torsdag, maj 20, 2010

Kawanku del 2!Tokio Hotel rocker natten!

Tokio Hotel har opnået at få tusindvis af fans fra Asien til Australien, samlet i Kuala Lumpur, til at skrige hysterisk, så de efterfølgende nærmest mistede deres stemmer.

Lørdag aften, d. 1. maj, samledes hundredvis af Tokio Hotel-fans fra forskellige lande ved Central Park Avenue i Kuala Lumpur, Malaysia. Ingen kunne vente på, at se de fire fantastiske tyske drenge på scenen. Selv før aften, før koncerten, mødte de Bill Kaulitz og resten af bandet ved en autografskrivning, men de ventede stadig håbefuldt på Tokio Hotels optræden.

Travlt med at skrige


Fra kl. 16 denne eftermiddag, ventede fansene allerede på at komme indenfor i salen, som lå bag 1 Utama Shopping Center. Selvom Tokio Hotels optræden først var klokken 21, blev dørene åbnet kl. 18. Midt i ventekøen, begyndte regnen at sile, men det fik ingen til at forlade køen. Alt de gjorde var, at slå deres paraplyer op og vente, mens de skreg Tokio Hotel-medlemmernes navne. Det sjove var, at når fansene foran begyndte at skrige, begyndte de bagerste fans også, uden at de vidste, hvad der foregik oppe foran.

Har det sjovt


Efter at to lokale bands havde spillet, ‘Pop Shuvit’ og ‘Bunkface’, begyndte fansene straks entusiastisk at råbe bandmedlemmernes navne. Tokio Hotel-crewet tjekkede udstyr og instrumenter i et kvarter, men det eneste man kunne høre var: ’Ich liebe dich Tokio Hotel’, ’Tokio Hotel, we love you!’, ’Bill Kaulitz, I love you!’. Og, endelig 21.15, kom Tom, Georg og Gustav på scenen, efterfulgt af Bill, som med det samme startede med, at synge den første sang fra albummet ’Humanoid’, nemlig ’Noise’. Det var en win-win-situation for Tokio Hotel, at spille deres mest elskede sange. Efter den tredje sang, henvendte Bill sig endelig til publikummet: ’Mange, mange tak for, at I er kommet! Lav noget larm med os!”, sagde Bill i hele hans sorte kostume.

Elsker at skabe hysteri


Tokio Hotel forlod scenen et par gange, Bill og Tom elskede at gøre fansene hysteriske. De gik tit tæt på scenekanten, så tæt på fansene som muligt. Bill er ikke bare attraktiv, han er også temmelig opmærksom. Efter at have sunget ’Automatic’, smed han sin vandflaske ud blandt publikum, som stadig hoppede og sang med på sangene. Efter den tiende sang, ’Forever Now’, endte Bill og bandet showet med ”Mange, mange tak!” Publikummet blev med at skrige: “Vi vil have mere!”, igen og igen. Deres skrig var meget effektive. Ikke lang tid efter, kom Tokio Hotel endnu engang på scenen og sang ’Monsoon’. ”Vi ses alle sammen næste gang!”, sagde Bill da han endnu engang endte showet. Men fansene var endnu ikke mætte, for efter showet, var der Meet & Greet for nogle heldige fans.

Ingen kommentarer: