fredag, august 15, 2008

Blog fra Tom på Teenmag!

Velkommen allesammen til Toms blog!

Ja, vi er endelig tilbage på tour! Vi rejser fra by til by i vores bus, møder så mange har vores seje fans og har haft nogle fede shows indtil videre. Da det er vores første rigtige tour i Staterne og Canada, har der været meget at lave for os. Indtil videre har vi besøgt New York, New Jersey, Montreal og Cleveland. Lad mig sige, alle de shows vi har spillet indtil videre, har været virkelig specielle på deres egen måde. Og vi er sååå glade for at være nomineret til MTV's VMA'er for ''Best Pop Video'' og ''Best New Artist'', tak til alle vores fans!

Den første koncerten på vores tour i New Jersey, gik overraskende godt, hvilket bekymrer mig en smule. Normalt går noget galt i løbet af et show, men denne gang gik alt som smurt! Altså, selvfølgelig missede Georg nogle accorder, men det sker hele tiden (lol!).

På vejen til Montreal, gik vores ''alt går som smurt'' ud i vasken... Vi skulle vente i Canadas lufthavn i timevis fordi der var en Greyhound-bus foran os, og politimændene gennemsøgte hver og en lille ting i den - de tjekkede endda alle folkenes tøj de havde taget med i kufferter. Heldigvis tog politimændene det roligt da det var vores tur - de lod os komme igennem uden at skille vores bus ad. Sikkerhedstjek og gennemgangskontrol er ihvertfald ikke lige mig... Jeg har bare ikke de bedste oplevelser med dem!

I Montreal (for at være præcis, i Saint-Jean-Sur-Richelieu) optrådte vi til en fed festival med omkring 20.000 mennesker. Vejret var skønt, og gennem hele dagen fløj det op med alle mulige forskellige luftballoner. Den sejeste af dem lignede hovedet af Darth Vader, og jeg ville have elsket at være om bord på den! Men vi blev på jorden og optrådte, hvilket var skønt - alle fansene sang med på hver og en af sangene med os... simpelthen fantastisk!

Efter showet tog vi et hurtigt stop på et hotel hvor vi tog et bad (og ja, også Georg), og så var det tid til at stige ombord på tourbussen og rejse natten over til Cleveland. På bussen spillede vi video-spil. Vi spillede en guitarspil, og selvfølgelig vandt jeg over de andre - sikken overraskelse!

Efter det gik jeg i seng, og vågnede op næste dag i Cleveland hvor solen skinnede meget... ihvertfald om morgenen. Næsten resten af dagen regnede det, så vi tilbragte det meste af dagen (det var en fridag) med at se DVD'er. Gustav tog også en lille tur til Lake Erie, og da han kom tilbage var han drivvåd - ikke fordi han hoppede i søen, men fordi det begyndte at øsregne!

Lad mig sige, det er ret sjovt at være på tour i Nordamerika - så mange nye ting at udforske. Det er skønt at være her, og jeg glæder mig til at se DIG til en af koncerterne snart.

Tak for al jeres støtte til alle vores koncerter indtil videre, og også til MTV's VMA'er hvor i gjorde det muligt for at at blive nomineret TO gange... det er helt utroligt. Bliv endelig ved med at stemme på os til ''Best New Artist''.
Pas på jer selv.

Tom

15 kommentarer:

xTom sagde ...

Ihhh han er så skøn! ;p

Anonym sagde ...

arh,hvor jeg ELSKER dig Tom.... han er da bare alt for dejlig.. <3

Anonym sagde ...

Nuurh hvor du sød min lille Tomi-vomi <3

Anonym sagde ...

Ikke fordi han hoppede i søen .. xD Fuck du er dejlig Tom :D

Anonym sagde ...

Hehe. Han er faktisk sød. Selv om de forsøger at benægte det, så minder Bill og Tom jo om hindanden! Han kan heller ikke benægte at han er ligeså blød indeni som Bill! Han er meget detaljeret når han fortæller og gør det på en mega sød måde synes jeg! (Men Bill er nu min favorit) Det er meget hyggeligt at læse Tom's blog! Alle hans små personlige kommentarer....
Mega god blog Du Tom.

**** Laura

Anonym sagde ...

haha griner'n blog :D

Miriam sagde ...

kilde ? (:
jeg kan ikke finde hans blog inde på deres hjemmeside. s:

Zezzen sagde ...

miriam - Kilden står der ;) det er fra teenmag.

Zezzen sagde ...

Nå, så lige det sidste af din kommentar nu.
her er linket: http://www.teenmag.com/celeb-stuff/tokio_hotel/tokio-hotel-day-8

Anonym sagde ...

Nej hvor er den dreng bare UF!

ClaraxBill sagde ...

Uf hvor herligt ;-)
Tom er bare dejlig. Hehe

Anonym sagde ...

hahaaaa!!!!!! han har sku humor!!! alle hans søøøøøde Georg-jokes...haha...
han er sku sød! han har samme humor som mig ladder det til...
glo DVD´er hele dagen, vild med den der luft ballon med dark hva fanden han hedder på...drengerøv!!! haha!
han er sku ligeså dejlig som hans bror...

-Reetii

Anonym sagde ...

Dejlig fyr <3

Anonym sagde ...

Årh elsker hans humor :D han er meget detaljeret d: ligesom Bill :D Elsker også hans små kommentarer, han kommer med ind imellem d:

Laura sagde ...

haha, genialt!...Nurh.. Han er jo også bare helt vildt kærlig, enlig :p og enormt humoristisk..^^ <3