torsdag, februar 21, 2008

Tom fortæller...

Vi ankom til Canada sidste torsdag, og vi er i Toronto lige nu. Jeg sidder på mit hotelværelse og tænker over det at være her, og jeg må sige, at vi elsker det. Vi har optrådt to gange, én i Montreal (lørdag) og én i Toronto (søndag). Imellem tiden var der en masse interviews. Vi blev overraskede her - for vi forventede ikke at nogle kendte os. Vi så os selv sidde på gaden og sælge vores billetter for at der i det mindste var et par stykker til koncerten, men begge koncerter var helt udsolgte!!! Fansene var overalt: skreg, heppede, snakkede tysk, sang vores sange, og, må jeg lige sige, så rigtig godt ud! Jeg så mange smukke piger i begge byer, hvilket gjorde mig glad!

Idag besøgte vi CN-tårnet - det var spændende. Det er virkelig højt. Georg havde det dårligt, da han ikke kan lide højder. Men kom lige til at tænke på noget - han er altid bange for noget. Nå, men bagefter besøgte vi MuchMusic, hvor vi var gæster til et show. Vi lærte værten nogle tyske ord (det var rigtig skægt) og optrådte med "Ready, set, go.." - det var også cool.

Nå, jeg bliver nødt til at smutte, da jeg skal pakke mine sager. Vi flyver til L.A. imorgen. I skulle se mit værelse, mit tøj er overalt, så det vil tage mig en evighed at pakke.

Nå, vi snakkes!

- Tom

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Haha. ^^
Ja, vi snakkes, Tom.

Blondhe sagde ...

Ejj hyggeligt med en lille hilsen..
Til josejosejose: Hvis du har linket, vil du så ikk' lige skrive det ned.

Anonym sagde ...

Hvor kommer det fra?:P

Anonym sagde ...

Sorry. Look please here

Anonym sagde ...

det kommer fra alloy.com.. je ved ik om i kan komme derind. jeg kan nemli ikke.. men det er derinde fra.

Anonym sagde ...

Hvis du synes de canadiske piger er flotte Tom, så vent til du ser de danske xD

Turenz sagde ...

Haha, ja, bare vent til han ser de danske XD
Det er hyggeligt med sådan en hilsen. Stakkels Georg, bange for højder! *kramme Geo beskyttende*

Anonym sagde ...

What? Er det sådan noget dagbog-halløj? Hehe.