima."

Hele interviewet med tvillingerne Bill og Tom Kaulitz, omkring udseende, konkurrenter, stalkers, og meget mere, vil blive udgivet d. 21 Oktober i bladet fra Peru 'Zona Joven.' Det vil give et indblik i den spetakulære koncert, som Tokio Hotel holder for første gang i Lima, d. 25 November.

Billetterne til koncerten kan man købe nu, og de kan købes på " Wong and Metro." Her efterlader vi en video, med fra bladet Zona Joven, (med dens tyske accent.) Tak Bill og Tom!Oversættelse af Joz!/ Tokio Hotel Live News.

Ingen kommentarer: