tirsdag, maj 17, 2011

Nyt album kun på engelsk?

Efter 'Humanoid' er Tokio Hotel i gang med indspillingerne til deres 4. album, som måske kommer til at bære titlen 'Dark Anthems' og kun vil være at finde på engelsk.

Albummet er er et led i deres udvikling og ifølge forsanger Bill Kaulitz, hvis tekster kun vil være på engelsk, er Kaulitz-brødrene flyttet til Los Angeles for at kunne identificere sig mere med den amerikanske befolkning.

Bill har fortalt magasinet InRock, at "indtil videre er de sange, vi har skrevet, på engelsk. Jeg ved heller ikke hvorfor. Det er kommet pludseligt. Og, siden vi er flyttet til Los Angeles, er vi begyndt at formulere os og skrive breve på engelsk".

Fans tror at luften i Los Angeles og Hollywood-livsstilen har haft indflydelse på gruppens musik, og efterladt den tyske oprindelse og modersprog, som altid har været tilstede på deres forrige albums.

På den anden side, er det den selvsamme Bill som for få dage siden tilstod, at han var bekymret for ikke at finde sin sjæleven og træt af altid at være alene. Det er meget svært for ham at finde én, som er vild med ham og ikke hans omdømme.

ps. mange fans har startet rygter om 'Dark Anthems', men det er MTV der offenttliggjorde det, endda før 'Humanoid' blev offenttliggjort tilbage i 2009.

Ingen kommentarer: