tirsdag, juni 10, 2008

Tokio Hotel til Canada i August

Åbenbart, vil Tokio Hotel være tilbage i Montreal d. 9. august, til festivalen Festival des Mongolfières. De skal efter sigende optræde kl. 9.30PM.
Kilde: Her

27 kommentarer:

Anonym sagde ...

kom nu til DK, JEG BEDER JER, tænk lige på dem der ikke har set jer endnu :'(

Anonym sagde ...

jeg ved jeg kun kan være glad på deres vegne (; .
- men, nu siger jeg sku snart at det må være vores tur, bare at dk kom på listen til jul ville gører mig glad! <3 . -Mein Gott! .
- Christine ( kun Bills ) <3.

Anonym sagde ...

har kun to ord til overs drengene: Fuck jer. og nej tom, det var ikke en positiv opfordring til dig ;)

Anne:b sagde ...

HAHAHA genial kommentar dig over mig hahah VIRKELIG
.. men ja bare inden jul ville gøre mig mere end lykkelig :)

Anonym sagde ...

Jeg vidste det, og jeg har også skrevet det før, Tokio Hotel kommer ikke til Danmark! De tager kun til de lande, hvor de ved, at de har succes. De vil simpelthen ikke risikere noget. F.eks. at deres koncerter ikke bliver udsolgt, som de gør i de lande de ALTID besøger.
- Jeg er begyndt at blive træt af at vente på dem. Jeg elsker deres musik men, jeg tror bare ikke på at de vil komme til dette lille land. Selvom at vi er et naboland til dem. :'/
- Jeg har faktisk altid tvivlet på om de overhovdet ville komme til Danmark, lige indtil, jeg stod med en billet til deres koncert her i Aalborg.
- Det her jeg har skrevet lyder nok noget negativt for nogle fans, men i skal ikke tage det som noget negativt. Jeg skriver bare, hvad jeg har på hjertet. Og hvordan jeg har det i øjeblikket med dem. Jeg vil altid elske deres musik. <3

br_in_a sagde ...

Jeg må hårdt indrømme at jeg er enig. Tvivlede stærkt, lige indtil jeg faktisk så billetterne i postkassen til Valby. Jeg jublede og var glad, og da de aflyste koncerten var der en ting der gjorde mig glad. Vi fik erstatningskoncert. Men kom den overhoved? næææ, og nu pisker de frem og tilbage imellem de lande som det HAR været i, her i europa, og USA. Jeg bliver mere og mere ked af det, og jeg er også lidt ked af at der ikke er ret mange som har meldt sig til min underskrift indsamling så vi kunne gøre noget ved det. DER ER KUN LIDT OVER 40! Jeg ved at der er flere... send en mail med dit fulde navn til mig. Mere skal du ikke gøre. brina_bj@hotmail.com

Anonym sagde ...

10:11 - Koncerten i Valby blev jo udsolgt, så helt dumme med fans er vi altså ikke.
Og det ved TH også, derfor skal de skam nok komme!

Melike sagde ...

Ja, de må gerne komme til Danmark..¨'
Men vi skal også tænke lidt på Bill, for hvis der sker noget med ham igen altså hans stemme vil det være synd for ham og os..
Jeg syndes TOKIO HOTEL skal tage det stille og roligt.

-m sagde ...

Og vi skal også VENDTE LIDT

Anonym sagde ...

TOKIO HOTEL DROP DEAD!

carolinexbill sagde ...

Seriøst - tokio hotel har virkelig skuffet mig - jeg troede bare de var det perfekte band osv og at de HOLDTE HVAD DE LOVEDE . men nej nej .. de starter med at skulle komme 2 gange nu kommer de ikke engang 1 gang . fandme for meget . men på den anden side forstår jeg og ved jeg godt hvorfor .. her for tiden er pengene jo egentlig det vigtigste for pladesselskabet og dem osv og er det jo klart at de vælger sådan et stort land som USA , osv .. og de skal selvfølgelig nok komme - men nok først til næste år . altså vi må jo PRØVE at stole på dem og tænke "" De skal nok komme i 2009 "" . seriøst --. lov mig nu at i ikke miste jeres tro til dem og dropper dem som jeres idoler fordi de gør hvad de kan .det er bare ikke dem der bestemmer .. har tænkt lang tid over det . og jeg hører næsten ikke deres musik mere selvom jeg burde men føler også bare de har svigtet os .. men seriøst nu lyder det som om jeg modsiger mig selv men forsøg at bliv ved med at hænge på dem..

carolinexbill sagde ...

De har jo sagt severale gange i Boogie og interviews osv . at de nok skal komme .. altså .. og de kommer også til Sverige og Norge .. vi skal bare vente .. det er 100% sikkert ikke fordi de har glemt os !!

Anonym sagde ...

dortmund koncerten er heler ik udsolg :)tror fansne i tyskland har det hårde end os

br_in_a sagde ...

tror jeg ikke. de har i det mindste en koncert at tage til

Anonym sagde ...

tror jeg også anonym 12:43 at de har det hårdt men tror jeg sådan set mange fans har :)

Anonym sagde ...

ej kunne de ikk snat tage sig sammen og komme til DK i stedet for??...

Anonym sagde ...

ja men tyskland var dem der gjorte dem populær det synds jeg bare ik drenge skul glemme:)

Anonym sagde ...

Hvis de kommer til jul, bliver det en god julegave/kalendergave :D
Håber bare så meget de snart kommer, krydser virkelig fingre X.

Synes det der tidspunkt er lidt sent for en festival o.O Men alligevel d:

Anonym sagde ...

jeg er så irriteret lige nu, det kan bare ikke være rigtigt.
til dig der skriver at du synes vi skal tænke på hans stemme og at TH skal tage det stille og roligt: jo, men er det bedre for hans stemme at synge i Canada og USA i stedet for europa eller hva? Og tager TH det roligere ved at give utallige koncerter dér? I don't think so..

carolinexbill sagde ...

good point 14:42 . ik mig der skrev det men flot tænkt .

Anonym sagde ...

jeg tror mange fans her i dk er ved at miste tro har jeg ogs været ved men et godt råd ikke mist Tokio Hotel for de er for os og de skal nok komme til dk.

Anonym sagde ...

Jeg tror også på, at de en dag nok skal komme og spille. Jeg føler mig mere og mere svigtet, for hver gang jeg læser, at de skal optræde et nyt sted. Og så var deres undskyldning til os, for ikke at lave erstanings koncerter, at Bill skulle hvile sin stemme. Og så bliver der ved, med at komme nye dato'er i USA ? (Smart måde at hvile stemmen på. Flot tænkt Universal -.-')
Men jeg har personligt ikke hørt TH i 3 uger nu /:
Hver gang jeg går ind på Youtube, skal jeg altid til at taste en af Tokio Hotels sange ind, men sletter det altid igen. Vil vildt gerne høre det, men kan bare ikke få mig selv til det. Jeg føler mig svigtet...

Anonym sagde ...

Bare fordi i føler jer svigtet, behøver i ikke lade være med at høre deres musik. Det er rigtigt, som der er nogle der skriver, at det ikke er Tokio Hotel der bestemmer, hvor de skal give koncerter. Men de har altså en indflydelse.

Tom s girl sagde ...

Plzzz DK!! WIR LIEBE TOKIO HOTEL A LOT IN DK!!!

Anonym sagde ...

Ja fantastisk, så når de endelig kommer, bliver der næsten ikke solgt nogle billetter, fordi mange af de danske fans ER HOLDT OP MED AT HØRE DERES MUSIK fordi de simpelthen bilder sig selv ind, at de ikke har lyst, bare fordi de altid MÅ slå igen, når nogen slår dem? Svagt. Færre fans i Danmark, det er HELT sikkert vejen frem -.-'
Undskyld, men dem der vil droppe TH, tænkt lige over om det virkelig er på grund af dette. Hvis det er, så overvej lige en ekstra gang, om det ikke er jer selv I straffer.

Anonym sagde ...

anonym 20.44 - godt sagt! Lige mine ord.

JoseJoseJose sagde ...

bare fordi de ikke kommer, skal man da høre musikken.
og de rider på en bøljei USA lige nu, så "selvfølgelig" vil de da ikke tage til lille Danmark.
men de skal nok komme, måske er det først næste år, den næste tour, men vi var ventet mange år, så et år fra eller til, er vel okay, det er hårdt, men vi overlever nok.
OG BLIV FOR FANDEN VED MED, AT HØRE MUSIKKEN!