fredag, februar 12, 2010

Tokio Hotel 'Goom Radio Interview' - 04.09.2009

Hele interviewet med lyd!


Gia: I dag byder jeg velkommen til Bill, Tom, Georg og Gustav! Hej drenge! I er tilbage med et nyt nummer, ’Automatic’, men mest af alt det nye album, som ventes udsendt d. 2. oktober og som vil være tilgængeligt i to versioner: engelsk og tysk. Hvorfor tysk – for at erobre andre lande? For vi kan huske, at i vandt ’Best Band’ tilbage i 2008 – i Amerika.

Bill: Vi besluttede os for at lave dette album på engelsk: jeg kan ikke længere huske om det var sidste år eller to år siden. Fra nu af, vil alle vores albums være på begge sprog, og det har intet at gøre med MTV-awarden. Det er egentlig mere, at vi gerne vil have at flere kan forstå vores tekster.

Gia: Føler du det samme, når du synger henholdsvis på tysk og engelsk? Siden, at engelsk ikke er dit modersmål, er det måske sværere for dig.

Bill: Til at starte med, skulle vi lige vende os til, og især mig. Jeg er perfektionist og ville virkelig have at det skulle lyde rigtigt, især nu når engelsk ikke er vores modersmål. Men nu er jeg næsten lige god på begge sprog. Jeg ved næsten ikke længere, hvilket sprog jeg foretrækker.

Gia: Der var mange rygter omkring dette album. Især angående nogle forskellige samarbejdere: Guy Chambers. Er disse rygter sande?

Bill: I virkeligheden er dette bare rygter. Vi har arbejdet med de samme producenter, som vi altid har arbejdet med. Det er rigtigt, at vi har indspillet i Amerika. Men vi vil ikke sige mere om den sag nu.

Gia: Den nye single hedder ‘Automatic’/ ‘Automatisch’ og er ude d. 2. oktober. Fortæl os om sangen og videoen, som i har optaget i den sydafrikanske ørken.

Bill: Vi havde valgt denne sang, til at repræsentere albummet, fordi vi alle syntes den repræsenterede ‘Humanoid’ perfekt. Det var en sang, der var hurtig at indspille. Angående videoen, fik vi chancen for at optage den I Sydafrika. Det var fedt, og vi havde det så sjovt.

Gia: Drengene gav endda deres tilladelse til at offentliggøre klippet. Nu føler jeg, at jeg skal spørge om mere private ting. For jeg ved, at ’goomerne’ (Radio-stationens lyttere red.), som lytter til os lige nu er ved, at dø af spænding over at vide alt om jer. Bill og Tom, i er lige blevet 20 – hvordan føles det allerede at have sådan en stor og flot karriere? Udlever i alligevel jeres ungdom?

Bill: Vi har indhentet vores forsømte ungdom. Vi lejede en forlystelsespark med familie og venner, Gustav og Georg. Det var vores barndoms-drøm.

Gia: Det er rigtigt, at de lavede langt flere ting end andre unge på deres alder. De arbejdede meget, men de elsker det. Jeg tænkte, hvad gav Georg og Gustav jer i fødselsdagsgave?

Tom: Normalt har vi en regel: vi giver ikke hinanden gaver. Men for første gang overholdt Georg det ikke og gav os et videospil. Vi giver ikke gaver, for den bedste gave er kærlighed.

Gia: Hvor ser i jer selv om tyve år?

Tom: Vi håber at alt er godt og at vi er stadig er her. Måske holder vi lange ferier, men håber på altid at kunne stå på scenen og spille og producere fantastiske albums.

Gia: Hvordan er dette album anderledes fra det forrige? Er det mere pop/ elektrisk?

Bill: Det er rigtigt, at det er en smule pop og elektrisk. Det er en ny lyd, men det er helt klart Tokio Hotel. Vi venter ivrigt på fansenes mening.

Gia: Det er altså jeres bekymring. Tror i at offentligheden vil være på samme sted? I var væk i to år, og to år er lang tid for fansene.

Bill: Vi håber, at de alle sammen stadig er der og at fansene er loyale. Vi mister nogle, men vi håber da også på nye fans. Fansene er jo også vokset med os.

Gia: Hvorfor holdt i pause i to år? Var i for unge? Bange for succes’en?

Bill: Det var ikke en pause, for sidste år var vi på tour i Amerika og så begyndte vi straks på ‘Humanoid’. I Amerika var det ikke en lang pause, men det var det andre steder i verden. Vi var overhovedet ikke på ferie.

Gia: Tokio Hotel, i er tilbage efter en lang pause – hvordan har i det med dette comeback?

Bill: Vi synes ikke det er comeback, da vi ikke føler at vi har været længe væk.

Gia: Tokio Hotel har altid været tilstede (her og nu) og er det stadig. ’Goom Radios’ fans, spørger om i har nogle planlagte koncerter i 2010?

Bill: Vi er midt i planlægningsprocessen. Der er indtil videre ingen præcis dato, men en ting er klar: vi kommer til Paris i starten af 2010.

Gia: Det sidste spørgsmål fra vores lyttere, har i Facebook og/ eller MySpace?

Tokio Hotel: Vi har ikke Facebook, men vi har MySpace (http://www.myspace.com/tokiohotel).
DEL 1!


DEL 2!

1 kommentar:

Anonym sagde ...

De har face xD