torsdag, februar 28, 2008

6 Canadiske fan-spørgsmål, 26-02-2008

Bensu): Hvilken type piger, kigger I efter, og synes I at udseende er vigtigere end personlighed eller omvendt? Plus hvilken personlighed og udseende leder I efter?

Bill: Det vigtigste er pigens personlighed. Impulsivt kigger jeg på pigens hænder, når jeg møder hende første gang. Men det hjælper bare ikke, at hun har de mest smukke hænder, hvis vores personlighed ikke matcher. Der skal være kemi, som får det til at fungere. Apropos personlighed: Hun skal være ærlig, sjov og det vigtigste: Tro. Jeg kan ikke forestille mig at være sammen med én, der ikke har de kvaliteter.. I hvert fald ikke med sidstnævnte.

Tom: Det kommer fuldstændig an på, hvordan jeg nu har forestillet mig hende. Snakker vi om et langt forhold eller bare one-night-stands? Jeg plejer ikke at gå efter noget specielt, så ender det bare med, at jeg går glip af nogen.

Chriasiana): Hvis I kunne medvirke i en hvilken som helst film, hvem ville I så være i filmen?

Tom: Jeg vil virkelig gerne være Brad Pitt i "Mr. and Mrs. Smith", for så ville jeg have et forhold med Angelina Jolie og få den bedste sex nogensinde. Eller for at være præcis.. Hun vil få den bedste sex nogensinde.

Bill: Jeg tror, Georg vil være med i "Ringenes Herre", fordi hans øgenavn er Hobbit. Han ville gå i et med de andre hobbitter og ikke tiltrække sig så meget opmærksomhed selv.

Maria): Gør det jer glade, at så mange støtter jeres band ved at stå foran jeres hoteller?

Bill: Absolut! Fx. den sidste koncert sidste år i Essen, Tyskland, græd vores fans, fordi de var så glade for at se os. De havde skilte med tekstene: "Dejligt, I er tilbage" eller "Vi har savnet jer". Det røre mig, og det er en fantastisk følelse at føle sig velkommen på den måde.

Tom: Fansene venter ikke kun ved hotellet eller til koncerter. De er tilrådighed hele tiden. Uanset, hvor vi tager hen. For et band er dette den bedste følelse!

Cheyenne): Hvad er den bedste julegave, I har fået?

Tom: Den bedste gave? Jeg tror - jeg svare nok for alle - at den bedste gave, gav vi til os selv ved at bruge juletiden med familien på ferie og bare nyde det hele. Det føles som om, vi ikke har brugt nok tid på dem i det forgange år.

Georg: Ja, den ferie var helt klart sagen! Vi glædte os til det og holdte ferie med vores familier ved nogle strande.

Bill: Vi behøvede lidt pause, og det var den eneste ferie, vi havde i 2007. Nu kan vi starte igen med fornyet energi til de planlagte koncerter.

CB): Til alle mine 4 TH-fyre. Dette er måske et mærkeligt spørgsmål, men det er sjovt og interessant. Så hvis jeres perfekte pige skal være en frugt, hvilken skal hun så være? Sig det første, I kommer i tanke om.

Tom: Kun en frugt? Undskyld, men jeg kan ikke få min drømmepige til et stykke frugt. Men jeg kan fortælle, hvilke frugter der skal indblandes. To smukke honningmeloner og et æble, som står for hendes velformede røv. Det er vist de vigtigste, der skal med.

Georg: Hun skal helt sikker IKKE ligne en vandmelon!

Gustav: Jeg er enig med Georg!

Bill: Jeg elsker ananas, grapefrugter og vandmelon - så en slags mix ville være dejligt!

Cindy): Hvad skete der med Jumbie, din legetøjsflyver? Har du den stadig? Hvis ja, hvor er den?
Bill: Åhh yeah, jeg har stadig Jumbie. Jeg kan regne ud, I kender ham fra scenen i vores LIVE DVD "Live in Europe". Jeg lærte min lektie derfra. For vores snarlige Europa Tour i marts vil vi klart tage flere Jumbier med - Bare så vi er på den sikre side. Jeg mener, at vores redningsaktion måske ikke vil ende så godt næste gang, som den I så. Man ved jo aldrig, så vi vil have flere fly, og Jumbie vil få søstre og brødre:-)

18 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad fanden er det dog for et spørgsmål at spørge dem om? "Hvilken frugt skal jeres drømmepige være?" Come on altså, det er der jo ingen der kan svare på! ;D

Anonym sagde ...

nååååååååårh hvor er Bill bare cute der med Jumbie. Jeg elsker bare den dreng. <3

Anonym sagde ...

Altså de hænder der?? Hvorfor er han så vild med det :D Arrrgh det jo ikke alle der lige har total smukke hænder vel :D

Turenz sagde ...

Haha, nej, det er synd at han kigger efter hænder. Mine er nemlig ikke så kønne (bider negle) xD

Ej, Tom, dig og din sex-snak >.<
Bill er kær, han mixer ikke alle emner med noget vulgært! Det er rart at han kan være seriøs! Og samtidig også fjollet =D

Anonym sagde ...

Ja det er da træls :D Finder han dem sexet eller hvad er det ;D Tror han er rimlig svær at score hvor tom er nemmere, han tænker ikke på hænder, tror han er ligeglad med de skide HÆNDER :D haha.

Anne:b sagde ...

Hahah skæbne lige de frugter jeg elsker er vandmelon grape frugt og ananas :)
sjovt jeg bider desværre os negle og mine hænder er total ødelagt fordi jeg har brugt dem til alt for mange kreative ting :D
hehe :)
men super godt interwiev må jeg sige :)

Anonym sagde ...

Hvor er han sød når han snakker om sin kære Jumbie!!!! :b elsker ham<3'

evt. hundebøll's? sagde ...

Elsker det her interview xD
Sys sq Tom snakker meget tit om piger (;<3

Anonym sagde ...

synes det er så fedt at de er så ærlige, alle sammen<3. altså det kan godt være tom snakker lidt for meget om sex, og nu ved jeg jo heller ikke om det bare er for at prale, over for de andre fyre. ellers er han jo bare ærlig!
elsker bare bill for hans fuldstændig fantastiske personlighed :)<3
ich liebe dich bill!<3

Mie

Anonym sagde ...

"Hvem" /hvad er Jumpie. Har ikk set deres Live DVD desværre :(


Cille

Anonym sagde ...

Cille: Jumbie er hans lille flyvemaskine, som i DVD'en sidder fast i noget højt oppe. Én tager den 'levende' ned til ham igen, hvor han jubler og bare er SÅ glad!:-)

Blondhe sagde ...

Ej lidt morsomt, at Tom konstant taler om sex.
Undskyld mig, men den dreng er vist en lille smule selvglad ???! 'Hun vil få den bedste sex nogensinde.'
Haha, ejj det ret sjovt!! x]

Anonym sagde ...

Nu stopper han altså med de fucking hænder, jeg får spat :D
Hvad med et smukt fjæs eller hår? Han har sgu da en mega fetisch. Det næste bliver vel at han også får en fetisch for fødder. Føj Bill :P

Anonym sagde ...

Man kan da se en masse om personen, bare ved at se på hænder. om man er elegant, kretiv hårdtarbejdende, nervøs.. alt..
Hænder er smukke ^^
og øjne ^.^
-og maver nu jeg er igang..

Cecilia sagde ...

Hehe... kan man se dem live... altså er det her interview optaget på film... hvor kan man finde det???

Cecilia sagde ...

Hehe... kan man se dem live... altså er det her interview optaget på film... hvor kan man finde det???

Anonym sagde ...

hahaha!! bill og hans jumbie er bare for CUTE!!....:D

Anonym sagde ...

hahaha!! bill og hans jumbie er bare for CUTE!!....:D