onsdag, august 27, 2008

TH svarer på dine spørgsmål!

For et par uger siden på TeenMag, bad vi jer sende os nogle spørgsmål i ville have bandet til at svare på. Vi fik tusinder, og her er de første spørgsmål fra jer derude - med svar!

Hvordan kom i ind i musik-brancen?
Bill: Vi startede alle rimelig tideligt. Tom og jeg startede da vi var omkring 7 år. Der var det kun os to. Tom begyndte at spille guitar pga. vores stedfar, og jeg ville virkelig gerne synge - jeg var for doven til at lære at spille et instrument :-). Vi startede med at skrive vores egne sange, og optrådte hvorend vi kunne - til bryllupper, fødselsdagsfeste og små klubber.
Gustav: Jeg startede med at spille trommer da jeg var omkring 5 år. Jeg spillede altid trommer med mine fingre på alt på min vej :-) - så mine forældre besluttede at afprøve det rigtigt og skaffede mig timer.
Georg: Jeg gik i skole da mine venner besluttede sig for at starte et band. De søgte efter en basist, og jeg tænkte: ''Det er rimelig sejt, det kan jeg da gøre.'' Så det var sådan det startede.

I er lige blevet nomineret til Best Pop Video til MTV VMA's. Hvordan føltes det at have så meget success her i U.S.?
Bill: Oh my god, det er sååå fedt og vi er så spændte. Det er noget vi ikke turde drømme om.
Tom: Vi flippede alle ud da vi fik de gode nyheder. Vores fans er virkelig fantastiske og vi kan ikke tro at de fik det her til at ske for os.

Hvorfor valgte i Tokio Hotel til jeres nye bandnavn?
Tom: Det skete for et par år siden. Vi besluttede os at finde på et nyt bandnavn da vi startede med at arbejde i studiet - så det må have været mindst 5 år siden. Det var en helt ny begyndelse for os, og vi ville starte med et navn der virkelig passede til os.

Bill, hvad er din yndlingssang som du har skrevet?
Bill: Det er virkelig svært at sige, og jeg kan ikke kun vælge en, for hver sang har en speciel mening for mig og er personlig. Men hvis jeg virkelig skulle vælge en, ville det sikkert være ''Live very second'' - det var en af de første sange jeg skrev. Jeg var 8 eller 9 dengang.

Har i alle fire altid været interesserede i musik?
Bill: Ja, musik har altid været det vi alle har ville lave. Vi bruger al vores tid og energi på musik. I løbet af ugen gik vi i skole, og i weekenderne spillede vi hvorend vi kunne. Hvad vi laver i dag, er alt hvad vi altid har ønsket os. Og jeg kan ikke forestille mig hvad jeg ville have været andet end sanger.
Tom: Hmmm, hvis jeg ikke var musiker ville jeg sikkert arbejde i Playboy Mansion som Hugh Hefners personlige assistent (lol). Georg ville være en murer og lave en masse body boulding i sin fritid og Gustav ville være lastbilchauffør!

Tom, er det sandt at du stadig har din bamse?
Tom: Det må være Georg du mener. Han har sin med ham hele tiden. Og gæt hvilket navn han har givet ham? Tom!
Georg: Ohhhh, klart...

Hvad kan i lide at lave i jeres fritid?
Bill: Sove! Vi sover så længe som muligt.
Tom: Hvis ingen vækker mig kan jeg sove til langt ud på aftenen.
Georg: Yeah, sove, spise, sove igen, se DVD'er og gå i seng.
Bill: Gustav er anderledes - han er et morgenmenneske.
Gustav: Ja, jeg vågner op ret tidligt og så kan jeg lide at møde venner, cykle, lave alle mulige sportsgrene og bruge tid med min familie.

Havde nogle af jer fantasivenner da i var yngre, hvis, hvad hed de?
Alle (griner): NEJ!
Tom (griner): Altså, for at fortælle jer en hemmelighed: Georg har nogle fantasivenner og de er måske hans eneste udover os...

Hvor kan i se jer selv om 10 år?
Bill: Forhåbentlig på scenen!
Alle: Ja!
Bill: Vi vil virkelig gerne gøre det her så lang tid som muligt - til vi er gamle og grå :-).

Hvilke dele af verden, som i har besøgt, har i bedst kunne lide?
Bill: Ohhh, det er en svær en! Hver eneste land har deres rare og specielle kvaliteter, de er alle meget forskellige og svære at sammenligne.
Tom: I Rusland er de bedste fester.
Georg: Vi elsker alle italiensk mad - så Italien og også dejlig.
Gustav: Ja, og franskmændene har sådan en sød accent ''Guestaw''...
Bill: Vi elsker også Amerika! Maden, N.Y., L.A., vejret er så dejligt, og vi mens vi rejser gennem landet lærer vi, at der er en masse fede steder at udforske.
Tom: Jeg må virkelig sige, at der er hotte piger overalt - jeg vil møde dem alle! Men vi er altid glade for at komme hjem engang imellem for at være sammen med vores venner og familie, det er vigtigt!

Kilde: TeenMag

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

De skal bare komme til Danmark, så bliver det hurtigt deres ynglings land xD

Anonym sagde ...

^^.. ellers så godt interview.

Anonym sagde ...

Warten Sie, bis Sie kommen zu Aalborg. Also müssen sie sich mit den wilden Feierlichkeiten in Nørresundby Gymnasium & HF. : B. Nein es war nur zum Spaß. Hmm, ja. Ich wäre froh, du kommst Aaborg. Es ist großartig sowohl in der Jungfrau Ane Street und unsere privaten Parteien. Und dann werden wir die dänische schönsten Mädchen. (Es hat Orlando Blomm und einige der anderen bekannten gesagt) Hehe.

Anonym sagde ...

Warten Sie, bis Sie kommen zu Aalborg. Also müssen sie sich mit den wilden Feierlichkeiten in Nørresundby Gymnasium & HF. : B. Nein es war nur zum Spaß. Hmm, ja. Ich wäre froh, du kommst Aaborg. Es ist großartig sowohl in der Jungfrau Ane Street und unsere privaten Parteien. Und dann werden wir die dänische schönsten Mädchen. (Es hat Orlando Blomm und einige der anderen bekannten gesagt) Hehe.

Oderwas sagde ...

Hallo, hvorfor er det lige altid alle skal skrive noget om Danmark "seriøst jeg for snart spat" FX
(De skal bare komme til Danmark, så bliver det hurtigt deres ynglings land)

Altså helt ærligt jeg tror snart TOKIO HOTEL for spat af Danmark..!


Men ja, en god interview. Hehe og det er typisk at Tom altid skal sige det der med pigerne muhaha

Anonym sagde ...

Du kan ikke bestemme hvad andre skal skrive. Det er der frit for. Undskyld, men jeg er ved at få spat af at høre på jer der ikke gider at høre noget om at de skal komme til Danmark. Der er jo noget der hedder ydringsfrihed.

Anonym sagde ...

Oderwas - Det er sgu da bare for sjov! hvis du ikke kan se det sjove i det, mangler du humorristisk sans.

Zezzen sagde ...

Lad nu være med at begynd at disse hinanden i de her kommentarer -.-
Enhver har ret til at skrive hvad hun/han vil, men hvis det kun er med det formål at disse andre, skulle man nok overveje at holde det for sig selv!

Anonym sagde ...

sig det til oderwas.

Anonym sagde ...

Altså alle de der spørgsmål har man jooh fået svar pååh sååh mange gange i forvejen xD

-Kroelle-

Anonym sagde ...

Jeg kunne godt lide spørgsmålene, og det med fantasivennerne er da nyt.. jeg elsker alle deres interviews..

Anonym sagde ...

jeg synes tit det er de samme spørgsmål der bliver stillet, "hvorfor valgte i Tokio Hotel til jeres bandnavn?"

det er træls xD men hva fåck ^^
godt interview??