søndag, juli 10, 2011

Bill & Toms filmprojekt?

Bill og Tom skal angiveligt være med i en tysk film, 'Die Räuber' ('Røverne', red.), som er instrueret af Christoph Gampl. Handlingen spiller i 2039.



Her hvad filmen kommer til at handle om: "I det krigsrystede Tyskland, 2039, svarer regeringen tilbage på politikernes radikalisering. Maximilian von Moor, politichef og regeringsfunktioner, overlever det tiltrængende kaos og spaltningen af samfundet. Dette rammer dog hans egen familie. Mens hans favoritsøn Karl bliver et ikon for modstanden mod den herskende klasse, begynder hans anden søn Franz at få magten selv. Karl fører et kompromisløst regiment, hvilket er grundet hans far. Hans forlovede, Amalia, står til Karl trods al propagandaen mod Karl og modstår broren Franz' tilnærmelser. Problemerne i landet spidser til og den aldrende politichef omkommer under mystiske omstændigheder. Da Karl erfarer at hans far ikke er død, men bliver holdt fanget af broren Franz i en bunker, giver han befaling til at byen stormes for at kunne hævne sig på Franz. Det ender i en bitter kamp uden vinder."

Bill skal spille hovedrollen, Franz von Moor, og Tom skal spille Karl von Moor.

Instruktøren om valget af Bill og Tom: "Jeg ledte længe, talte med et utal af agenter, skiftede filmruller flere gange. Jeg ville have unge skuespillere, omkring de tyve […]. I et blad om emnet tvillinger, læste jeg et interview med Bill og Tom Kaulitz, og opdagede nogle paralleler […] Brødrene var perfekte til denne film […] Lige nu øver de sig på at gøre rollerne professionelle."

Indspilningerne begynder angiveligt til efteråret.

- intet er dog bekræftet af tvillingerne endnu.

Ingen kommentarer: