fredag, oktober 15, 2010

"Vi vil gerne være det første band, der spiller på en anden planet"Radio FM TU, Mexico, 103.7-interview, 14.10.2010

Hvornår planlagde I at tage til Monterrey, Mexico?
Bill: Vi har længe planlagt at lave en Sydamerika-tour. Så vi er meget glade for endelig at have fået det planlagt. Vi glæder os meget til at se vores fans og spille vores egen tour der. Vi er så glade for, at det lykkedes.

Nu er I et succesfuldt band, men vi huske at I engang spillede for kun omkring 500 mennesker… Nu spiller I foran flere tusinde.
Bill: Jeg tror, det er en speciel ting for os som band. Vi har været et band i 10 år og har oplevet alt sammen. Og det er det smukke ved det, vi kender til begge sider. At spille på små klubber og ikke være succesfulde, og den anden side. Og det gør os stolte og vi nyder, at vi er i stand til at spille en tour på et andet kontinent, helt fantastisk.

Det må være meget specielt for jer at spille så anderledes steder. Fortæl, hvordan var det at spille foran 500.000 mennesker ved Eiffeltårnet?
Bill: Det var det mest fantastiske i vores hidtidige karriere. Jeg tror at det er den største menneskemængde jeg nogensinde har set. Det var et ubeskriveligt øjeblik for os som band. At have Eiffeltårnet som baggrund… Det var unikt… et øjeblik, vi som band altid vil huske.

Fortæl, hvor har I lyst til at spille og hvor I aldrig har været?
Tom: I Tokio… og denne drøm vil snart gå i opfyldelse, for til december flyver vi til Tokio.
Bill: Og vil elske at være det første band, som spiller på en anden planet… et eller andet sted. Vi vil virkelig gerne rejse ud i universet, og spille et sted på en fremmed planet.

Dette er ikke jeres første besøg i Latinamerika. I har allerede været i Mexico, men hvad tænker I, når I hører ordet ’Mexico’?
Tom: Jeg husker selvfølgelig nogle spændende autografskrivninger, en masse energi og vi har indtil videre kun haft gode oplevelser. Indtil nu, har vi kun været i Mexico City. Vi havde nogle storslåede koncerter og selvfølgelig super energiske fans… super.

Fortæl, hvilken del i løbet af en koncert I nyder mest?
Bill: Det bedste øjeblik er, når du kommer på scenen, ser publikum for første gang, hvor mange mennesker der er og for første gang har kontakt til publikum. Det er øjeblikket, som jeg ser frem til hver aften. Og det er selvfølgelig vidunderligt, hvis alle folk… du ved, hvis alle synger med. Det er de smukkeste øjeblikke. Men at komme på scenen og se det hele for første gang, er det mest specielle.

Til slut, vil vi gerne spørge… Mange europæiske bands har en drøm om at erobre Amerika. Er det også jeres drøm? Er det vigtigt for jer, at erobre Amerika?
Bill: Det er meget svært, især for et tysk band er det ubeskrivelig svært at opbygge dig selv i Amerika… ja, at komme i gang på en måde. Men vi har allerede haft nogle gode koncerter herovre, vi har været herovre på tour to gange… men selvfølgelig er den største udfordring for os som tysk band, at blive kendte i Amerika.

Så, en afslutning på interviewet… Hvad kan vi forvente os i Monterrey, d. 30. november, når lysene slukker og Tokio Hotel starter?
Bill: Selvfølgelig tager vi vores show med os, det betyder… Vi er stadig på tour med ’Welcome to Humanoid City’. Det er hovedpunktet. Vi tager en del af produktionen med, kostumer og selvfølgelig setlisten, som vi også havde med under Europa-tourneén, og vi ser virkelig frem til det… Jeg tror, at det bliver et meget energisk show.

Ingen kommentarer: