tirsdag, februar 09, 2010

Dennis K: 'Bill Kaulitz har stjålet min kæreste!'

...hun er halv asiat og punker. Pinky skal angiveligt Bill Kaulitz kæreste.

Tusinder af piger verden over, sværmer om ham. Privat har Bill Kaulitz (20) fra Tokio Hotel, dog ikke haft en kæreste de sidste 6 år.

Nu ser det dog ud til, at Bill har tabt sit hjerte til en jævnaldrende punker fra Thüringen. Hun hedder Pinky S., er halv asiat og er i gang med, at uddanne sig til kirkegårdsgartner.
Så langt, så godt. Var det ikke for Pinkys ekskæreste Dennis K (21), han påstår nemlig, at ”Bill har stjålet min kæreste!”.

Dennis K. var sammen med Pinky i et par måneder. Pinky gjorde det forbi med den unge musiker ved nytår – eftersigende på grund af Bill.

Dennis K. fortæller: ”Pinky var Tokio Hotel-fan og havde skrevet et brev, med et billede af hende selv, til Bill. På et tidspunkt kontaktede han hende og de begyndte at skrive sammen på nettet. Senere mødtes de. De overnattede sammen på et hotel i Leipzig. Bill besøgte hende endda hjemme hos hende.”

Mellem de to kærlighedsrivaler udviklede der sig sågar en livlig samtale på nettet.

Bill skulle angiveligt have skrevet følgende om Pinky: ”Jeg elsker hende så meget, jeg nyder hvert minut med hende. Jeg ville så gerne bringe hende med hjem til Hamborg.”
Dennis K.: „Bill ville ubetinget have, at jeg skulle give Pinky „fri“. Derefter følte jeg, at jeg ville miste hende til Bill. Jeg ved fra Pinky, at han har snakket dårligt om mig foran hende.”

Efter at Pinky skulle have forladt Dennis, fik han endnu en internet-besked fra Bill. Der skulle angiveligt have stået følgende: ”Det passer mig ikke, at du har været sammen med hende.” Dennis skrev tilbage: ”Du har nu fri adgang.”

Pinky S. og ’Tokio Hotel’-Bill har ikke ønsket, at kommentere på deres forhold overfor ’BILD’.Fra venstre: Dennis - Pinky S. - Bill.

13 kommentarer:

Anonym sagde ...

r jeg den eneste der ik tror på det?

Anonym sagde ...

Nej, jeg tror heller ikke på det.

Anonym sagde ...

Det passer bare ikke det der!... Det er helt vildt dumt det er da løgn ikk!?

Anonym sagde ...

Hvad er der galt med jer? Det er da fantastisk, hvis han har fundet en han virkelig holder af.

Monneeh sagde ...

Generelt så tror jeg egentlig ikke rigtig på det her.. Det virker bare lidt.. underligt, men hvis det nu passer.. Så er jeg da selvfølgelig glad for at han har fundet en at være sammen med (:

JoseJoseJose sagde ...

hvis det er sandt, er det da godt for ham. men omstændighederne omkring det, virker bare alt for underlige. jeg opfatter 'Bild' lidt ligesom 'Se og Hør' herhjemme. det lyder lidt som, om en der gerne vil have sine 15 minutters berømmelse - måske har han haft en kæreste, nu ekskæreste, men om Bill er indblandet har jeg ingen ide om. De ting, som Bill åbenbart har sagt, lyder heller ikke som en typisk 'Bill-bemærkning'. Historien minder mig lidt, om dengang en mand udgav sig for, at være Bill og fik en pige til, at 'prostituere' foran kameraet.

Anonym sagde ...

jeg forstår detbare iké?i;'
altså nu kan jeg iké tysk særlig godt, men hvad har bill sagt om det her,? :)

JoseJoseJose sagde ...

han har ikke sagt noget.

Katja sagde ...

Hmm, det lyder skam godt nok ikke som noget Bill skulle have sagt til ham Dennis K - det er bare ikke Bill at gøre sådan noget!
Om de er sammen ved jeg ikke? Hver gang jeg læser noget om dette, står der at Bill ikke vil udtale sig om det og ellers når der har været sådanne rygter plejer han at stå frem og sige "Det passer ikke!"
Men hvis de er sammen, tror jeg, nej er jeg sikker på, at ham Dennis overdriver, fordi han er jaloux. og som en anden har skrevet, så er det jo Bild, så det kan jo være halvdelen er løgn. måske har hun bare været fan, så har hun slået op og nu er eks kæresten blevet jaloux og lader det gå ud over Bill ..

smukke_tania sagde ...

oorg man !
på en måde håber jeg det ikke er rigtigt..

MichUndNichtDich sagde ...

Jeg tror ærligt talt ikke på det. Det ville være flere steder på nettet hvis han havde fundet en o;

Men altså hvis han nu har fundet en, så tillykke med det da :)
Altså.. Egentlig er jeg ret ligeglad med hvem de kendte kommer sammen med, er gift med eller endda er utro med? Altså.. Hvad er det de har gjort siden hele deres privatliv skal krænges ud på internettet, ud i blade og ud i TV? Jeg synes det er synd ._.' Helt ærligt.. Lad dem dog være, for god sake! De vil sikkert også gerne leve et normalt liv og det er jo ikke fordi det er det mest spændende at sidde at læse om? ._. Hvis nu KarlBørge nede fra brugsen, bliver forlovet med Hilda fra Grønnerup, rager det jo ikke de kendte en skid? ._.''
Bare min mening :33

Anonym sagde ...

Det dejligt han har fundet en, men tror ikke helt på det.....

Helena sagde ...

Okay nu er der gået ret så lang tid siden det her rygte kørte rundt(hvis man kan sige det)
Men læste lige kommentarene og faldt over Jose's kommentar om noget med en mand der havde udgivet sig for at være Bill og fik hende til at prostituere sig selv foran kameraet?Oo hvad er det for en historie? nogen der kan fortælle mig lidt om den?