torsdag, maj 20, 2010

Kawanku del 1!
Bill Kaulitz: Jeg tror på ægte kærlighed.

Smukt ydre, fed stil, god til at synge og romantisk. Dette var grunden til, at vi smeltede, da vi mødte ham.

Hvornår begyndte du at spille musik?
Tom og jeg har spillet musik længe. Vi startede med at skrive sange, da de var 7 år, og kort tid efter, begyndte vi at spille rundt omkring på små scener, til private fester, bryllupper, små byfester og andre af sådanne events.

Er der et band eller en sanger, der inspirerer dig, når du skriver sange?
Det er svært, at nævne et band eller en sanger, for jeg lytter til en masse forskellig musik. Jeg har aldrig en slags rollemodel, men jeg kan lide, at høre David Bowie, Placebo, Coldplay og Stereophonics. Jeg kunne godt tænke mig, at lave noget musikalsk med mine idoler – fx David Bowie og Steven Tyler (forsanger i Aerosmith, red.)

Er det svært, at synge på engelsk, når du er født og bor i Tyskland?
Dette er den største udfordring for mig og de andre. Det var et stort følsomt skridt, at skulle lave et engelsksproget album, da vi altid har lavet musik på tysk. Jeg har altid skrevet tekster på tysk og sunget på tysk, så dette var et stort skridt for mig. Jeg er en stor perfektionist. Jeg var ofte meget i studiet, for at få sangene til at lyde gode, for jeg vil ikke lyde som en tysker, der synger engelsk, men jeg vil lyde flydende.

Du har en fed stil, som folk godt kan lide at snakke om. Har du nogensinde tænkt over, at Adam Lamberts stil, minder meget om din?
Folk har fortalt mig om det. Jeg ved det ikke, jeg er ikke sikker. Jeg har ikke set ældre billeder af ham, ha ha ha. Jeg kender ikke til hans gamle stil, så jeg ved ikke om han ’kopierer’ mig eller ej. Måske kan han bare godt lide, at have sminke på hele tiden, ligesom mig.

Lægger du altid selv din make-up, når du skal optræde?
Nogle gange gør jeg det selv, andre gange får jeg hjælp. Jeg startede med, at sminke mig og farve mit hår som 10-årig, så jeg kan godt gøre det selv.

Hvem inspirer dig, angående dit unikke hår?
Uhmm… Jeg ved ikke hvorfra inspirationen kommer. Jeg har ikke en rollemodel eller lignende, det kommer bare indefra mig af, så jeg ved det ikke. Jeg behøver ikke meget tid til, at sætte mit hår sådan her, jeg sætter mit hår hver dag, med en smule hårspray, det tager cirka et kvarter.

Hvad med dine tatoveringer? Hvad er der din inspiration?
Jeg har tre tatoveringer. Denne på min arm, siger: ’Freiheit 89’. ‘Freiheit’ betyder frihed, og ‘89’ symboliserer det år, jeg er født i. Jeg fik lavet denne tatovering som 18-årig, for i Tyskland, kan du som 18-årig, styre dit eget liv. Tatoveringen i min nakke er Tokio Hotel-logoet, og jeg har en lang tatovering på min mave, men jeg kan ikke fortælle hvad den betyder, da det er på tysk. Og det er også en personlig ting, som jeg ikke kan forklare på engelsk.

Hvis du ikke var sanger, hvad ville du så være?
Jeg har aldrig ønsket, at være noget andet end sanger. Kan du forestille dig mig, bag en computer i en bank? Nej, heller ikke her. Og sang er egentlig min eneste gave, og også min styrke. Så, der er ingen anden vej for mig, end denne ene!
Hvis du skulle vælge noget, du skulle bære resten af dit liv, hvad ville du så vælge?
Jeg tror, at jeg ville vælge langt hår, ligesom det jeg havde på den sidste plade. Så langt hår, så man kan lave en masse skørt med det. Så jeg vil vælge meget langt hår.

Folk vil være overrasket over, at du er?
At jeg er et familiemenneske. Jeg vil sige, at den bedste fødselsdagsgave jeg nogensinde har fået, kom 10 minutter før mig.

For det andet, hvilken slags fyr er du?
Jeg er meget romantisk. Jeg tror virkelig på ægte kærlighed, en kærlighed du kun finder en gang i livet, hvis du får chancen. For, jeg tror at mange aldrig finder den helt, og det er trist. Men jeg er ikke en fyr, der nemt flirter med piger. Jeg tror på, at der derude, er en til mig. Jeg leder stadig.

Ville du date en fan?
Hvorfor ikke? Jeg tænker altid på, at det ville være fedt, for de lever dette liv med os og ved virkelig hvad vi laver.

Mere fakta:
Bill og hans bror Tom, har ingen mellemnavne.
Da Bill var lille, var han forelsket i den tyske sangerinde Nena.
Bill har en enorm kærlighed til jakker. Han har hundredvis i sit skab, mange har han selv designet.
Bill kan lide pebermyntete.
Bills mor er freelancer skrædder.
En af Bills ynglingsserier er Prison Break.
Bill og Tom er vegetarer.

4 kommentarer:

Sara sagde ...

Såhh meget min drømmefyr!

Anonym sagde ...

Har han ikke 4 tatoveringer? Hvad med hans stjerne.. Glemte han den?

Tinse sagde ...

jo, det gjorde han vist... xD
men ellers kan man jo bare ikke andet and at elske ham... Bill, du er GUD!!! du er virkelig bare mit forbillede på alle måder‼ ♪♫

Anonym sagde ...

Hvorfor er der ikke flere som ham?? <3