lørdag, august 09, 2008

Tokio Hotel i TRL (05.08-08)
19 kommentarer:

Anonym sagde ...

De er pænt underlige, de amerikanske fans! (; totally crazy..

Anonym sagde ...

I am your huge love Bill

Anonym sagde ...

fuck hende i den røde kjole ting skremer mig og de er altså en smule underlige de amrikanske fans

Anonym sagde ...

hmmmmm tror ikke liiiige amerikanerne forstår det sjove i Toms grove vitser som Georg...har set et par eksenpler på det..
kunne godt lide den ternede kjole skrigebalonen havde på, snittet skulle bare ikke have været så højt oppe...og den ville side MEGET pænere på mig hehe...
men sad bare der stpr med at skrig! stop med at latterligøre dig selv!-lade være med at råbe!! hehe
hende svenskeren så bare så sød ud!!! hahaa...ej det var et ret godt interview...

-Reetii

Anonym sagde ...

amrikanere er og blir underlige... Tokio Hotel kom til Danmark eller jeg smadre jeres hotel værelser xD ej okay ;p så syg er jeg ikke d:

Amanda sagde ...

ej man!! Hvis det var mig der skulle pakke en kuffert og Bill kom over og prøvede at hjælpe mig med at proppe den, ville jeg gå helt i stå mand!!!! Jeg ville sgu slet ikk kunne fungere hvis han stod så tæt på mig.. hehe..

o.O

Anonym sagde ...

Nøj de er søde. Hende skrig ballonen var da forfærdentlig. Tror til gengæld de alle sammen godt kunne lide hende den anden! Det hun siger med deres tekster osv. Tom er også på vej hen for at hjælpe hende! Bill kan slet ikke styre sig han må bare hjælpe! Hehe han er så sød. Jeg vlle godt have været i hendes sted.

Tom s girl sagde ...

hehe jeg syndes at amrikanske fans

er smule underlige! jeg syndes at Bill er ret sød! og tom er ret lækker! det er de nu alle 4.
Mino<3 Tom ich will dich von A-Z ause im bette!!

Anonym sagde ...

Bill lignede en der ik lige vidste hvordan han skulle hjælpe med den der kuffert haha! Jeg forstår ik så mange af spørgsmålene nogen der lige kan forklare hvad Bill svarede der men en computer eller sådan noget?

Anonym sagde ...

tom står hele tiden og kigger over på hende der melissa og hjælper ikke hende den skrigende tøs så meget, det er som om han helstvil have melissa vinder(det er klart!) og det er os derfor han går over til hende hehe :D

Anonym sagde ...

hahah, man kunne bare godt se hvem drengene helst ville have med, HAHAHAH! hun er også en sød pige hende melissa og køn også ;)

Anonym sagde ...

Jeg kunne rigtig godt lide hende svenskeren og Melissa, det var rigtig kønne begge to. Det, Melissa sagde om deres tekster, var rigtig godt, og tror at drengene helst ville hjælpe hende - de kiggede i hvert fald hele tiden på hende xD Og så gik Tom også hele tiden over til hende xD
Synes det var rigtig sødt, der hvor Bill sagde "Iwanna find my future love" :D Han er og bliver kær :D Synes hende, den anden der skulle oakke kufferten, var lidt af en skriger d:

Anonym sagde ...

Jeg tror, at Bill og Tom synes rigtig godt om hende melissa xb De smiler bare over hele fjjæset, når hun snakker xD

Anonym sagde ...

hmmmmm....tror jeg ville have brugt en lidt anden taktik til at proppe det der ned i kuffeterne...
hmmm...kender i det, man ser en på TV eller gaden...og man bryder sig bare ikke om den person, den har ikke gjort en nået og virker måske flink nok, men man kan bare ikke klare den?? sådan har jeg det med miss-skrige-ballon...(og Jess Dorph Pertersen fra TV2 nyhederne! haah)

-Reetii

Anonym sagde ...

det kender jeg ALT til reetii xb

JoseJoseJose sagde ...

hvad var det med Tom og LL Cool J?
ej, så stopper det lige, når de fortæller om deres status osv. - ej prut.
men gode klip XD
...jeg kunne godt lide hende der Melissa og heppede da også på hende, hende der skrigeballonen skulle bare ikke vinde.

Anonym sagde ...

Haha, hende i den ternede det skriger er da træls! Hende den anden er da klart sødere. Og det hun siger med deres tekster får bare smilet frem på hele femøren af Bill(Og Tom!) Hende den anden, hvad fanden er det for noget at sige "I er stilikoner bla, bla, bla osv." Okay, yarh de har mega nice stil (I hvettilfælde Bill og Tom - Mest Bill sys jeg)men det er jo ikke derfor de er blevet superkendte rock stjerne vel?! Det er jo pga. deres musik, sange og live shows. Okay self. også pga. af at de har en bemærkelsesværdig stil, men først og fremmest pga. deres musik og tekster! Og der er jo også det de elsker, så derfor er det jo klart at hun trækker det længste strå ved at snakke om deres musik! Hende den anden larmer desuden også alt for meget!
Bill, du er så sød!
Ville gerne havde været der oppe og pakke kuffert! I Stedet for hende den "Søde" af dem! Hehe

**** Laura

Anonym sagde ...

Hende Melissa virker rigtig sød, men hun har sgu en funny frisure! Hehe.

Turenz sagde ...

Kan ikke se hvad I synes er så skørt ved de amerikanske fans.. De er bare energiske, og helt ærligt, synes jeg det er fedt!
At hende i den ternede skriger synes jeg heller ikke er sært eller irriterende! Synes det er en helt naturlig reaktion når man møder sine store idoler og står mindre end en meter fra dem, ærlig talt...