mandag, marts 17, 2008

Sure og skuffede fans i Portugal


Nyhedsmanden: Tokio Hotel aflyse det show, der skulle have været i søndags. Ved døren til hallen stod hundredevis af børn, og græd af skuffelse. Showet blev først aflyst, da fansene allerede var inde i hallen.

Forældre: Det er uacceptabelt hvad de gjorde ved folkene her, simpelthen uacceptabelt!
Journalist: Hvor er du fra?
Forældre: Jeg er fra Coimbra (et pænt stykke fra Lissabon, hvor koncerten blev holdt), og de vidste allerede timer før at der ikke ville blive en koncert!

Grædene fan 1: Vi døde næsten inden for, det havde lykkedes os at komme helt foran. Det var utrolig hårdt!

Journalist: De skjuler ikke deres tårer, heller ikke deres skuffelse. Koncerten skulle have startet kl. 19.00, men da klokken blev 20.00 vidste folk derinde allerede at Tokio Hotel ikke ville komme på scenen og optræde. Sangeren, Bill Kaulitz havde nemlig bronkitis.

Vred fan 2: Han blev ikke syg i dag, de kunne have informeret os før! Jeg er ikke skør, så jeg sov her heldigvis ikke! Men der var børn der gjorde. Det her er bare mangel på respekt!
Journalist: Hvad tid kom du da her?
Vred fan 2: Jeg kom her kl. 12.00

Grædene fan 3: De vidste det allerede, de kunne have informeret os.
Journalist: Hvor kom du fra?
Grædene fan 3: Jeg kom fra Evora, det er meget meget langt herfra. De har ikke ret til at gøre det her mod os.

Skuffet fan 4: Jeg sov her, jeg sov på jorden, okay?

Journalist: Skuffelse fra de 17.000 fans, der købte billetterne (koncerten var udsolgt - i alt 20.000 billetter). Hundrede sov utallige dage ved døren, for at være sikker på at få en plads på første række.

Tom: Vi har lige hørt at folk sov udenfor hallen i 2 nætter, og vi er meget kede af at aflyse showet. Men omstændighederne er ude af vores kontrol.

Journalist: Koncerten er rykket til d. 29. juni. Nogle fans var også mere forstående ved at showet blev aflyst.

Grædene fan 5: Sådan er det. Jeg er ligeglad med koncerten, jeg er tænker kun over at min yndslings artist er syg og det er jeg meget bekymret over.

Skuffet fan 6: Jeg ved Bill ikke er skyld i det, og heller ikke resten af bandet... (bliver afbrudt af pigen ved siden af)
Skuffet fan 7: Vi var ved hotellet, vi kom i går kl. 15.00. I dag var der så en doktor, der sagde han ikke havde det særlig godt. Men sikkerhedsvagterne lovede os at han ville give os en koncert der gjaldt livet i Portugal, og at han var meget ked af det.

Journalist: Billetterne som er købt til d. 16. marts, kan bruges d. 29. juni istedet. Hvis det ønskes kan din billet retuneres. Tokio Hotel kommer tilbage til Portugal d. 1. juni til ''Rock in Rio''

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har lige læst det hele på engelsk, hehe...

Anonym sagde ...

ligner det ikke lidt at Tom griner/smiler mens han fortæller at han lige har hørt, at fansene har sovet udenfor? synes det er lidt respektløs, at han bare tager så let på det?!

Anonym sagde ...

jo det ser ud som om han smiler, er enig i, at det er lidt respektløst..

Anonym sagde ...

Som de siger, vidste de det jo lang tid før, eller i hvert fald noget tid, altså at koncerten ikke blev til noget. De kunne godt have informeret dem før en time EFTER koncerten startede.. Respektløst.

Anne:b sagde ...

Syntes os det er en smugle respektløst..
han har det der skæve smil på.
og ja de vidste det jo godt så hvorfor ikke sige det ?
mærkeligt :)
håber ikke det bliver sån i danmark

Anonym sagde ...

Præcis! Og bare der til sidst, hvor han læner sig tilbage og trækker på skuldrende; det er ude af vores kontrol.... øøh ja, ude af jeres kontrol at bill er blevet syg! men de har virkelig et ansvar! de burde kunne tænke lidt længere! Og det var jo ikke lige pludselig at han blev syg, der har jo været optræk til det siden koncerterne i Frankrig?!

Anonym sagde ...

Tom er sød, men han er altså lidt af en smartass, og helt ærligt så bryder jeg mig ikke om sådan nogle.
No fence, men..

Anonym sagde ...

Han mangler vildt meget situationsfornemmelse, i sådan en situation er man altså bare ikke en "smartass"

Anonym sagde ...

præcis anonym 22:58

Anonym sagde ...

ved man noget om koncerten d, 18?

Zezzen sagde ...

anonym 23.16 - Ja, det står ovenover :o) Den er aflyst

Danielle ? sagde ...

Sys ærlig talt at de fans er så fucked up !
Bill er syg . Kan de ikk fatte det ?! Eller de vil måske have at han bliver endnu mere syg ?! ;s

Anonym sagde ...

De er jo stadig "Børn" for satan -.-' .. Børn begår fejl,og de fejl kan de kun lærer af.Lad være med at få sådan et flip.

br_in_a sagde ...

haha, de stavede Tokio forkert til sidst :D Tokyo Hotel.
Ej, det er noget lort, men de for en koncert, det skal de jo være glade for. Men ville sQu også selv blive skuffet, hvis de aflyste KB koncerten

Rikke sagde ...

Der er ingen der har tvunget dem til at sove udenfor, så det er deres eget problem.

Anonym sagde ...

hvorfor få sådan et fip? de får jo en konsert alligevel! og det kan jo være de ikke sagde noget om at den ville blive aflyst fordi de håbede bill ville få det bedre :)