mandag, marts 17, 2008

Koncerten i Lissabon aflyst!

Som i sikkert allerede ved, blev koncerten i Lissabon (Portugal) i går aflyst, fordi Bill er syg. Bill er blevet meget syg, så syg at han ikke kan tale.
Men de tog til Lissabon, og Tom stilte sig op foran alle de fans der havde ventet flere dage på at komme forrest for at fortælle det.

Her er talen de gav:

En mand: Jeg har en god og en dårlig nyhed. Jeg ville værdsætte, hvis i ville tige stille lige nu. Bill er meget syg, (der kommer meget larm).
Bill er meget syg, lad mig nu tale færdigt! Det er ikke muligt for Bill... Men Tokio Hotel vil komme her og tale med jer (larm igen).
Hør efter (går lang tid, fordi fansene larmer!)
Bandet kommer her for at undskylde. Men de laver en erstatningskoncert d. 29. juni 2008.

Tom (jeg har taget tolkens oversættelse af det tyske Tom siger): Jeg vil lige oversætte det Tom lige har sagt til jer. Han sagde: Vi er meget kede af det. Bill er meget, meget syg. Han har mistet sin stemme. Lige nu er han i flyet på vej til Tyskland, for at blive set til af en specialist! De er meget kede af det, men de vil gerne informere jer om at koncerten bliver rykket til d. 29. juni.
Jeres billetter gælder til den dag istedet. (Tom, Georg og Gustav går vinker, og går så backstage igen).

Her er hans tale på scenen:

De fleste fans er meget sure på dem der organiseret det hele fordi de har siddet og ventet flere dage, uden at få noget at vide. Men de kan godt forstå det. Her er et billede af nogle nedtrykte fans:

En konference, hvor de også fortæller hvor kede af det de er:

17 kommentarer:

Marie sagde ...

Hvor er det bare synd!.. Jeg vidste at Bills stemme var svag pga. sygdom, men jeg anede ikke at det var så slemt. Synd for de fans der har stået og ventet, men jeg håber at de forstår at de ikke skal blive sure. Det er synd for Bill at han blive nød til at aflyse en koncert, og skuffe flere tusind fans, og at han presser sig selv så meget. Selvom jeg er MEGET glad for at koncerten i danmark nærmer sig, så synes jeg at de måske skulle ha' ventet med at starte touren allerede nu! Jeg ved at de lige har haft ferie, men de knokler som sindsyge, og de gør alt for at holde deres fans tilfredese. Det har jo også gang i en ny plade, så måske skulle de tage en slapper efter denne tour. Det kunne jo være at en af de andre drenge blev syg næste gang...Men god bedring Bill:)

Turenz sagde ...

Ej for fanden... Stakkels Bill! Stakkels drenge! Jeg håber så meget de snart bliver raske, det ville være svært at bære hvis koncerterne i Danmark blev aflyst. Og ikke mindst deres andre koncerter. Tænk hvor hårdt det må være at skuffe sine fans på den måde. Og tænk den smerte Bill skal igennem ved sygdom. Har hørt at bronkitis gør enormt ondt!

Men helt ærligt, de stakkels drenge må da snart være helt opbrugt! De trænger til ferie, det ville enhver i deres sted gøre.
Hvorfor presser de sig selv så hårdt? De fans der bare kræver MERE, MERE, MERE slider da bandet op før de overhovedet er blevet ordentligt voksne. De er stadig børn på mange punkter, det er synd som de knokler i det konstant. Det er der ingen der kan tåle! Hvor ville det være forfærdeligt hvis de en dag ikke kunne klare presset mere og gik under på grund af det!

turenz sagde ...

*Jeg håber så meget at Bill snart bliver rask

- sorry ^^

xBillsLady sagde ...

». Jeg får det helt dårlig over det s;?
Men vi håber jo alle at han bliver rask til koncerten i Danmark. og selvfølgelig at han bliver rask før det! hurtigst muligt! ii;

Anonym sagde ...

nååå stakkels Bill :(

Håber at han bliver rask! trodede ikke det var så slemt ! <'3

Anonym sagde ...

Han skulle lade være med at ryge, skulle han. Stakkels ham, får helt ondt i hjertet af det ): Som i andre siger, bandet presser sig selv for hårdt, er også enig i, at de skulle tage og holde ferie.
Bill plejer at være så frisk, kan ikke forstille mig ham syg s:

God bedring Bill <3!

Anonym sagde ...

ih! jeg fik det faktisk helt dårligt af at se dem sige det. det er også mega synd for Bill, men også for de fans der havde ligget og ventet til koncerten.

Anonym sagde ...

^men god bedring Bill!
vi håber alle at du snart bliver rask!

Anonym sagde ...

Hvor synd for ham :(

de skulle ta og ligge koncerterne lægere fra hinanden for bill blev jo os syg sidste gang

-go bedring Bill

Anonym sagde ...

Ja! Jeg er enig med Turenz. Og, ja jeg har osse hørt at bronkitis gør pisse-ondt!

Anonym sagde ...

Hvor er det sødt, at de undskylder så meget. De holder virkelig af deres fans (:

Anonym sagde ...

Årh, den lille stakkel! Han må virkelig lide! Han er virkelig udsat. Jeg mener, hvis nogle Bill-hadere først får sneget sig ind på ham, så kan de jo bare tage ham med og torturere ham. Han ville ikke kunne gøre en skid!

Anonym sagde ...

F**k hvor ser Tom sød ud på det første billede!:)

Anonym sagde ...

Bill-hadere kan bare holde sig total langt væk, skal nok forsvare ham :D

Anonym sagde ...

nårrhh bill.. hvordan skal man sige det!

Ich hoffe, Sie werden bald besser Bill!<33

Anonym sagde ...

det har været der før?? ^^,

og ja det er fandme pisse hamrene synd

tom s girl sagde ...

Ihhh tom han er miiin skath han er totaaal lækker.... og stakles fans + bill :(