torsdag, juni 12, 2008

Artikel i Popcorn nr. 7 (2008)

Triumf i Amerika
“Ladies and gentlemen, please welcome to Tokio Hotel From Germany!”
I TV-studiet breeder vild jubel ud. Pigerne hviner, svinger med plakater, nogle har endda tåre i øjnene. Så stor begejstring for et band fra Tyskland havde US.- værten Conan O’Brien nok aldrig oplevet i sit Late-Night-Show. ”incredible” Mumler han og ryster på hovedet. Allerede 3 dage før billet salget til showet camperede fans for at få billetter til showet, i en stor slange på 2 husblokkers længde. Dog havde kun 120 fans været heldige nok til at få en billet. Amerika i TH – Feberen! Med optræden, autograf uddelinger eller radio-interviews- Billederne ligner sig selv overalt hysteriske teenagere, fyldte gader, undtagelses tilstand. Bil, Tom, Georg og Gustav har virkelig skaffet hvad ingen andre ingen andre har turde håbe. Tokio Hotel har erobret Amerika med storm. De har endda overskrifter i aviserne, de har andre kendte fans (Jay – Z og Nicole Scherzinger fra Pussy cat dolls) og skal til efteråret på tour med Jonas Brothers. – En drømme start i landet med de ubegrænsede muligheder! Alt det havde Bill Kaulitz (18. sanger) engang tænkt på i sine drømme som barn: ”Førhen sad jeg på mit værelse med Nena plakater og forstillede mig hvordan det ville være at være pop – stjerne. Alt det har vi så opnået, Det er ufatteligt! ” Dog har den international succes også en dårlig side: I den tyske hjemstavn taber TH mere opmærksomhed. Kritikken tager til, mange skuffede Supportere har vendt bandet ryggen. Nogen af de første fanklubber løsner sig. Og Tokio Hotel gør for lidt for at vinde de gamle fans tilbage. En ny single eller et nyt album er ikke i syne. En ny TH longplayer koncert herhjemme bliver nok ikke får begyndelsen af 2009. For mange fans er det for sent.

19 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja, Tokio Hotel. Os gamle fans begynder jo så småt at falde fra.? Er I ligeglade, aner I ikk hvad I skal gøre, eller har I ikk engang opdaget det endnu?

Cille

Anonym sagde ...

Trist! Virkelig trist!

Anonym sagde ...

WHAT??? Tour med jonas brothers???? Det tror jeg sku ikke på!!!!!!!!!!

Anonym sagde ...

tour med jonas brothers i efteråret?? Det lyder lidt urealistisk da de stortset har lavet planer for resten af året.

Anonym sagde ...

jeg håber på en måde at Tokio Hotel læser den der artikel så de kan se at de er ved at miste fans

Anonym sagde ...

hahah, de mister fans. så kan de sgu lære det :P:P

Anonym sagde ...

13:44


jeg lider en tanke gang hahaah xD

Anonym sagde ...

Det har jo sådan set selv været ude om at miste fans.
Altså jeg kan godt forstå at de gerne vil spille i USA og alt det der, men at de kun giver én eneste koncert i Tyskland. Var det ikke for de tyske fans ville de aldrig være dem de er idag, for de har støttet dem og hjulpet dem på vej. Engang betød de tyske fans bare alt for dem, men nu er de lidt ligeglade med dem.

Anonym sagde ...

jonas brothers WHAT!!!
arg er det rigtigt .

Anonym sagde ...

Ej come on! Jonas brothers?! OMFG siger jeg bare.
Trist at de mister fans, men på den anden side. Det er deres egen skyld. Håber på en måde også at TH læser denne artikkel, så de kan se hvad der har gjort. Har både medlidenhed med dem og deres fans ):
TH kom nu tilbage, bliv jer selv igen!

Mathilde sagde ...

det er jo synd for dem men de får nok også nye fans:D
men der er nogen der har været fan af dem op til 5 år så!
men det er deres egen skyld.

Anonym sagde ...

JAAAAAAAAAAAAAAA!!! Det går super godt for dem! Tokio Hotel rykker lige nu :D hvor godt!

Det med Jonas Brothers er skam helt rigtigt! Jeg bryder mig ikke om Jonas Brothers, men det er squ fedt nok alligevel.

KEEP ROCKING TH! LOVE YOU FOREVER! JEG tror på jer!! :P

*at have en anden mening end de fleste andre og samtidig skrive en positiv kommentar:')* XD

Anonym sagde ...

Det irriterer mig at dig ovenover er så entusiastisk..
jeg ser bare overhovedet ikke noget godt ved den her situation, ikke lige pt.

Anonym sagde ...

anonym 18.10 - hvem siger at VI ikke tror på dem? Er der ingen og SLET ikke mig der har sagt.
Din kommen tar irriterer også mig, fordi du kritiserer os andre, fordi VI er lidt skuffede, men det betyder da ikke at vi ikke tror på dem?

Lou sagde ...

anonym 18:10 kritiserer jer da ikk?! ha/hun siger bare sin mening ligesom alle jer andre... jeg er enig med 18:10 jeg synes vi skal blive ved med at støtte dem...
ja min mening... ;)

Ps. læg lige mærketil at de har stavet "bill" forkert, de harskrevet Bil.

Trinebine sagde ...

Ej hallo mennesker! Prøv at se det fra en anden synsvinkel end jeres egen! Altså, selvfølgelig har de da ikke glemt de tyske fans! -De vil nok altid være dem der betyder mest for dem, og vi kan sgu' ikke komme uden om det!
MENmenmen, de er jo nødt til at koncentrere sig om Amerika mens de er hotte der! Jeg ved ikke hvor meget I ved om musik, men det amerikanske musikmarked er TIGHT af fuck! -Og det er MEGET sjældent at folk som ikke er fra Amerika kommer ind i varmen. Det er TH og så har de fandme da også bare at udnytte det!
Hvis de tog sig halvhjertet af Amerika (og omegn), samtidig med at de tog sig halvhjertet af af Europa ville det da først gå helt i kage! Så ville fans fra begge parter have det ligesom I (eller de fleste af jer), har det nu, og hvor ville det ikke sætte bandet?

Jeg synes det er en klog beslutning af Tokio Hotels team, og det gavner helt klart bandets succes, om så I kan lide det eller ej..

Anonym sagde ...

Til dig ovenover: SÅDAN! Jeg er SÅ enig!
Er virkelig træt a dem som syns de ikk vil være fans mere, gider ikk høre på det mere? Hvis det ikk var for at jeg lige er på vej ud a døren havde i fået en længere kommentar om hvorfor. Men det må lige vente.

*TOKIOHOTELFOREVER*
/Numsefluen

Anonym sagde ...

JONAS BROTHERS?!?! What.. hvor dybt kan man synke! K-L-A-M-T
- hvis der er noget jeg hader er det virkelig Jonas Brothers og deres klamme popmusik..

håber det er ligså meget løgn som den sidste kommentar : "en ny singel eller et nyt album er ikke i syne."

Anonym sagde ...

Det er synd de mister mange af deres fans..
Men de er vidst også slev lidt meget udenom at de mister dem.
De tager jo bare hele tiden til USA nu, for at blive store derover. Mens os her i Eroupa sidder og venter på at de kommer med en ny koncert.. Men som muligvis aldrig kommer, før de er forsent.. Det er meget synd.
Men jeg vil altid være der. (: