lørdag, oktober 23, 2010

Sikke en underlig monster-rock-forsamling!Bill Kaulitz (21), sangeren fra 'Tokio Hotel', føler sig tydeligt veltilpas ved siden af de tre vildt stylede aliens og den gamle rockstjerne Alice Cooper (62), ved disken i en halvmørk rumbar.

Han er klædt i læder, bærer tårnfrisure og sølvkæder, og har en blå drink foran sig. Og vi spørger os selv: "Hvem er egentlig denne alien?"

Billedet er en del af en ny reklamekampagne, som elektronikkæden ”Saturn” benytter til den kommende julesæson.

Tro mod det nye kampagneslogan 'Jetzt rockt’s richtig!' ('Nu rocker det virkelig', red.) besøger den unge rockstjerne Kaulitz, rocklegenden Cooper i en rumbar.

Sammenstødet med musikgenerationerne: Selvironisk, sjovt! Cooper og Kaulitz undlader ingen af rockstjerne-klichéerne i reklamen.

'Tokio Hotel'-producent og manager David Jost til BILD.de: „TV-reklamerne og billederne til denne kampagne blev fornyligt lavet i et filmstudie i Los Angeles. Aliens og kulisser blev specielt udviklet og bygget til denne reklame.”

Ved udgangen af året reklamerer sangeren yderligere i TV- og Radioreklamer og igennem avisannoncer, plakattavler (på bygninger og lign.) og internettet. For præcis et år siden havde ”Saturn” præsenteret Alice Cooper som deres nye reklameansigt for første gang.

Kilde: Bild.de/ Oversættelse af TomKaulitzLover93 - Tokio Hotel Online Update.

Ingen kommentarer: