mandag, august 13, 2007

I spørger - Bill svarer

Så kom interviewet med Bill endelig! xD

1. Hvad gør du med alle de kæder, ringe, armbånd og de andre gaver, som du får af dine fans? Du kan snart ikke mere finde ud af, hvad du skal gøre med det?'

- Ja ;-) det er sandt... Jeg har meget, men det er også godt. Jeg kan simpelthen ikke få nok at det skidt (Zeug betyder skidt - og det er hvad der står)! Jeg har også en kuffert kun med mine smykker. Derhjemme ligger jeg mine ynglingsting i en kiste.

2. Du er rig, berømt og har succes med dit band. Er du lykkelig? Eller mangler der stadig noget?

- Jeg er meget glad/lykkelig for mit liv. Men selvfølgelig er der altid ting som man ikke ønsker, eller ting der gør en ked af det! Sådan er det altid. Nogle gange kan jeg slet ikke forstå, hvor meget lykke jeg har og i de øjeblikke ville jeg ikke turde være ulykkelig eller være til besvær. Men jeg gør det alligevel ;-)... He he... Nej, alvorligt... Jeg har et rigtig fedt liv, men vil i vide om jeg er stadig er til at få (single) ;-)... Ja, det er jeg!!!!

3. Hvad tænker du, når du læser plakater hvor der står "Jeg vil se jeres "schwänze" ? (schwänze = det betyder logre med halen / imponere en pige, synes bare ikke det passede ind, men har mine ideer om, hvad det kunne betyde - kig i svaret!)

- Det ville sikkert glæde min storebror...

4. Og et spørgsmål, mange finder intressant: Hvad gør du, hvis du ved en koncert enten får hikke eller glemmer en sangtekst?

- Det er et rigtig godt spørgsmål! Hikke har jeg heldigvis aldrig haft, men hvis det skulle ske, ville jeg lade jer synge for mig! I er altid sikre på teksterne. Jeg har selv aldrig glemt en tekst. Jeg ved ikke hvorfor, men ligeså snart jeg kommer på scenen kommer alt til mig!

5. Hvordan har du det med at være en engel?

- ... Ved i... Egentlig ganske godt! Jeg flyver gennem byen og jeg kigger forbi overalt! Sprede lykke og skyde med kærlighedspile og hvis jeg havde tid, ville jeg købe ind. Det er ganske godt, at jeg kan have de mange poser på mine vinger. I ved, evigt vandre gennem "menneskestrømmen" ikke lige er min ting ;-)

6. Hvor tit kigger du ind i Fanklubben? Kigger du overhovedet i forummerne? Hvad tænker du, når du læser alt det fansene siger/lukker ud?

- Selvfølgelig kigger jeg forbi! Jeg er total fascineret over, hvor mange ting man kan ting man kan tænke og diskutere. Godt at vide, at i iagttager os så meget ;-) Jeg synes det er sejt, at i støtter os hele vejen og ikke lader os i stikken. Det er en dejlig følelse og nogle gange når jeg er alene og ikke ved, hvem jeg skal gå til, behøver jeg kun at kigge forbi fanklubben, for at vide at mange mennesker står bag mig.

7. Jeg ved ikke om du ved det, men... Du har en meget fascinerende personlighed, hvad resulterer i at mange mennesker drømmer om dig, begærer dig - små og store piger (altså ikke tynde og tykke, men), drenge i teenagealderen, voksne mænd og modne kvinder. Tænker du over det, og hvis ja, hvad er din mening om det? Bliver du bange, føler du dig smigret eller betyder det intet for dig?

- Jeg ved det ikke... Jeg tænker egentlig ikke så meget over det. Nogengange kan jeg slet ikke forstå det! Wow... Når det står sådan til, det er lidt syret! Jeg er selvfølgelig smigret, selvom det hele ikke er så nemt for mig!

8. Hvad synes du om dig selv som person, og er der noget du gerne ville ændre? Hvad ser du som de styrker og svagheder?

- Ja ja... De andre ville sige jeg er en mega egoist! Selv ville jeg ikke sige, at jeg er så egoistisk. Altså, jeg er ikke så flittig til at slæbe kufferter og udstyr/instrumenter, men ellers syntes jeg overhovedet at beskrivningen passer til mig. Hvert menneske har egoisme i sig, og til en særlig grad er det også ganske sundt! Jeg har altid troet på mig selv, og har altid villet udføre hvad jeg sætter mig for! Hvis noget ikke går, som jeg vil have det, kan jeg blive meget meget sur. Det er samtidig også min svaghed. Kompromisser er ikke noget for mig. Jeg er en total perfektionist og det er nogle gange ganske anstrengende. Jeg ville ønske, at jeg engang imellem var mere afslappet... Nåh ja... men indtil videre har det ikke lykkedes! Altså i hvert fald er jeg meget målrettet, sygelig perfektionist og jaloux...

9. Putter dig og Tom jer med hinanden (Kuschlen betyder Putte sig, jeg grinede så vildt)? Ville i også gøre det med en pige, altså "putte"/"kuschlen"?

- Ha ha... Altså, jeg tager min bror under armen engang imellem som alle andre/som alle søskende. Faktisk har Tom og jeg engang delt en pige, men ikke samtidig. Først havde Tom været sammen med hende og den næste dag, mig. Det var indtil nu, engang sådan!

10. Hvad synes du om fanfictions og at de ofte handler om intim forbindelse med din bror?

- Alle kan have fantasier... Selvom de nogle er fuldstændige absurde... men de er der ;-)

11. Hvad ville du svare, hvis et lille barn, spurgte dig om, hvor babyer kommer fra?

- Spørg min bror, det er hans ynglingstema...

12. Tror du på over på overnaturlige ting/ Er du overtroisk (et liv efter døden, åndelig heling...)? Og kender du til emnet Esoterik? Og har du nogensinde oplevet noget "ikke forklareligt"?

- Ohh... Dette sprørgsmål har jeg aldrig fået! Ja, jeg tror totalt på sådan noget! I ens liv sker der så meget uforklareligt, så det kan kun være overtroisk. Jeg tror også på skæbnen og alt hvad der sker i ens liv, er for noget godt. Intet i livet er forgæves... Et liv efter døden? Det tror jeg! Jeg kan ikke forestille mig, at det hele bare slutter... Der må være noget, ligemeget hvad det er! Over dette emne, tror jeg, at jeg kunne skrive en hel opgave ;-) I hvert fald tror på overnaturlige/overtroiske ting og et liv efter døden.

13. Har i givet en privat TH-koncert i familie eller vennekredse?

- Åh gud... Klart! Det har vi ofte gjort! Vi har endda spillet hjemme hos en pige til hendes fødselsdag! Det er noget tid siden... He he... Der hed vi dog ikke Tokio Hotel, det var da vi hed Devilish!!!

14. Hvordan kan man provokere dig?

- Upræcished gør mig vanvittig!!! Udover kan jeg ikke klare, når folk sjusker og når de ikke er alvorlige (fx en opgave)! Som jeg sagde, når jeg laver noget, vil jeg have at det er perfekt, og hvis nogen ødelægger pga. sjusk, bliver jeg rigtig sur! Jeg har mødt mange, mange forskellige mennesker og mange af dem var løgnagtige! For mig er det vigtigt, at man omgås ærligt med hinanden! Nu hvor det er svært for mig, at åbne mig for andre mennesker/at lukke folk ind (ved ikke helt hvilken vej, tror det første), er ærlighed det allervigtigste for mig!

15. Du har tusinde kvindelige fans, de siger at de er "forelskede" i dig. Tror du, at det er rigtig kærlighed og tror du at, det handler om musikken for disse fans?

- Jeg ved ikke om det er rigtig kærlighed! Det kan hver enkelt kun selv svare på. Men jeg tror heller ikke, at det er så vigtigt. Hovedsageligt at man har det godt. Jeg ved helt præcist, hvor dejlig en fornemmelse man har, når man er forelsket. Det sker ikke så tit, tror jeg, og jeg har heller ikke prøvet det så mange gange. Men jeg ved også at alle pigerne kan lide vores musik. Det er jeg sikker på! Man skal ikke kun bestemme sig for en!

16. Hvad kan du ikke lide ved piger (Karakter og udseende)?

- Jeg hader utroskab og løgnagtighed... Helst skal hun have skønne hænder (griner)

17. Hvorfor sparkede du Tom over benet ved "In die Nacht" ved Hannover koncerten?

- Fordi idioten ikke kiggede på mig... Jeg kigger altid over på ham, og han er altid beskæftiget med noget andet ;-) Derfor har han nogle gange brug for et spark!!!!!

18. Kan du bedst lide naturlige eller oversminkede piger?

- ... Det kan man ikke bare sådan sige! Det er ved hvert menneske anderledes. Jeg tror, at hver pige, kan se sød/pæn ud, hvis hun ikke bruger så meget sminke ;-)

19. Hvordan ville du bevise over for din kæreste, at du elskede over alt på jorden? Og kunne der komme en situation, hvor du var utro, for at se, hvor meget du elsker hende?

- Jeg ville aldrig være min (faste) kæreste utro! Det er det slemmeste, man kan gøre!

20. Har du tænkt at forandre din frisure inden for en overskuelig fremtid? Hvis ja, har du så en idé?

- Altså lyst har jeg, men jeg ville aldrig fortælle det på forhånd... Hvis det sker er det en overraskelse og sådan noget sker spontant!

21. Din ynglingsparfume/deodorant?

- Parfume bruger jeg aldrig og angående deodorant tager jeg bare en. Jeg bruger ikke direkte en bestemt.

22. Kan du fortælle os kvinder, hvorfor i drenge altid laver en EKG (Æg-Kontrol-Greb?)

- Hvilken ting... Ha ha ha... Altså jeg gør det ikke... (ikke for jer ;-)...)

23. Er du virkelig så ordentlig når det angår emnet sex... eller gemmer der sig inde i dig en "lille" rebel?

- Jeg vil sige, det kommer (søreme) an på pigen!

24. Hvad skulle man give dig, for at du ville smide alt tøjet, undtagen dine boxershorts?

- He he... Kommer snart... I har jo allerede set mig i badebukser. Jeg tror det gælder for det samme!!!!

Her var så spørgsmålene til Bill, det var lidt svært at oversætte, men håber at det er godt nok og at i forstår det alligevel! Han havde åbenbart flere spørgsmål end de andre! Og han har meget uddybende svar, men han er dejlig alligevel! xD

22 kommentarer:

Musse sagde ...

Det er rigtig sjovt- han er nu lidt af en egoist- ikke??
Det tyske ord Schwantz bruges som et lidt frækt ord for - ja altså - hmmm. du ved - noget der dingler som en hale mellem benene Øh. lidt ligesom Diller Daller.

Anonym sagde ...

hih han har jo humor :P

Anonym sagde ...

hvordan har du det med at være en engel?
haha. <3

Anonym sagde ...

Haha kæft hvor er han sød. :P <3

BeneDeLux sagde ...

synes svaret til 17 var godt :D hehe

Anonym sagde ...

mega nice spørgsmål...
og sødt a Bill og uddybe svarene, så jeg fandt ud a lidt mere om ham...

kommer der os med de andre...?

Lullu sagde ...

Sødere kan man bare ikk være! :D
Jeg fandt ud af en hel del mere om ham. :P Hehe.

JoseJoseJose sagde ...

Til Anonym: Der har været med de andre, de står længere nede af siden eller på en af de andre sider xD

Mayze sagde ...

synes bare det er for mega nuttet som han omtaler Tom

"bror, storebror" <3<3<3

capri sagde ...

Ha ha, ja 'storebror' :P
Sødt interview, og ja; han ER egoist. Men vi kan lide det, kan vi :)

JessiexD sagde ...

Mayze eniq (:

Anonym sagde ...

Oh..my!
Mine veninder har ret! jeg er en pige ugave af Bill! Går op i flotte hænder, utro, Kærlighed, oq at jeq søreme den største perfektionist på jord!

-Derfor passer vi perfekt sammen!

Fra Stinna(Bill-lover!)

Anonym sagde ...

Okaai --- Tillykke med det Stinna

sagde ...

JEG ELSKER HAM TOTALT!!
han er MEGA cute!! og så har hen humor... (det har de alle 4!!) han er bare nuttet!!

Anonym sagde ...

Øhm tak anonym..

Ja..nu finder jeq ud af han er eqoist oq har to ens t-shirt's oq en kasket maqen til miq!

Fra Stinna..iqen iqen..

Anonym sagde ...

hold jeres k.æ.f.t KÆFT bill er den sejeste og I LOVE HIM alle jeres komentare er lige gyldige i fuck hovder...X'D

Anonym sagde ...

haha han er bare dejlig..
i interwiew når han snakker har han den dejligeste stemme..
gid jeg var han eneste ene men tror der er mange der ønsker det..

hehe

tokio hotel elsker sagde ...

Hehe det med sparket til tom var nu sjovt :D .. hehe
jeg var til din/tokio hotel's koncert i hamborg .. jeg prøvede og få din flaske men de løkkes nu ik :I
Ehm.. pinligt
hvis du nogen sinde ser denne kommentar og forstår den håber jeg virkelig inden jeg bliver de 15 år i kommer til danmark og gir'en koncert jeg har nu set hvor over lækker'vidunderlig&perfekt du er i virkeligheden men står mig nu ik så meget and jeg tinger ik kun på udsenet men også på hvordan du selv er .. Hm.. det der luer mig mest er om hvilken hår farvel du bedst kan lide men det kommer nok ik mig hve når du ik er så god til og lukke'andre ind.
hm men jeg er virkelig en stor fan af dig og bare jeg kunne vil jeg komme og give dig et kram.. jeg vil virkelig gøre alt for dig jeg vil tabe mig så mange kg der skulle til hvis du bare sys om mig men jeg vil altid være din fan og håber virkelig i kommer til danmark inden jeg bliver de 15 år <3

Anonym sagde ...

Jeg elsker bare sangen durch den minsune .. der kan jeg se dit smukke snaigt helt vildt godt jeg elsker dg bill hilsen en pige på 13år

Bills tøs dx sagde ...

årh Bill du er sååårh dejlig, ELSKER DIIIIIIG!!! <3<3<3<3<3<3<3

Kram din for ever <3 (;

Anonym sagde ...

Ad hvor er du klam Musse!!

Anonym sagde ...

hvad er, æg-kontrol-greb? : D