torsdag, februar 05, 2009

Fokus på Tokio Hotel - Ungarsk RTLFor år tilbage var der ingen forskel end et dedikeret rock-band der gik efter succes. Så skete der et mirakel for dem. Fra Asien til Amerika, teenagere hepper overalt på Tokio Hotel.

Her er et band som flere millioner teenagere beundrer. De har solgt millioner af albums på verdensplan. Fire tyske fyre, hvor nogle af dem ikke engang er fyldt 20, men alligevel allerede har erobret Amerika. Vi kan takke disse to drenge for Tokio Hotels succes: Bill og Tom Kaulitz, tvillinger som har lavet musik siden de var 7. I 2001 fandt de sammen med to andre drenge, Gustav og Georg. Fire år efter havde de drengene med den alternative rock stil et helt producentteam bag dem.

Bill: Vi er meget taknemmelige. Det er utroligt at vi også har så meget succes i Israel. Det havde vi aldrig troet!

Derfra har de indtaget 5 kontinenter, og overalt følger videokameraer dem, hvor klippene bliver brugt til Tokio Hotel TV.

De kan ikke kun takke deres lyd for den store succes, men også deres følsomme tekster. De synger om at blive forrådt i en ung alder, dybe følelser, smerte, tvungen adskillelse og opløste forhold/skilsmisse.

Pige-fan: De er meget uafhængige og de har meget at sige i og med deres tekster. Det er derfor jeg lærer tysk, så jeg kan forstå dem.

Fan #2: De viser stærke følelser, som jeg ikke engang kender, for at til at føle deres smerte. Utroligt at de her drenge kommer helt fra øst Tyskland og rammer verdens top-lister. Og til deres koncerter er fansene hysteriske og helt oppe og køre.

Tom: En af mine fans løb op på scenen, forbi Gustav, Georg og Bill og kom så hen til mig og hoppede på mig.

Drengene lever et luksus liv og kører i dyre biler, de er blevet verdenskendte. I Los Angeles og New York holder de koncerter på en masse klubber. Fansene på den anden side af vandet er så dedikerede fans at de kan de tyske tekster. Tokio Hotel eller TH har også overtaget Ungarn. De har spillet to koncerter i Budapest, hvor de begge gange mødte hysteriske fans.

Interviewer: Har i kærester?
Tom: En kæreste? Nej. Kun nogle gange, men nej.

Deres unikke er stadig ikke til at komme igennem. Disse piger er taget hjemmefra for at møde deres store teenage-idoler.

Fan i hvidt: Vi vil aldrig glemme det, men jeg tror vi er nogle af de mest loyale fans. Da de kom ud, begyndte jeg at græde.

Fan i sort: Ja, vi gik helt amok.

Sidste år planlagde fansene at gå sammen og lave bandlogoet ud af vingummi.

Pige fan: Nogle mennesker driller os på gaden, men sådan er det.

Det mest unikke ved bandet er nok sangeren, Bill. Med hans anderledes stil og make-up, ligner han mere en mangafigur, men pigerne forguder ham alligevel.

Fan: Jeg synes ikke han er piget, andres mening om ham er ligegyldig for ham. Drengene fansene kan også godt lide Bill.

Kalmand Roland (drenge fans navn) er kun 14 år, dog har han allerede været til deres koncert for 2 år siden. Han lakerer sine negle sorte og hans stil er emo-inspireret, men han siger at Tokio Hotel ikke er et emo band, de spiller simpel rock musik. Han er også ligeglad med at folk gør grin med hans stil.
Kalmand Roland – jeg plejer ikke at sige jeg kan lide Tokio Hotel, for folk snakker dårligt om dem med det samme. Og folk der snakker dårligt om dem, har ikke engang hørt Tokio Hotel, men dømmer dem fordi andre gør … eller … på grund af… Bills emo look.

Og nogle fans øver sig i klassisk Tokio Hotel make-up.

Så her er et europæisk band som er meget unge, meget nye og originale, og har et skiftende rygte og omdømme. Men en ting er sikker, Tokio Hotels historie er langt fra slut.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

waow! fuck et fedt interview/indslag/tokio hotel-ting-tekst!! det den 14 årige fyr sagte er SÅ rigtig! jeg er fuldkommen enig med ham! alt det om at folk dømmer TH... men det som en af pigerne sagte om at Bill ikke ser piget ud,er jeg lidt uenig i, syns han ser ret femenin ud nogle gange når håret er glat, og med noget bestemt tøj eller make-up på, men det er jo fedt!(han er faktisk rigtig køn) at han er ligeglad med hvad folk syns om hans ydre! kunne ikke være mere enig i: Tokio Hotel eventyret er langt fra slut!

-Reetii

Anonym sagde ...

jeg enig med noget af det "reetii" siger det der med bill ser feminin ud syndtes jeg ikke det er bare fordi han er ikke vandt til at se den slags stil og så for man fordomme om det og bare fordi mange piger har langt og flat hår betyder det ikke at han ligner en pige :D >>i love you tokio hotel and i always will<<

Th sagde ...

Åhh Bill? Man kan ik være mere dejlig!! Ej seriøst! Tokio Hotel!!<3 og jeg er ENIG med det hele xD! De er såå dejlige dem alle sammen!!!!<33 Men seriøst? Kommer de ik snart til Dk ;(?..

Anonym sagde ...

kán udmærket se hvad du mener...Anonym..
og til Th, hmmm...
de har jo planlagt en ny tour i HEEELE Europa, så lad os håbe at Danmark høre med til hvad de (eller hvad den der nu har planglagt deres tour) kalder Europa...

-Reetii

Tom is SEXY! sagde ...

Haha tænk der er en pige der sprang på tom ..
MMh snyd !
Nogle der ved om man kan se det på youtube ?
(Da hun sprang på ham ?)
Ville gerne se hans ansigsudtryk xD