lørdag, oktober 02, 2010

Tokio Hotel: Flugt til Amerika/ IN nr. 40/ TysklandFansene er usikre. Bill og Tom efterlader Georg og Gustav i Tyskland. Er dette ved at være afslutningen på popbandet?

”Rette mich” hedder et af Tokio Hotels nummer et hits. Dette var præcis hvad flere fans tænkte i den forgange uge: de frygter enden på det verdensomspændende succesfulde popband. Grunden til bekymringen: Kaulitz-tvillingerne (21) vender Tyskland ryggen, og tager til Amerika. ”Bill og Tom, vil til november, rejse til Amerika på ubestemt tid,” gjorde manager David Jost overraskende bekendt.

Officielt hedder det sig, at de vil arbejde på nyt materiale.

Men hvad med Gustav (22) og Georg (23)? Dette ængstelige spørgsmål stiller fansene sig selv. De vil, ifølge Jost, af eget ønske, blive i Tyskland. Hos deres kærester. Det er sikkert også en del af sandheden. Men man må dog spørge sig selv, hvad der gemmer sig bag. Bill og Tom er superstjernerne. Men de er dog også de jagede. Mens at deres bandkolleger kan leve almindeligt i Tyskland, bliver tvillingerne forfulgt ved hvert skridt og hver bevægelse. I Los Angeles er tvillingerne bare to musikere fra Tyskland, to stjerner blandt mange. Et fortrin, som selv Robbie Williams for år tilbage valgte at bruge. Han valgte også at flyve væk fra påtrængende fans i London til den store kendis-metropol.

Faktum er dog også: Det seneste Tokio Hotel-album, ’Humanoid’, solgte ikke lige så godt som de forrige. Det sidste, tyske, nummer et-hit, ligger hele fire år tilbage – en evighed i den hurtigtlevende musikindustri. Vil Tokio Hotel nu prøve deres lykke i Amerika? Uden Gustav og Georg, kun tvillingerne?

Udover bekymringerne, hersker hos fansene også, frygten: ”I har lovet, at I aldrig ville flytte herfra,” klager oprørte fans på internettet. ”Tænker I ikke over, at I mister os alle på den måde?” spørger andre bittert.

Måske er flytningen til Californien virkelig den nye musikalske chance for Tokio Hotel. Men hos deres tyske fans, er Tokio Hotel til at starte med helt nede på nul.

Ingen kommentarer: