onsdag, august 27, 2008

Brave: Hvordan har I forandret jer?

Mellem gamle pizzaæsker og tomme colaflasker, kan du se en mikrofon. For ikke engang tre år siden øvede Bill (18), Tom (18), Georg (21) og Gustav (19) i en lille mørk hal i Magdeburg. Nu står de på taget af en af de smarteste designer-hoteller i San Fransisco. I morgen vil de spille det udsolgte Filmore theater foran 1.200 fans. Sikke en sensationel karriere!

BRAVO mødte drengene i Californien. Med deres XXL solbriller poserer de eksklusivt foran os. D. 7. september vil de være til det hotteste pop-party i verden: Til MTV Video Music Awards i Los Angeles vil de være iblandt Jonas Brothers, Miley Cyrus, Britney Spears, Rihanna og Madonna. Superstjernene er knap forstå det selv: ''Det er en stor ære for os. Vi glæder os total til det. Bare at være der er en drøm der går i opfyldelse,'' fortæller Tom.
En virkelig utrolig drøm der startede for Bill og Tom i Loitsche. Til deres første photoshoot i Magdeburg, kom Gustav endda på cykel, tvillingerne kom med toget og ingen så sig om efter Georg endnu.

Helt sindssygt hvis du ser på dem nu i New York. Til MTV-showet TRL på Times Square flippede fansene ud. De fire rockere kunne knap åbne døren til deres blindende luxsuriøse vogn. ''Da vi startede i 2005 troede ingen på at vi ville turnere i USA på et tidspunkt,'' fortæller Bill, ''vi håbede på succes, og synes de ville være cool at optræde i den største klub i Magdeburg, Factory.''

Nu tilbage til San Fransisco, tilbage til virkeligheden. Deres liv har forandret sig uhyre meget, men de har beholdt begge ben på jorden. De er udspekulerede og ved præcis hvad de vil - og hvad de ikke vil! Tre år efter deres superhit ''Durch den Monsun'' er de på toppen. Bill: ''Mange eksperter sagde, at vi bare var en engangsforestilling. Men vi er her stadig, og er utrolig stolte af det.''


Kilde: BRAVO nr. 36

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

haha cool interview :D
.. damn jeg elsker det de fortæller om deres første shoot :D
kanon typisk gustav og cykle ;)
.. men a i har sgu fået berømmelse :l

Anonym sagde ...

Kommentar til billedet : Georg må altså få sig nogle sorte solbriller, så de alle sammen kan være gangstere :D Haha

Freiheit sagde ...

Jeg er virkalig glad for at Tokio Hotel har nået så langt med deres karriere,og jeg ved at ingen ville glemme dem en til de er gamle og har fået gråt hår..! ;)

Elsker Jer...

Anonym sagde ...

Hehe, du har mixet et bogstav i titlen: Brave...

Anonym sagde ...

er det fra denne uge?

Anonym sagde ...

jeg er også stolt over jer drenge!