onsdag, juni 11, 2008

Bill: ''Vi vil udgive et album i slutningen af året''

Bill, du har lagt nogle stemmebåndsproblemer bag dig. Er du fuldstændig kommet dig?
Bill: Jeg har det fint, tak. Operationen gik rigtig godt, men det sværeste var helingsperioden. Jeg måtte tilbrænge 10 dage uden at snakke, synge eller grine. Jeg måtte ikke engang lytte til musik for at være sikker på ikke at ødelægge noget. Så tilbragte jeg 3 stille uger til genoptræning, og så tog vi til USA pga. udgivelsen af vores engelske album og spillede nogle koncerter. Så jeg er i god form. Det er vi alle.

Bortset fra Parc des Princess, hvilke andre koncerter har i så planlagt?
Bill: Vi skal turnére en god del af juni måned gennem Europa. Hovedsageligt i Italien, Spanien, Skandinavien og i øst landende. Vi ville tilbage til disse lande før sommer, fordi mange koncerter var aflyst pga. den grund vi alle ved. Det er mest sandsynligt, at vi vender tilbage, efter vi har været i USA. I mellemtiden skal vil vi indspille et album der vil udgives i slutningen af dette år.

Hvad kan vi forvente til koncerten ved Parc des Princess?
Bill: Nå, den. Det vil blive en overraskelse! Mød os d. 21. juni, og det vil blive en unik oplevelse. Der er stadig nogle billetter tilbage, men jeg er sikker på de vil blive udsolgt på dagen vi skal optræde.

Det bliver sagt, at i Tyskland dukker nye grupper op som Nevada Tan. Så Universal måske efterlader jer for andre...
Bill: Det er total falskt! Alle grupper har deres egen måde. Det går rigtig godt for Nevada Tan, men ikke så godt at de kan erstatte os. Ikke kun Universel støtter os, men også vores pladeselskab støtter os i at fører cd'er udenfor vores eget land. For tiden har vi ikke været særlig meget i Tyskland, fordi vi har været meget koncentreret om Europa og USA. Men vi kan ikke være overalt på samme tid...


Kilde: Link
(Hmm, han siger de hovedsageligt skal spille i Skandinavien. Problemet er bare der ikke er planlagte koncerter i Skandinavien? Men måske er der håb.)

31 kommentarer:

Anonym sagde ...

Viker han ikk en smugle selvglad i dette interview??
At andre bands ikk er lige så gode som dem og at han "ved" at koncerten bliver udsolgt??
Virker lidt som om han tror at han er meget bedre end de andre bands.!?

Eller er det bare mig?

Cille

Anonym sagde ...

"For tiden har vi ikke været særlig meget i Tyskland, fordi vi har været meget koncentreret om Europa og USA. Men vi kan ikke være overalt på samme tid..."

Sandt nok :/
hvor kommer de i skandinavien?

lotto philippine result sagde ...

Thanks to the owner of this blog. Ive enjoyed reading this topic.

free lotto sagde ...

Gomen kudasai.

Zezzen sagde ...

21:42 - der er ingen planlagte eller oficielle koncerter i Skandinavien. Derfor undrer jeg mig meget :)

Anonym sagde ...

Øhm, hvor er Bill? det der er ikke Bill der snakker... det er en selvglad tysker!!!! de kan ikke erstatte os, jeg ved at koncerten bliver udsolgt! Sådan ville Bill aldrig tale!!! den "Bill" der tale er selvglad og berømmelses-liderlig!!!!

JoseJoseJose sagde ...

ja, det der lyder ikke som "den normale" Bill.
også da hun spørger om den franske koncert "nå den", hvad er det for en måde, at svare på?
og hvornår er man begyndt, at spørge Bill alene om hele bandet og touren og hvorfor et fransk blad?
og Skandinavien, det er da noget lort og fyre af! der er da intet i Skandinavien...

JoseJoseJose sagde ...

det her interview hænger ikke sammen...
det virker underligt...

JoseJoseJose sagde ...

der står mere i artiklen end herinde...

Anonym sagde ...

Rolig rolig folkens. Giver jer ret i, at det ikke lyder, som den "normale" Bill. Han lyser lidt selvglad i det der interview, ja.
Angående skandinavien som han siger, så kan de stadig nå at sætte datoer af dertil. Tokio hotel tager til Canada d. 9 august og der er, indtil videre, sat datoer af til d. 13 juli. Der er stadig godt en måned de kan tage af..

Men giver jer ret i, at han lyder "falsk". Han er vist fyldt godt og grundigt op med stjernenykker nu ):

Anonym sagde ...

*vidst

Anonym sagde ...

*lyder

Zezzen sagde ...

Josejosejose - Et fransk blad fordi Frankrig interviewer dem meget? Det ved jeg da ikke, det er det samme som hvis det var i hvilket som helst andet blad. Hvad er det der ikke hænger sammen?
Jeg har bare oversat hvad der stod, undtagen det sidste spørgsmål som jeg ikke kunne få oversat.

Anonym sagde ...

jeg har på fonmmlen at det snart vil blive offentliggjort at de holder en koncert i Danmark. Eller det er i hvert fald noget jeg håber meget. Og jeg synes ikk at Bill er så meget, den Bill jeg blev fan af, mere. Han er blevet ere overfladisk..

Anonym sagde ...

*fornemmelsen

Anonym sagde ...

vi vidste det ville komme. alle bands får stjernenykker, når de bliver så berømte. drengene var jo taknemlig for alt de fik førhen! men jo større stjerne, jo større behov og sværere er det at gøre dem tilfredse. er så ked af at selv tokio hotel blev sådan, havde jeg sgu ikk lige regnet med.

Anonym sagde ...

Hvor blev Bill af??? *søger desperat!*
Mon han overhovedet ve hvad Skandinavien er?!
Lad os håbe det han siger betyder at de kommer!!!

Anonym sagde ...

Det kan godt være at det franske blad, ik har interviewet tokio hotel el. Bill. Det er bare nogen der fyrer noget af. Selv "Vi Unge" skriver alt muligt der ik er en shit sandt. Hvorfor skulle det franske blad så ik?

Anonym sagde ...

Han lyder meget snobbet i interviewet eller hvad man kan sige. Men det kan jo også godt være at han har svaret på en helt anden måde, men at bladet så har omformuleret det.. Det kan man jo ikke vide. Muhaha!

Bill ved sikkert ikke engang at de ikke skal spille i Skandinavien, han fyrer nok bare noget af :b - men de kan jo stadig nå at planlægge nogle koncerter..

Anonym sagde ...

NU MÅ I ALTSÅ HOLDE OP! Undskyld jeg råber, men får snart spas af det her. Det er et blad som har skrevet en artikel og som du ovenover skriver kan det være det ikke 100% rigtigt. Måske er det blevet oversat til engelsk og så til dansk (ved ikke) altså er ordene ikke de samme + man kan ikke se hans ansigtsudtryk, høre tonefaldet eller noget som helst. Og så dømmer i ham straks? På grund af et eneste interview? Er det bare mig, der er ved at blive træt af at de hele tiden siger "vores fans er alt, vi har de bedste fans i verden..." ovs.? Har i ikke lagt mærke til at de siger det HVER gang? Det er selvfølgelig fint nok at vide, men man behøver jo ikke at få det at vide hver gang før man straks synes at han er utaknemmelig, har stjernenykker, er ligeglad, IKKE ER DEN RIGTIGE BILL og at han aldrig ville tale på den måde. Ud fra det i skriver virker i utaknemmelige og egoistiske. Jeg FORSTÅR det bare ikke...... :/

Anonym sagde ...

Anonym 14.10: Utaknemmelige og egoistiske..?! Hmm .. syntes det er et lidt forkert ordvalg.
Har du nogensinde prøvet at miste nogen, fordi man ligepludselig ikk var god nok?
Det har jeg. Min bedste veninde begyndte at hænge mere ud med de populærer i klassen. Og nu snakker vi ikk engang sammen mere.
Hun ragede mig for at komme ind i varmen. Det gør NAS sådan noget!! Og det er lidt det samme der er ved at ske her.
De er blevet lukket ind i varmen i US, og det virker som om at de ikk syntes vi er gode nok længere.
Helt ærligt. Hvor mange TH koncerter har der været i EU det sidste lange stykke tid??
Jeg syntes jeg har ret til at være ked af det og føle mig kasseret til fordel for noget størrere!

Cille

Anonym sagde ...

Det lyder som om Amerika har hjernevasket ham!! :(

Anonym sagde ...

14:10
LUK RØVEN! alle os fans har ret til at være kede af den udvikling TokioHotel har taget. ja, hva er der snart tilbage af undskyldninger?

Anonym sagde ...

Wee , Nevada Tan xb - Som sååh Godt Hedder Panik Nu ! Fy Altså ..
' Og hvee det Sidste spørgsmål .. Det Er Joh Sandt ! - Det Går godt for Nevada Tan/Panik .. Men De Er Joh Stadig Mest Kendt i Tyskland ,. De Er ikk Kommet Vildt meget rundt om i verdenene i nu ! - Sååh det er joh totalt sandt det han siger, at de ikke kan erstatte Dem ! ,. Men Kan ikk helt forstå hvorfor i så alle Samn er sååh P'sse Sure på Bill ? - Som Nogle af jer andre siger , man kan ikke høre tonefaldet, Eller se hans ansigts udtryk, eller se om de har omformuleret noget .. Osv !

- En Vedhængene Fan ! <'3

Anonym sagde ...

Det der er IKKE Bill, i hvert fald ikke den jeg kender. Eller nok snarere: kendte ): Han er bare blevet en helt anden, synes jeg. Han har fået stjernenykkere, synes ikke EU er gode nok. Jeg er fuldstændig enig med anonym 14.36 -
Det går ondt at blive vraget til fordel for noget andet.
Jeg synes, de andre(Tom, Gustav og Georg) er de samme. Tom er stadig selvglad og sjov, Georg og Gustav er stadig, som de plejer, men Bill? Han har forandret sig. Meget ):

Anonym sagde ...

anonym 17.52 - Jeg er ikke pisse sur eller bare sur på ham, som du nu siger. Eller skriver. Jeg er ked af, at han er blevet sådan.

Anonym sagde ...

jah, hvornår kommer de til skandinavien? til alle jeg der synes at Bill<3 virker selvglad i det her interwiew: det er jo oversat!! derfor er det jo ikke det han siger præcist...

Anonym sagde ...

ejj så tag det rolig man det er da bedre end de slat ikke har talt om det vågn op fans i er kraft edme utaknemlige syntes jeg hey hvis de ved der vil blive udsolgt der så lad dem dog forhelvede sige det

Anonym sagde ...

jaa gir diig ret

Jana xD sagde ...

Ja,der er noget om Bill har forandret sig - men han har ikke mistet sin personlighed. Han er stadig den fjollede lidt selvglade person, som han har ALTID VÆRET. Ja, jeg syntes det stinker, at koncerten blev aflyst,men husk lige HVORFOR den blev aflyst. P.g.a. Bills stemme. Det var jo ikke med vilje, at de aflyste. Og når Bill siger, at de skal nok komme til Skandinavien, så tror jeg sq på det. Han ville nok ikke "fyre det af" hvis ikke det var sandt, for han gør alt for at gøre sine fans glade - husk lige på det. Og folkens.. Tag ikke noget af det, han siger for givet. For han har sikkert tænkt over hver eneste ord, før han sagde det til den jornalist. Og man kan stadig sige "Nå,den!" med et smil på læben og begejstring i stemmen.

Bills største fan<'3 sagde ...

Altså jeg synes ikke at i bare sådan kan nedgøre ham, ved at skrive han er selvglad og snobbet! Man er ikke rigtig fan af dem hvis man nedgør dem, vel?! Så, lad vær med at skrive så noget om Bill. Han er jo en person der har et liv, og han har følelser.. Man kan sku aldrig vide om Han får dette forum oversat..? Så kan han sidde og synes i er dumme fordi i kalder han selvglad, og fordi man ikke kan høre tonefaldet.. Men nu håber jeg de kommer til Danmark!

Bills største fan<'3