søndag, februar 13, 2011

gekirock.com-interview m. Bill & Tom (08.02.2011)

Tillykke med jeres første dag her. I synes at have meget travlt med interviews i dag. Nyder I det her i Japan?
Bill: Selvfølgelig! Jeg har det virkelig sjovt! Men det er sandt at vi har en hel dag med interviews, jeg synes det kunne være fedt at kunne gå mere ud, men bare det at vi er her i Japan gør os virkelig glade! Men jeg tror vi går ud i morgen.

Er Tokyo som I forestillede jer?
Bill: Hahaha! (griner, hvis nogen skulle tvivle :-)) Det er okay. Vi hørte, at i Japan er gaderne meget store og farverige. Det er et vanvittigt land, men vi vidste ikke at det passede. Men at se Japan nu, der er mange bygninger, det er et meget smukt land! Jeg vil elske at se mere af Japan i morgen!

Jeg kan se, at bandets navn og santekster tilsynladende indeholder japansk.
Bill: Da vi var i studiet i Tyskland tænkte vi "Hvorfor ikke sætte et mål, et mål der er så langt væk og umuligt at nå", så vi besluttede at inkludere Tokyo = Tokio i bandets navn. Og i dag er vi her i Japan. Jeg ville elske at se, hvordan kulturen og musikken er med egne øjne.
Tom: Med tanke på bandets historie, så er Tokyo en vigtig del af os. Derfor er vi meget taknemmelig for vi er her.

Selvom Tyskland og Japan er langt væk fra hinanden, så har fansene muligheden for at lære jer at kende gennem Myspace og Facebook.
Tom: Det er sandt, selvom vi er typerne som kun bruger e-mails (griner). Da vi så den officielle Myspace og Facebook blev vi klar over den store gruppe af fans der. Antallet af japanske følgere stiger også. Det ville være fedt, hvis vi kunne få flere japanske fans, mens vi er her.

Tillykke med udgivelsen af "Darside of the Sun". 16 sange fra tidligere albums som "Humanoid", "Scream", "Humanoid City Live", det er mange sange. Blev sangene valgt af medlemmerne?
Tom: Ja! Vi valgte dem!
Bill: Dette er et specielt album til Japan. Vi har udgivet vores albums i mange forskellige lande. Den seneste udgivelse i Japan, så vi tænkte, at vi ville udgive vores bedste arbejde her. Alle single-udgivelserne til dd. er med, så I kunne lytte til vores historie indtil videre. Jeg går udfra at dette er et andet best of album.

De to albums som udgør dette best of album, "Scream" og "Humanoid", hvad er temaerne for disse?
Bill: Først; "Scream" er vores debutalbum, noget vi optog sikkert i studiet. Ligesom titlen repræsentere den følelsen vi har, hvor desperate vi var for at skrige "Vi er lige her!!!!" højt, det er et energisk album. "Humanoid" er på den anden side noget helt andet, vi er meget mere erfarne i studiet...
Tom: Vi er krediteret som co-producenter også!
Bill: Nemlig! (griner..) Humanoid er et kreativt stykke arbejde. Vi fik muligheden for at møde forskellige mennekser jorden rundt, vi fik inspiration fra forskellige steder, så det viste sig at være mere futuristisk ligesom en sci-fi film.

Tokio Hotels melodi er meget iørefaldende, og lyden er meget dynamisk, det lader til, at det er udviklende og bliver mere og mere dramatisk.
Bill: De fire medlemmer har meget forskellig musiksmag, vi har ikke én gruppe som vi kan lide, så vi er inspireret af mange bands, hvilket jeg gætter på skabte Tokio Hotels lyd. Lige siden vi var unge, har bandet givet utallige live-optrædener, det er derfor vi er i stand til at være resonant med hinanden.

Artister som har inspireret jer er Aerosmith og Guns N' Roses.
Bill: Aerosmith er rocklegender som jeg virkelig godt kan lide. Der er ikke mange bands som er så store i disse dage, er der?
Tom: Ja.. Kvindelige soloartister, Hip-hop grupper, rappere etc. som udgiver albums samtidig, men det synes ikke at ske for Rick bands. At have en enkelt hit, og derefter forsvinde fra branchen, er der mange som gør. Det er derfor, vi respekterer bands som Aerosmith og Guns N 'Roses.

Hvis vi putter Tokio Hotels lyd til side, visuelle billeder og kreativitet, er der så rockbands som I kan forholde jer til?
Bill: Jeg syns at Black Eyed Peas er gode, konceptet af albummet, live-optrædnerne og videoklips er gode. Producer og sangskriver, Will.i.am er meget cool! Og 30 seconds to mars også! Deres nyeste video "Hurricanes" var fantastisk! De er et meget kreativt band som lægger mærke til små detaljer også.
Tom: Men nummer 1 bandet er stadig Tokio Hotel! (griner)

Ja (griner). 30 seconds to mars, som lige blev nævnt synes at have resonans med Tokio Hotel i form af baggrund og holdning.
Bill: Ja! 30 seconds to mars er geniale når det kommer til kvalitet! Jared som sanger er fantastisk! Begge grupper er perfektionister. Vi mødte dem et par gange i løbet af prisoverrækkelser (griner)
Tom: Jared er en rigtig fin fyr.

Tokio Hotel som har modtaget mange musikawards og som nyder deres succes lige nu, vær søde at fortælle hvad jeres nuværende mål er.
Bill: Vores ultimative mål vil en VERDENSTURNÈ! Den faktiske følelse af at dominere verden markedet, så jeg tænkte på en verdensturné.
Tom: Vi har modtaget ca. 90 awards, det hele er fordi vores fans gør deres bedste for at stemme på os, men vi har endnu ikke fået en Grammy award (griner)
Bill: Ja. Det ser ud til at fans har postet kommentarer på internettet i løbet af Grammy awards. Tom: Men vi har endnu ikke udgivet et album omkring den tid
Bill: Ja, det er en beklagelse, at vi er gået glip af det. Vi vil sigte på det næste gang! (griner)

Oversat af HelloHeidi - Tokio Hotel Live News.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ahaa, its ρleasant discussiοn оn the topic of this piecе of writing at this placе at
thіs weblog, I havе гead all that, so noω me also commenting at thіs place.


Stop bу my homepage: unlock iphone 3g