torsdag, oktober 07, 2010

Joops pariser-nætter med Tokio-BillI Paris fremviste Wolfgang Joop ‚Wunderkind’-kollektionen, og om natten malede han byen rød med Bill Kaulitz.

Søvnige i kærlighedens by: Dagen igennem glinsede Wolfgang Joops nye ‚Wunderkind’-kollektion på catwalken i forbindelse med modeugen, om natten tog modedesigneren med Tokio Hotel-stjernen Bill Kaulitz i byen.

Klokkeskørter, stribede strømpebukser, snørestøveltter og et totalt mønstermix – og alligevel passer alt sammen.

Tirsdag, kl. 17, i ‚Wunderkind’s showroom: Bill Kaulitz (21) og Wolfgang Joop (65) møder hinanden for første gang. ”Du ser endnu bedre ud end på billeder,” siger Joop. Begyndelsen på et vidunderligt venskab…

Designeren havde givet Tokio Hotel-sangeren et par sko. Bill vil på sightseeing. ”Jeg har været i Paris så ofte. Men jeg har aldrig set Eiffeltårnet.” Videre ind i Palais Beauharnais, fulgt af kameraer til ARTE-programmet ‚Durch die Nacht mit… ‘. De skålede i champagne, blev budt velkommen af den tyske ambassadør. ”På en måde er vi også ambassadører for Tyskland,” slår Joop fast. Det næste: sult! På ‘Café de Flore’ bestiller de Croque Madame, Croque Monsieur, kaffe og cola. „Jeg vil tegne dig,“ siger Joop. Han beder tjeneren om et stykke papir og begynder at kradse Bill's ansigt på papiret med en kuglepen og giver ham billedet. Så slendrer duoen over Boulevard Saint Germain. Det støvregner, Bills bodyguard holder paraplyen for ham. Deres vej, ned ved Seinen, fører dem over Pont des Arts, kærlighedens bro. Videre til operaen, hvor 2000 mennesker fejrer et overdådigt maskebal. Ved midnat forsvinder de i mængden.

Næste morgen, Palais de Tokyo. Tokio Hotel-stjernen på første række, den nye ’Wunderkind’-kollektion bliver fejret. Ved afskeden udveksler de telefonnumre. Joop: ”Vi er som et tvillingepar, som er blevet adskilt ved fødslen og som nu igen har fundet hinanden.”

Kilde: bz-berlin.de

Ingen kommentarer: